Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Personlig gennemslagskraft – opnå power & optimal indflydelse (2 dage)

Udbydes som internt forløb.

Vil du også opnå optimal indflydelse på dine omgivelser? Dette kan du ved at udnytte dine stærke sider. På dette kursus, som over 150 personer allerede har deltaget på, lærer du, at sætte power på din personlige gennemslagskraft, så du trænger igennem med dine budskaber.

Øg din gennemslagskraft i din professionelle rolle
Vi er ikke i tvivl, når vi møder en person med stor gennemslagskraft – det kan ses og mærkes. Men gennemslagskraft er ikke medfødt, det kan trænes og styrkes. Ofte spiller vores rolle og jobfunktion ind på vores formelle muligheder for at trænge igennem med de budskaber, der er vigtige for os. Dette kursus inspirerer dig til at skabe nye konstruktive kommunikationsvaner for dig selv, og du arbejder på en personlig handlingsplan for, hvordan du øger din gennemslagskraft i din professionelle rolle.

Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig viljestyrke og gennemslagskraft, hvor du både skal være engageret og motiverende, og ønsker du at lære at ”brænde igennem”, så du bliver hørt, forstået og respekteret, så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Prisen er inkl. “Walk & Talk” i haven og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Målgruppe

Ledere, Mellemledere, Teamledere og andre ledelsesfunktioner.

Kurset henvender sig til Ledere, Mellemledere, Teamledere og andre i ledelsesfunktioner, som ønsker at blive bedre til at få indflydelse og dermed nå deres mål gennem positiv psykologi og mental styrke –  mere effektivt.

Form og Indhold

Kurset er et to-dages kursus, hvor dine egne erfaringer og behov vil blive integreret hele vejen. Kurset tager udgangspunkt i kommunikationsteori og den positive personlighedspsykologi, og du vil få mange konkrete værktøjer med hjem til både målrettet kommunikation samt arbejdet med arbejdsglæde og meningsskabelse hos dine medarbejdere og kolleger..

Der arbejdes med persontypeprofiler, og med udgangspunkt i din egen profil og dine arbejdsmæssige udfordringer, arbejdes der med generelle og individuelle redskaber og indsatser. Der er en vekslen mellem instruktøroplæg, individuelle opgaver og gruppeopgaver, samt tid til både individuel og fælles sparring og refleksion.

Vi kommer ind på følgende områder:

 • Hvad der forstås ved personlig gennemslagskraft
 • Kommunikationsteori, herunder situationsbestemt kommunikation
 • Positiv psykologi, herunder PERMA-teorien og arbejdslystfaktorer
 • Kroppens sprog og signaler
 • Konkrete metoder til at opnå personlig gennemslagskraft
 • Målrettet kommunikation, og konkrete redskaber til at arbejde og forbedre denne
 • Integritet og autencitet – hvorfor man har så svært ved at give et budskab man ikke kan stå inde for
 • Nærvær og karisma i kommunikationen
 • Personlighedstyper – hvordan kommunikerer du bedst muligt med de forskellige typer

Mere saglig argumentationskultur
På kurset lærer du en række meget konkrete kommunikationsteknikker og metoder, der styrker din gennemslagskraft. De metoder, du lærer, vil styrke din gennemslagskraft i alle sammenhænge – både ved møder, under præsentationer, i din kontakt med dine kunder og i dit daglige samarbejde med andre.

Desuden arbejder vi med:

 • Mental Robusthed – trivselsskabende menneskelig buffer mod modgang
 • Positivitet – der øger problemløsning, samarbejde, forandringsparathed og perspektiv
 • Positive Leadership
 • Vaner & viljestyrke – den direkte vej til succes

Alle vores åbne kursusforløb er inkluderet fuld forplejning.

Dit og virksomhedens udbytte

Både du og din virksomhed kan drage stor nytte af, at du deltager på kurset “Personlig gennemslagskraft gennem positiv psykologi”.

Dit udbytte

 • Viden om personlighedspsykologi – hvorfor er du blevet til den, du er?
 • Styrket selvværd og selvtillid
 • Metoder til at tackle aggressive og dominerende personer
 • Metoder til at blive hørt, forstået og respekteret
 • Metoder til at bevare roen, overblikket og selvkontrollen under pres
 • Træning i situationsbestemt kommunikation
 • Styrket tro på succes og mindre frygt for fiasko

Din virksomheds udbytte:

 • Medarbejder med større gennemslagskraft både internt og eksternt
 • Bedre omgangstone og arbejdsklima
 • Større tolerance og forståelse for andres synspunkter
 • Mere saglig argumentationskultur
 • Kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 1 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser Trine Egede

Lidt om Trine Egede

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun laver skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde flere steder.

Internt virksomhedsforløb

Vi tilretter dette interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet | Tlf. +45 53 80 90 04
Virksomhedsforløb |

RING OG FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK MED VORES KONSULENT PÅ TLF. 5380 9004

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.