Tilmeld nyhedsbrev

Personlig Effektivitet

Få kontrol over og ro på din hverdag med enkle teknikker.

Ønsker du:

 • At få mere tid og overskud
 •  At blive bedre til at planlægge
 •  At forebygge Stress
 •  At skabe dig et større overblik
 •  At blive mere effektiv
 •  At holde fokus på din kerneopgave

Så er dette kursus det helt rigtige for dig.

Mange har en travl og aktiv hverdag og kan opleve at være under et stort arbejdspres. De kan ligeledes opleve, at det kan være vanskeligt at ”få hovedet oven vande” og få skabt det overblik over arbejdsopgaverne som de ønsker.

Formålet med dette kursus et at hjælpe dig til en effektiv hverdag med større overblik og mere ro i maven? Via enkle metoder og vaneændringer hjælper kurset Personlig Effektivitet dig til at opnå større arbejdsglæde og en mindre hektisk hverdag.

Fokus er ikke på at arbejde mere, hårdere og hurtigere – tværtimod.

Fokus på kurset er på at få løst de virkelig værdifulde opgaver til tiden og at lære at sortere fra og til i opgaver, møder og andre gøremål så du kommer foran frem for bagud.

På kurset kan du regne med at få bearbejdet dine holdninger og din daglige adfærd omkring prioritering og planlægning af din tid og dine opgaver,
på den positive måde.

Målgruppe

Kurset er for alle der ønsker større overskud og overblik i hverdagen på arbejde såvel som privat.

Det kan være ledere, sælgere, administrative medarbejdere, lean-ansvarlige, HR-ansvarlige, tillidsvalgte og andre der vil nå mere på kortere tid.

Målgruppen er også hele teams og afdelinger der samlet vil forbedre og styrke deres arbejdsgange og få skab mere overblik og bedre struktur.

Der kræver ingen faglige forudsætninger eller erfaring at deltage i kurset. Blot et ønske om at få mere ro på hverdagen med bedre overblik.

Kursusindhold

Det drejer sig om at gøre det vigtige på den tid vi har til rådighed. Vores evner til at tage kontrollen over arbejdsdagen ved at prioritere og planlægge rigtigt er kernen i din personlige succes og daglige balance.

Personlig Effektivitet er et spørgsmål om at ”Do it NOW” på de vigtigste områder i din hverdag – på arbejde, hjemme og i alt du foretager dig.

Væk med unødige udskydelser. Der skal handles her og nu, så du sparer tid og kommer på forkant med de vigtigste opgaver. Det vil føre til større overskud i hverdagen og bedre udnyttelse af dit potentiale som samarbejdspartner, kollega og som arbejdskraft.

Gode vaner fører frem til bedre resultater. Så vi arbejder hele dagen med gode nye vaner der hjælper dig til en bedre hverdag. Stress og jag skal være fordi. Ro og overblik skal blive dit nye mantra.

Om formiddag har vi fokus på hvad det vil sige at være effektiv.  Du vil opleve en kort analyse af din personlige effektivitet der fører dig lige over i at blive endnu mere effektiv uden at arbejde mere.

Eftermiddagen arbejder vi b.la. aktivt i din PC / Mac så du får nye gode vaner ind i brugen af kalender, e-mail, opgaver og noter. Der er fokus på at få gjort tingene efter Do it NOW-principperne på den gode måde.

 

Hvad kan du forvente

Forvent af komme fra kurset med masser af ideer til at planlægge og udføre de mange opgaver du har i hverdagen. Du får bearbejdet dine holdninger til at arbejde struktureret og du får gjort op med dårlige vaner der påvirker din effektivitet negativt.

Du kommer fra kurset med værdifulde værktøjer, teknikker og inspiration til, hvordan du kan ”Do it NOW” og få styr på dine vigtige opgaver og gøremål. Med det formål at sikre forankringen i din hverdag udarbejder du en personlig handlingsplan på kurset der er let at følge.

Du vil også komme fra kurset med en ”Manual for Personlig Effektivitet”.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister


Hvad kan du forventer efter kurset:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kurser, konferencer og foredrag.

 

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret slags/undervisningsmateriale til brug efter kurset, som du kan benytte i din daglige planlægning fremadrettet.

Efter kurset vil du få tilsendt dagens undervisningsmateriale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk.

Der er også fri tilgang til personlig sparring på e-mail, SMS og telefon med din trainer og underviser op til 3 måneder efter kurset.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Kursusleder, Trainer / underviser og indlægsholder:

Sanne Møller Skovgaard er selv aktiv kvinde med karriere og har samtidig noget på hjertet.

Hun ved hvor meget det betyder, at være i balance med sig selv, og hvad der givetvis må ske, når ubalancen opstår.  Sanne har mange års erfaring med ledelse på forskellige niveauer fra den finansielle branche, og har i flere år undervist som konsulent indenfor ledelse og personlig effektivitet. Sanne er certificeret Life- og Businesscoach og har erfaring med, især kvinders, mange praktiske og mentale udfordringer i dagligdagen.

Sannes tilgang til undervisning er aktiv, involverende, reflekterende og energisk og der er altid et positivt vibe og smil i rummet.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup d. 29/11-2018 3.495 (DKK)*  
Ballerup d. 16/1-2019 4.495 (DKK)*  

* price does not include taxes


4.495 3.495 DKKEkskl. moms