Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

MENTALTRÆNERUDDANNELSEN Rasmus Bagger

CERTIFICERET MASTER MENTALTRÆNER & PERFORMANCE COACH
Men taltræneruddannelsen er på en og samme tid, både en mentaltræner- og performance coach uddannelse som udstyrer dig med de bedste strategier til peak performance og ekstraordinære resultater.

BLIV PERFORMANCE COACH
Med MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvet værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. På uddannelsen bliver du udfordret, trænet intenst og certificeres først, når du er world class som mentaltræner og performance coach – både i individuelle sessions såvel som underviser for både store og små grupper.

IKKE BARE ENDNU EN MAINSTREAM COACHUDDANNELSE
Du vil noget ekstraordinært og du vil hjælpe mennesker med at nå deres mål, drømme, ambitioner og ekstraordinære resultater. Uddannelsen er til dig som ikke blot ønsker endnu en mainstream coachuddannelse, men som vil have det helt unikke, ambitiøse og ekstraordinære fundament med et afprøvet, veldokumenteret system og metode som giver dig en fordel og et solidt forspring til alle andre i branchen.

UDDANNELSEN KRÆVER STORT ENGAGEMENT OG ER IKKE FOR ALLE!
For at sikre implementering og integrering af uddannelsens indhold, gennemføres uddannelsen både i teorilokalet, såvel som ude på specielle lokationer med udvalgte udfordringer og tilhørende hjemmearbejde.

 

Udklip fra ét af Rasmus Baggers inspirationstalks på #fredagsblokken

 

Hans signatur emner og præsentationer omfatter:

 • Ledelse og innovation
 • Motivation
 • Personlig udvikling
 • Teambuilding og træning
 • Vinder kultur og Mindset

Rasmus rejser fra København, Danmark. Corporate National Keynote-salær er minnimum DKK 25.000 og DKK 50.000 internationalt.

Målgruppe

Målgruppe:

 • Du er sikkert leder, elitesportsudøver, coach,
 • træner, konsulent eller psykolog og ønsker, at arbejde med ambisiøse mennesker og organisationer samt skabe resultater i verdensklasse
 • Du er motiveret for, at indgå i et intenst, krævende og – måske til tider, grænseoverskridende forløb
 • Du ønsker at skabe ekstraordinære resultater indenfor dit felt

Indhold

Personal Challenge: How to Become an Expert
Eksperten opstår i spin feltet mellem viden og resultater. Har du kun resultater, er du bare erfaren og har du kun viden, er du bare teoretiker – har du begge dele er du ekspert!

KOMFORT ZONEMENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ er fuld af personlige udfordringer som har til formål at udvide din horisont, din komfortzone og bryde med dine begrænsende overbevisninger.

FIREWALK MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ veksler mellem træning i den nyeste psykologiske viden samt praktisk erfaring med personlig udvikling og lederskab til følge.

WALK THE TALK MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ ligger vægt på at eleverne kan ”walk the talk” og dermed opnå ”ekspertstatus” allerede ved gennemførsel af uddannelsen.

Uddannelsesplan:
Uge 48 2018 MASTERCLASS
Uge 4 2019 MASTERMIND
Skriftlig eksamen 15/3-2019
Mundtlig eksamen 22/3-2019
Hertil kommer 5 MASTERSESSIONS som gennemføres som webinars samt en personlig MASTERSESSION med Rasmus Bagger.

Hvad kan du forvente

THE MMT CERTIFICATION Master of Mental Training™  – 3 certifications in 1 –

Når du har gennemført din MMT – Master of Mental Training™, har du bevist at du er en af de få eksperter indenfor feltet –nemlig en som både kan teorien og som kan skabe resultaterne.

Uddannelsen er bygget op om hele 3 certeficeringer:

 • Certeficeret Mentaltræner & Performance Coach
 • Fast track NLP Performance Coach cerficering
 • e-interpersonel persontype- og adfærdsanalyse certeficering powered by e-Stimate A/S

ADGANGSKRAV OG EKSAMEN

Adgangskrav: Test og personlig samtale

Eksamen: Hovedopgave + mundtligt forsvar

 • Beståede elever får titel af MMT Cerfificeret Mentaltræner og Performance Coach. Inkl. certificering i interpersoneladfærdsanalyse fra firmaet e-Stimate og NLP certificering.
 • Uddannelsen er et 17 ugers højintenst modulopbygget forløb med hjemmearbejde. Her l skræddersyet webinars
 • Udvalgte mentorer, bøger og kursusmateriale udleveres og implementeres i modulerne

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00

Performance and metal coach Rasmus Bagger

Rasmus Bagger er rytterens mentale træner! Han er bag flere individuelle europæiske og verdensmesterskaber såvel som olympiader. Han er Danmarks absolute mest benyttede mentaltræner og performance coach og foredragsholder.

Rasmus Bagger var der også for at støtte showjumper Rolf-Göran Bengtsson på vej til triumfer som Europas Champion og Rolex World Ranking nr. 1 i 10 måneder i træk.

Rasmus Bagger står bag flere nationale hold (både Dressage, Showjumping, Eventing og Icelandic Horse riders). Udover dette har han hjulpet hundredevis af ryttere  og ledere over hele verden på alle niveauer, gennem personlig træning, klinikker og workshops, produkter som dvd’er, app’er og online video seminarer.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere/KONSULENTER kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

WORKSHOPS
Rasmus Bagger’s workshops og seminarer er blevet kendt for at kombinere to elementer: omfattende og handlebart indhold og personlig transformation. Han er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. På grund af dette er han blevet kendt for sin træning med atleter, ledere og organisationer i verdensklasse.

COACHING
Rasmus Bagger har coachet og rådgivet virksomhedsledere og olympiske titaner, berømtheder og iværksættere om avanceret mental træning, ledelse, forretnings- og præstationsstrategier. Disse kunder spænder fra showjumping world ranking no. 1 Rolf-Goran Bengtsson og landshold til corporate powerhouses.

PEPTALKS
Rasmus Bagger er mange gange over, opkaldt som en af ​​de bedste motiverende højttalere i Europa. Han har inspireret tusindvis af mennesker til at vokse stærkere i deres liv, deres ledelsesmæssige færdigheder, deres personlige udvikling og i deres præstationer og resultater. Han er kendt for sine entusiastiske, underholdende og underholdende keynote-samtaler – kaldet “PEPTALKS”.

Læs mere information her eller ring til os på +45 5380 9004 og få en snak om mulighederne.

Afholdelsessteder

København |

Firhåndsreservering til MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ hos Rasmus Bagger & Co.

Detaljer Pris Stk.
København uge 26-30/11-218 + 21-25/1 + 15/3 + 22/3-2019 43.000 (DKK)*   Sold Out
Forhåndsreserver din plads på næste hold her - datoer for holdet i foråret og efteråret er på vej! BEGRÆNSET PLADSER! 43.000 (DKK)*  

* price does not include taxes