Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Økonomi & regnskab udvidet kursus (2 dage)

På dette kursus får du viden om sammenhængen mellem det daglige bogholderi og det endelige regnskab samt overblik over og forståelse af formål og sammenhænge i bogføringen.

Vi gennemgår sammenhængen mellem regnskab og likviditet samt en del af de overvejelser der skal gøres før regnskabet kan aflægges. Med udvalgte og relevante regnskabsopgaver, understøttet vi praktiske eksempler på analyse på resultatopgørelsen og balance(poster), afstemningsopgaver samt forberedelse af revisionsresultatopgørelsen m.m.
Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at skærpe sine færdigheder i forhold til at kunne løse opgaver indenfor bogholderi og regnskab, og som gerne vil opnå visse grundlæggende hands-on kompetencer i forhold til at kunne fungere som controller eller regnskabsansvarlig med fokus på afstemningsopgaver, regnskabsafslutning og revisionsforberedelse.

Kurset henvender sig især til kursister som har 3-5 års praktisk erfaring fra en administrativ og/eller regnskabsorienteret stilling, som man ønsker at udvikle sig i.

Indhold og form

Grundlæggende forståelse for hvordan et regnskab er bygget op samt den bagvedliggende bogføring.

 • Få indsigt i årsrapportens bestanddele og deres indbyrdes sammenhænge.
 • Skærpet  brug af de økonomiske begreber f.eks. bogføring, resultatopgørelse og balance.
 • Viden og forståelse for elementerne i årsafslutningen.
 • Viden og forståelse for afstemningsopgaver og revisionsforberedelse.
 • Udvidet forståelse og brug af virksomhedens nøgletal
 • Få indsigt i regnskabsanalyse


Undervisningsform
Under kurset får du en grundlæggende indsigt i økonomien i en virksomhed på en sjov, ligetil og underholdende måde. Der indgår cases og træningsøvelser, som tager udgangspunkt i din hverdag.

Dit og virksomhedens udbytte

Ny viden og en grundlæggende forståelse for en virksomheds regnskab og økonomi, som du effektiv og med stor fordel kan benytter i din hverdag.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

Efter kurser kan du forvente:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

Særlige praktiske informationer

Specieltudviklet kursusmateriale, som medarbejderene fremadrettet kan benytte som deres eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset vil der være mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med dagens underviser.

Ønsker du mere information eller et tilbud tilsendt?
Kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Søren Dragsdal er uddannet fra Copenhagen Business School (HD Finansiering), og har besat en række stillinger indenfor økonomi og investering. Han har mere end 10 års  undervisningserfaring fra private virksomheder og skoler, og er kendt for at være en stærk formidler af sin viden.

Internt virksomhedsforløb

Vi tilpasser også gerne et interne forløb med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset