Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Personlig gennemslagskraft og mental styrke (1 dag)

Den store værktøjskasse til at “brænde igennem”
Personlig gennemslagskraft gennem klar kommunikation – har du hvad der skal til?

På kurset lærer du en række kommunikationsteknikker, der styrker din gennemslagskraft og evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer, hvor du udsættes for pres. Du lærer også at anvende mentale teknikker, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en professionel og værdig måde.

De metoder, du lærer, vil styrke din gennemslagskraft både ved møder, under præsentationer, i din kontakt med dine kunder og i dit daglige samarbejde samt i privat regi.

Se også vores 2-dags kursus her

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle typer medarbejdere både med og uden lederansvar, som vil blive bedre til at få indflydelse og dermed nå deres mål – også mere effektivt.

Kursusindhold

Eksempler på temaer der indgår på kurset:
 • Træningsøvelser i situationsbestemt kommunikation: Hvordan tackler du dominerende personer, der taler konstant, og afbryder konstant?
 • Hvad forstås ved aggressionshæmmende kommunikation? Hvordan skal metoderne anvendes ved møder eller i samtaler med én person?
 • Du lærer at skabe overensstemmelse mellem dine ord og dit kropssprog, så du fremstår sikker, kompetent og troværdig?
 • Træningsøvelser i disciplinen mental styrketræning: Hvordan kan du bevare roen, selvkontrollen og overblikket, når du udsættes for pres?
 • Hvordan styrkes troen på succes, og hvordan reduceres frygten for fiasko? Om tro på succes eller frygt for fiasko som selvopfyldende profeti.​
Undervisningsform:
Kurset veksler mellem teoretiske oplæg og plenumdebat, hvor der bliver mulighed for at diskutere nogle konkrete udfordringer fra deltagernes hverdag.

Hvad kan du forvente

Vi tilfører dig og du lærer at benytte de vigtigeste kommunikationsteknikker, der styrker din evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer hvor du udsættes for pres. Samtidig lærer du at anvende mentale teknikker, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en professionel og værdig måde.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

Efter kurset kan du forvente:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursusafdelingen@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser Trine Egede

Lidt om Trine Egede:
Trine Egede er Certificeret og uddannet Arbejdslystkonsulent og Arbejdsmiljørådgiver med speciale i det psykiske arbejdsmiljø og forandringsprocesser, og kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun laver skræddersyede kurser og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder det gode teamsamarbejde, stressforebyggelse og at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Derudover brænder hun for udvikling af ledelseskompetencer, og arbejder således med både forandringsledelse, anerkendende ledelse, og personlig udvikling gennem sparring/coaching.

Trine er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og lysten til at formidle og hjælpe andre til læring og udvikling er aldrig forsvundet – blot er målgruppen og emnerne nu nogle ganske andre. Selv tror hun på konstant udvikling og videreuddannelse, og starter til september således op på uddannelsen i projektledelse på CPH Business School.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde, bestyrelsesarbejde og en bibeskæftigelse som studievært på en lokalradio. Fritiden bruges på både sejlads og læsning, og da der stadig er mange pletter uden flag på verdenskortet, er kufferten aldrig langt væk.

Uddannelser / Eksamener:

 • Certificeret Arbejdslystkonsulent, Erhvervsakademiet Dania
 • AU i Teamsamarbejde og -ledelse, Erhvervsakademiet Dania
 • Stresscoach, Stresscoachuddannelsen
 • Certificeret PAS-konsulent, Munkholm uddannelsesakademi
 • Ledelse og Coaching I-III, Christian Stadil/ENSO med Nuup Kommunea
 • olkeskolelærer, Jelling Statsseminarium

Kurser/andet:

 •  Konfliktløser, Teknologisk Institut
 • Godkendt som underviser på AU og Diplomuddannelse
 • Personalejura I-III, Friskoleforeningen
 • Foredragsholder og skoleudviklingskonsulent, De frie Skoler/ Friskoleforeningen

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet. Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset