Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Online ANTISTRESS kursus 8 moduler

Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre! – et online kursus til dig der vil selv!

Dette online ANTISTRESS kursus hjælper dig til at forstå dine reaktionsmønstre, viser hvordan du kan komme ud af stress og blive klogere på, hvordan du fremadrettet opretholder en sund balance i din hverdag. Du får praktiske og enkle værktøjer, du kan anvende direkte i din hverdag.

Hvis I som virksomhed ønsker at købe adgang til et større antal brugere, er der mulighed for reduceret pris – kontakt os på +45 5380 9004 og får en snak om mulighederne.


Online ANTISTRESS kurset er for dig som:

 • er træt af at føle dig stresset og gerne vil have det bedre med mere overskud,
 • føler dig overvældet og ønsker værktøjer til at bremse den negative udvikling,
 • er sygemeldt med stress eller tæt på, og mangler konkrete værktøjer, som kan få dig ud af stress,
 • gerne vil vide hvordan du forebygger at blive ramt af stress igen eller
 • oplever du har gjort mange ting selv for at stoppe op men ikke har sluppet ud af din stress endnu.


Du kan lære at hjælpe dig selv ud af stress!

Du kan ikke fjerne stress, men du kan lære at forholde dig konstruktivt til hvad der stresser dig og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

Online ANTISTRESS kurset er udviklet af stress-ekspert Rikke Maj Thauer, der siden 2011 har arbejdet med stressramte mennesker og klædt dem på til at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på at undgå pres og stress. Rikke arbejder ud fra tesen: Den korteste vej ud af stress er konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

Rikke er af den overbevisning, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress og at man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv, kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

Hendes fokus ligger på stressforebyggelse, men for at kunne forebygge stress i dit liv skal du vide, hvordan du håndterer stress i din hverdag.

Online ANTISTRESS kurset er skabt på baggrund af Rikkes mangeårige erfaring med flere hundrede personlige stress-behandling, spørgeundersøgelser samt hendes faglige viden om stress. Som deltager opnår du indsigt i en lang række gennemtestede værktøjer, der virker i praksis, når du anvender dem i din hverdag.


Hvordan er online ANTISTRESS kurset opbygget?

Kurset er designet ud fra tankegangen om, at du skal anvende et minimum af tid og få et maksimum af udbytte. Derfor skal du i gennemsnit kun bruge ca. 10 min. pr. dag.

For at give dig det bedste udbytte er kurset opbygget over forskningsbaseret viden overført til erfaringsbaseret og konkrete modeller som giver dig mulighed for daglig refleksion, som igen giver dig mulighed for at gå fra en livsstil der skaber stress til en livsstil der opretholder en sund balance i din hverdag.


Kurset strækker sig over 8 uger med et videomodul pr. uge:

 (Du får adgang til det hele på én gang, derfor kan du se det i dit eget tempo.)

 • Modul 1: SÆT SPOT PÅ DIG SELV
  I dette modul er der fokus på, at du opnår en bevidsthed om hvilken størrelse stress er og hvad du selv kan gøre her og nu.
 • Modul 2: BALANCEGANG
  I dette modul er der fokus på, at du får så meget overskud på din energikonto, så der bliver tid nok til at spilde tiden. Du skal lære at stå af ræset og nyde ”når tiden står stille”.
 • Modul 3: OVERMANDET AF STRESS
  I dette modul er der fokus på, at du lærer at mestre følelsesmæssig kompetence, som betyder at du ved hvornår nok er nok for dig.
 • Modul 4: STRESS PÅ JOBBET
  I dette modul er der fokus på viden om, hvorfor vi rammes af stress på jobbet samt hvordan du finder ud af, hvad der helt konkret belaster dig og hvad du selv kan gøre ved det.
 • Modul 5: STRESS I PRIVATLIVET
  I dette modul er der fokus på dit privatliv og hvad det gør ved os, når vi ikke får ryddet op i det som roder i vores liv. Samtidig er der i dette modul også fokus på, at du får bevidsthed om dine hvad der betyder noget i dit liv, og hvad du bør værne om.
 • Modul 6: JAGTEN PÅ ROBUSTHED
  I dette modul er der fokus på, at du får indsigt i, hvordan robuste mennesker tænker og lever samt at du lærer at kende din egen realistiske formåen, så du ikke byder dig selv belastninger, der kan være skadelige på din krop og din psyke.
 • Modul 7: KNÆK KODEN PÅ STRESS
  I dette modul er der fokus på, at du får viden om, hvilken adfærd mennesker som undgår stress praktiserer i hverdagen. Du får også viden om, hvordan du selv kan påvirke dit tanke mønster, så du bliver mere bevidst om hvordan du via ændret tanker kan forebygge stress på daglig basis.
 • Modul 8: PERSONLIG HANDLEPLAN
  I dette modul er der fokus på, at du får lavet en personlig handleplan for din fremtid, så du undgår tilbagevendende stress.

 

Vil du have adgang til online ANTISTRESS kurset?

Din investering for fuld adgang til hele kurset DKK 995,- køb dit online kursus nederst på siden.

Når du tilmelder dig, får du med det samme adgang til et lukket online forum, hvor du i ro og mag kan se videomodulerne (når og hvor det passer dig og i dit eget tempo).


Hvad siger andre om online ANTISTRESS kurset?

“Jeg har god effekt at dit 8 ugers onlinekursus synes jeg, og har jo nok konstateret at jeg ER stresset – og nok mere end jeg lige havde regnet med.”

“Jeg synes at jeg får arbejdet godt med kurset, og tror på at jeg kan finde løsningerne selv, via dine værktøjer. Synes det lærer mig at prioritere godt, tage pauser samt fokusere på det der godt for MIG.” 


Start på online ANTISTRESS kurset, når det passer dig!

I 8 moduler får du konkret viden om stress, så du får en større forståelse for hvorfor du har det skidt. Du bliver bevidst om, hvornår nok er nok for dig og hvad du helt konkret kan gøre ved det, både på kort og på lang sigt.

Du får enkle værktøjer til at stoppe ubehaget ved stress, som f.eks. kan være kort lunte, dårlig søvn, frustration, uro i kroppen, begyndende koncentrationsbesvær osv.

Du får af vide hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det og bliver ført sikkert gennem en velafprøvet ANTISTRESS metode – skridt for skridt. Kurset lærer dig samtidig, hvordan du undgår at stress igen og forebygger tilbagevendende stress.


Tag en beslutning i dag om at få det bedre og få adgang med det samme til:

 • 8 moduler fyldt med konkret viden, brugbare værktøjer og praktiske øvelser.
 • 8 videoer, én til hvert modul (varighed af 5-10 min.).
 • En personlig ANTISTRESS dagbog, som sikkert guider dig ud af stress.

 

Online ANTISTRESS kurset er ikke for dig, der:.

 • Lige er stress-kollapset og evt. sygemeldt. Her anbefaler vi at du får akut individuel hjælp hos en specialiseret behandler, som f.eks. en meget erfaren stresscoach eller en psykolog med speciale i stress (læs mere om mine personlige stress-behandlinger her).
 • Føler dig overvældet, frustreret, udmattet og oplever din nuværende situation helt uoverskuelig.
 • Lider af depression, angst, PTSD eller andre psykiske lidelser.

 

Pt. kører vi en INTRODUKTIONSPRIS til DKK 996,- (mulighed for at betale i 4 rater á 249,- over 3 måneder)

 

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er allerede i behandlingsforløb hos psykolog, er det så nødvendigt med online ANTISTRESS kurset?
Du kan nemt følge online kurset sideløbende med din anden behandling, når du er afstresset og begynder at opleve fremgang.

Skal jeg involvere andre i min deltagelse?
Der er ingen, der får viden om din deltagelse. Du vælger selv, om du vil involvere dine omgivelser i dit valg om at deltage i online ANTISTRESS kurset. Vi anbefaler dog, at du er åben overfor dit netværk, da mennesker som får støtte, kommer sig hurtigere.

Skal jeg bruge noget til online ANTISTRESS kurset, som jeg skal ud og købe på forhånd?
Du får adgang til alt, hvad du har brug for på forløbet. Du skal dog have en computer, tablet, telefon eller lign., som du kan bruge til at logge ind i det lukkede forum med materialet.

TA’ TESTEN: HVAD SIGER DINE STRESS SYMPTOMER? >>

Hvor længe har jeg adgang til online ANTISTRESS kurset?
Du har adgang til kurset for evigt og kan se videomodulerne, når det passer dig.

Stressekspert Rikke Thauer

Rikke Maj, Specialist i stress og psykisk førstehjælp
Rikke Maj Thauer har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp.

Rikke har en baggrund som mellemleder fra beskæftigelsesbranchen med over 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.

Særlig praktisk inforamtion

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

BESTIL DIT ONLINE ANTISTRESS KURSUS HER >>

Pt. kører vi en INTRODUKTIONSPRIS til DKK 996,- (mulighed for at betale i 4 rater á 249,- over 3 måneder)

Afholdelsessteder

Hele landet |

Brug for hjælp? Kontakt os på +45 5380 9004