Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Økonomi – Forstå regnskab for ikke-økonomer grundlæggende kursus (2 dage)

Her får du 2 dage med intensiv regnskabsforståelse på et grundlæggende niveau.

I den daglige drift af en virksomhed bliver der taget mange økonomiske beslutninger. Medarbejdere i virksomheden, der sidder med ansvar for økonomi og regnskab, har brug for et højt fagligt niveau for at undgå fejl.

På kurset får du et grundlæggende kendskab og viden til en virksomheds økonomiske og regnskabsmæssige forhold –  vi klæder du dig på til at varetage opgaven på et professionelt niveau og gennemgår de grundlæggende begreber og sammenhænge, så du fremadrettet kan deltage i drøftelsen om økonomi og regnskab på et rimeligt niveau.

Gør som mere end 100 tidligere kursister, og deltag på ‘Forstå regnskab for ikke-økonomer grundlæggende kursus’. Kurset giver dig en forståelse for hvordan bogholderiet fungerer. Alle bogføringssystemer er opbygget på samme måde – alle baseret på det dobbelte bogholderis princip. Det kan ofte være svært at gennemskue, hvad der faktisk foregår, når man bogfører i de forskellige programmer, du vil derfor blive ført igennem vejen fra grundposteringer til det endelige regnskab.

 

 

Forstå regnskab, ikke økonomer, kursus i økonomi, KursusKompagniet.dk

 

 

Målgruppe og formål

Kurset retter sig mod alle, som ønsker kendskab og viden med bogholderi og regnskab uanset erfaring, men som gerne vil have en grundlæggende viden og en forståelse for de mange temaer inden for grundlæggende regnskab og økonomi.

Du vil få større indflydelse og kunne deltage i drøftelsen om økonomi og regnskab på et grundlæggende niveau og deltage i budgetforhandlinger, som kan fremme din karrierer nu og ved evt. karriereskift. Du vil også kunne overtage de vigtige opgave samt effektivisere og spare tid i din hverdag.

Der kræves ikke særlige regnskabsmæssige og/eller økonomiske forudsætninger eller erfaringer for at kunne deltage på kurset.

 

Kursusindhold

Grundlæggende forståelse af en virksomheds økonomi og de økonomiske beslutninger,
der træffes.Viden om virksomhedens økonomiske samspil.

 • Få indsigt i årsrapportens bestanddele og deres indbyrdes sammenhænge.
 • Forståelse og brug af de økonomiske begreber f.eks. bogføring, resultatopgørelse og balance.
 • Forstå den aktive brug af budgetter og budgetopfølgning
 • Viden og forståelse af et momsregnskab.
 • Basisforståelse om brug af virksomhedens nøgletal
 • Få indsigt i regnskabsanalyse


Undervisningsform
Under kurset får du en grundlæggende indsigt i økonomien i en virksomhed på en sjov, ligetil og underholdende måde. Der indgår cases og træningsøvelser, som tager udgangspunkt i din hverdag.

Dit udbytte

Du får den nyeste viden og en grundlæggende forståelse for en virksomheds regnskab og økonomi, som du effektiv og med stor fordel kan benytter i din hverdag.

Desuden får du:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En uddannelse bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

 

Efter kurser kan du forvente:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer

 

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

 

Underviser

Michael Zenon er civiløkonom og har i en årrække undervist i drift, økonomi og regnskab. Han mere end 20 års erfaring med undervisning af den offentlige sektor samt nogle af de store og mellemstore private virksomheder i dansk erhvervsliv.

Et par typiske udtalelser fra kursisters evalueringer:
”Michael er helt nede på jorden og kan formidle sin store økonomiske viden og erfaring på en sjov og dynamisk måde, så alle kan forstå økonomiens verden”.

”Michael har givet mig en forståelse om økonomi, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg har nu forstået den økonomiske drift af min virksomhed på en helt ny måde. Hans ligefremme læringsmetoder og store indsigt i mennesker kunne direkte anvendes”.

”Michael forstår at gøre det komplicerede let at forstå og alle mine spørgsmål forstår han at forklare på en måde, så jeg ikke følte mig dum”.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Århus |
Udbydes også som internt forløb |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.