Tilmeld nyhedsbrev

Persondataforordningen i praksis (GDPR) – Online kursus

Kurset vil løbende blive opdateret med nyt materiale, efterhånden som der kommer nye vejledninger, nye retningslinjer eller der på anden måde kommer afklaring omkring best practice for implementering.

Køber du adgang for 6 eller 12 måneder, får du også adgang til en lukket gruppe på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål.

Få gratis adgang til 6 ud af de 35 videoer
Vil du gerne se hvordan kurset fungerer, så kan du helt gratis se 6 af de 35 kursusvideoer. Du får adgang til 4 af de indledende videoer omkring Persondataforordningens regler, samt de første 2 ud af 5 videoer der gennemgår og forklarer implementeringsmodellen. Se under kursusindhold hvilke videoer der er gratis.

Bestil din gratis prøveperioder her»

Målgruppe og formål

Dette online kursus er for:

  • dig som står med opgaven at implementere Persondataforordning i jeres virksomhed
  • dig som er blevet udpeget som Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
  • dig som er selvstændig
  • dig som er virksomhedsejer, direktør eller bestyrelsesmedlem
  • dig som er en del af en styregruppe omkring implementering af Persondataforordningen

Målsætning med kurset er, at forklare regelsættet ud fra et praktisk perspektiv, så du bliver klædt på til selv at arbejde videre med en evt. implementering.

 

Indhold

Kurset indeholder en gennemgang af de væsentligste regler og betingelser fra forordningen, samt en gennemgang af den implementeringsmodel jeg anvender, i mit arbejde som ekstern Databeskyttelsesrådgiver (DPO).

Kurset vil løbende blive opdateret med nyt materiale, efterhånden som der kommer nye vejledninger, nye retningslinjer eller der på anden måde kommer afklaring omkring best practice for implementering.

Særlige praktiske informationer

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på telefon +45 5380 9004 eller per e-mail: kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe.

Underviser

Lars Due Nielsen, IT-Arkitekt og certificeret i Persondataforordningen

Mit grundlag for at undervise i Persondataforordningen

Jeg har arbejdet i IT-branchen siden år 2000 og har derigennem opbygget en bred viden om IT-systemer, deres arkitektur og hvorledes data bevæger sig rundt mellem systemerne. Dette krydret med en generel interesse for sikkerhed, har været medvirkende til, at jeg har specialiseret mig inden for den kommende EU Persondataforordning.

Jeg går til opgaven ud fra en praktisk vinkel, hvor jeg tager udgangspunkt i virksomhedernes data og systemer og holder dette op mod forordningens regelsæt.

Jeg er uddannet i Persondataforordningen hos Kromann Reumert advokatvirksomhed og certificeret ved IBITGQ i England.

Jeg er medlem af Dansk Forening for Persondataret

Internt forløb

Vi designer tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Læs mere information her

Afholdelsessteder

Hele landet |

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
3 måneders adgang til alt kursusmateriale 1.696 (DKK)*  
6 måneders adgang til alt kursusmateriale + Facebookgruppe 2.496 (DKK)*  
12 måneders adgang til alt kursusmateriale + Facebookgruppe 2.696 (DKK)*  

* price does not include taxes