Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Økonomi – Forstå regnskab for ikke-økonomer udvidet kursus (2 DAGE)

I den daglige drift af en virksomhed bliver der taget mange økonomiske beslutninger. På dette udvidet kursus tager vi dig et niveau højere op, og giver dig en udvidet viden i at anvende de økonomiske og regnskabsmæssige værktøjer, så du bedre kan styre og optimere økonomien i en virksomhed. Vi gennemgår begreber og sammenhænge.

Der kræves en grundlæggende regnskabsmæssig og/eller økonomisk forståelse eller erfaringer for at kunne deltage på kurset.

Hvis du endnu ikke har den grundlæggende regnskabsmæssige forståelse, kan du med fordel deltage på Forstå regnskab – for ikke-økonomer grundlæggende kursus (2 dage)

 

 

Forstå regnskab, ikke økonomer, kursus i økonomi, KursusKompagniet.dk

Målgruppe og formål

Kurset retter sig mod alle, som arbejder med økonomi, regnskab og ledelse, men ønsker en større viden og en udvidet forståelse for de mange temaer inden for drift, regnskab og økonomi.

Du vil få større indflydelse og kunne deltage i drøftelsen om drift, økonomi og regnskab på et højere niveau, deltage aktivt i budgetforhandlinger og som kan fremme din karrierer nu og ved evt. karriereskift.

Du vil opnå effektivisering og spare tid i din hverdag.

 

Kursusindhold

 • Anvende og analysere en virksomheds drift og økonomi, samt de økonomiske beslutninger, der træffes.
  Viden om virksomhedens drift og økonomiske samspil.
 • Forstå og anvende økonomiske begreber f.eks. resultatopgørelse og balance, driftsoptimering, følsomhedsanalyse eller skyggepris.
 • Anvende brug af budgetter og budgetopfølgning
 • Forstå brugen af virksomhedens nøgletal og indextal
 • Få indsigt i den daglige drifts bestanddele og deres indbyrdes sammenhænge.

Undervisningsform
Under kurset får du en udvidet indsigt i økonomien i en virksomhed på en sjov, ligetil og underholdende måde. Der indgår cases og træningsøvelser, som tager udgangspunkt i din hverdag.

 

Hvad kan du forvente

Et højere kompetenceniveau og større forståelse for en virksomheds regnskab og drift, som du effektiv og med stor fordel kan benytte i din hverdag.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En uddannelse bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister


Efter kurser kan du forvente:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

 

Underviser

Michael Zenon er civiløkonom og har i en årrække undervist i drift, økonomi og regnskab. Han mere end 20 års erfaring med undervisning af den offentlige sektor samt nogle af de store og mellemstore private virksomheder i dansk erhvervsliv.

Et par typiske udtalelser fra kursisters evalueringer:
”Michael er helt nede på jorden og kan formidle sin store økonomiske viden og erfaring på en sjov og dynamisk måde, så alle kan forstå økonomiens verden”.

”Michael har givet mig en forståelse om økonomi, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg har nu forstået den økonomiske drift af min virksomhed på en helt ny måde. Hans ligefremme læringsmetoder og store indsigt i mennesker kunne direkte anvendes”.

”Michael forstår at gøre det komplicerede let at forstå og alle mine spørgsmål forstår han at forklare på en måde, så jeg ikke følte mig dum”.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail efter endt forløb.

Se mere information her

Afholdelsessteder

København Lokation er på vej! |
Århus Lokation er på vej! |
Udbyder også som internt forløb |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.