Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Ny bog “Stress er også dit eget ansvar”


Rikke Thauers nye bog 

”Er du – eller en, du kender – ramt af stress? Gør som flere 100 andre allerede har gjort: Forudbestil min nye bog om stress og få en samling af dokumenterede metoder til at blive stressfri formidlet på en let og overskuelig måde.

  • Metoder til at forebygge, spotte og håndtere stress hos dig selv (og andre)
  • Dokumenteret effekt: Hundredevis er kommet ud af deres stress-forløb
  • Opbygget så du kan læse de kapitler, der er relevante for dig – her og nu

Du kan bestille bogen “Stress er også det eget ansvar” i forskellige bogpakker – Læs om alle bogpakkerne længere ned på siden.

Forsendelse af bogen

Efter udgivelsen bliver bogen sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få tilsendt bogen i udlandet, så kan du skrive til os på kursus@kursus-kompagniet.dk.

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende.

  Ja tak, jeg ønsker at bestille bogpakke >>

 

Uddrag af bogen "Stress er også dit eget ansvar"

I mange år har der inden for stresshåndtering været skrevet og sagt en del om at du ”bare” skal sige fra, trykke på pyt-knappen og lære at slappe af. Det kan være et godt råd for nogen, men der er ikke meget vejledning i det: Hvordan gør jeg det i praksis – trykker på den pyt-knap, som ikke findes i virkeligheden?

Som stressramt har du brug for at komme udover at reagere på de følelser, du får. Du har brug for at blive bevidst om dine behov og få redskaber, der kan bruges når du – med den person, du er – skal stoppe op, sige fra og lære at slappe af, når dit sind og din krop er uroligt og du føler dig rastløs og frustreret.

For kan du overhovedet stole på dig selv og de signaler du får fra din krop, når du er stresset? Og hvor meget skal du lytte til din omverden og dem du i øvrigt sammenligner mig med? Det er spørgsmål, som alle vil blive besvaret i denne bog!

Du er et menneske fuld af kompetencer. Nogle bruger du på jobbet, andre anvender du hjemme – og dine kompetencer kommer til udtryk forskelligt alt efter hvilken rolle du har. Er du medarbejder og arbejder med mennesker, har du sikkert en stærk empatisk og kommunikativ kompetence. Arbejder du med maskiner og teknik, er det måske de tekniske og analytiske kompetencer, du trækker på.

Men hvad med når det handler om at mestre dit liv? Hvad gør du i de perioder, hvor din faglighed og din personlighed ikke længere bærer dig igennem modgang, krise, det uforudsigelige og ukontrollerbare? De perioder, hvor din egen reaktion kom bag på dig, eller hvor du endte med at blive fanget i et virvar af egne og andres krav, høje forventninger og urealistiske forhåbninger?

Håb er en værdi for et hvert menneske, der i perioder føler sig håbløs, fanget og sat ude af spillet i eget liv, men jeg kan med ro i stemmen fortælle dig at jeg ved der er en udvej, der er en anden måde at mestre livet – du kan godt!

Det er ikke så ligetil at basere sit liv på positive tanker den dag håbet slipper op, heldet ikke længere er med dig, hvor det hele ramler, hvor overskuddet er væk, både det mentale, det fysiske og måske også det økonomiske. Dertil når de fleste et par gange i livet. Og når vi gør det, må vi have en strategi.

Det som vælter mennesker i dag er ikke mangel på faglig viden og kunnen, men fordi vi ikke mestrer livets omskiftelser, fordi vi ikke rækker ud i tide til hinanden og fordi vi ikke ser, når tsunamien rammer og vi bliver væltet omkuld. Jeg ser håndtering af stress som en kompetence, der kan læres på samme niveau som it-kompetencer, projektstyringskompetencer, håndværkskompetencer osv. Men den skal læres!

Omdrejningspunktet i bogen bliver at indvige dig i min antistress-verden, som har fået hundredevis af mennesker ud af stress og vise dig, hvordan du kan forebygge, spotte og håndtere stress hos dig selv og andre i din hverdag.

Om Rikke Maj Thauer

Rikke Maj, Specialist i stress og psykisk førstehjælp
Rikke Maj Thauer har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp.

Rikke har en baggrund som mellemleder fra beskæftigelsesbranchen med over 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.

Internt virksomhedsforløb

Vi desinger interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Rikke Maj Thauer kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Afholdelsessteder

| Telefon: +45 88 77 60 00

Brug for hjælp? Kontakt os på +45 5380 9004