Tilmeld nyhedsbrev

Masterclass 2020 – #Fremtidens karrierer

MasterClass 2020, KursusKompagniet

Vil du være blandt de dygtigste og mest fremsynede HR-professionelle og ledere til at kunne rådgive organisatorisk og strategisk om fremtidens karrierer?

Eller arbejder du som karrierevejleder / rådgiver, jobkonsulent og gerne vil være blandt landets skarpeste og mest fremsynede?  Så skal du deltage.

Masterclass 2020 – #Fremtidens karrierer har en vinkel og ambition, der giver en ny rammesætning i MINDSET, TOOLSET & SKILLSET og sikrer, at du bliver skarp til at rådgive i spændingsfeltet nutidens og fremtidens karrierer- og samarbejdsmodeller.

Du bliver klædt på med de forandringer, der påvirker arbejdsmarkedets udvikling, karrierer og uddannelser, som vil komme til at sætte dagsordenen i langt højre grad om 2-3 år.

Gennem realistisk og kritisk tænkning udforsker vi arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige udvikling, forholdet til generationer, purpose, passion og det centrale i, at vi er på vej ind i et paradigmeskift, en ny industriel og spirituel tidsalder, der kommer til at forandre vores personlige og professionelle valg.

Teknologi, erhvervslivet, mennesker, det nye paradigme og spirituel indsigt er de gennemgåede faktorer, da ambitionen er, at du bliver en de dygtigste og mest fremsynede inden for dit arbejdsfelt.

 

Hvem deltager?

Forløbet er for HR-professionelle, ledere, karriererådgivere, coaches, jobkonsulenter, vejledere. Andre kan også deltage, hvis det har relevans i dit arbejde.

Masterclass 2020 – #Fremtidens karrierer holdes også internt i virksomheder og faglige organisationer.

Indhold

Masterclass 2020 – #Fremtidens Karrierer er ikke coaching, men et forløb, der tager udgangspunkt i erhvervslivets fremtidige karrierer- og samarbejdsmodeller, og vil give dig et skarpt billede af de megatrends, der allerede nu påvirker:

 • Karrierer/jobs, uddannelser
 • Det nye paradigmeskift, arbejdsmarked, erhvervslivet
 • Den menneskelige transitionsproces
 • Den spirituelle forståelse

Masterclass 2020 - 4 moduler

MASTERCLASS 2020 – #Fremtidens karrierer

MODULERNE holdes over 3 x 2 dage i marts, april, maj og slutter med en opsamlingsdag i juni 2020. Den er opbygget, så personlige og professionelle erfaringer og refleksioner når at lande bedst muligt.

MODUL 1
19.-20. marts 2020
KL. 09:00-16:00

Grundaksen er nutidens job/karrierer
Det psykologiske spejl
Teknologiens dagsorden
Et arbejdsmarked under forandring


MODUL 2

23.-24. april 2020 kl. 09:00-16:00

Grundaksen er fremtidens job/karrierer
Teknologiens fremdrift og påvirkning
Den nye industrielle tidsalder
Et erhvervsliv under forandring


MODUL 3
19.-20. maj 2020 kl. KL. 09:00-16:00

Grundaksen er mennesker / generationer i transitionsproces
Nyt MINDSET // SKILLSET
Udvikling i et fremtidsorienteret perspektiv
Det nye paradigmeskifts indflydelse på fremtiden
Den spirituelle tidsalders indflydelse på fremtiden


MODUL 4
12. juni 2020 kl. 09:00-16:00

Nyt MINDSET // TOOLSET // SKILLSET
Cases & træning
Opsamling og afrunding


AFHOLDES I

KØBENHAVN ZOOLOGISK HAVE
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Nem offentlige transportmidler. Linje 6A kører lige til døren.

Kommer du i bil, er der 2 timers gratis parkering på Roskildevej og Søndre Fasanvej. Herefter koster det 11,00 kr. / timen

Udbytte

 • Du får konkret og brugbar viden om fremtidens arbejdsmarked
 • Du kommer til at stå stærkt i dit arbejde, hvad enten det er som HR-professionel eller lederen, der gerne vil rådgive strategisk og organisatorisk – eller som karriererådgiver / vejleder, jobkonsulent, hvor det også er afgørende at være på forkant med fremtidens udvikling
 • Du får viden om, hvorfor gamle strukturer forsvinder
 • Du får viden om, hvordan mennesker føres gennem forandringsprocesser
 • Du får viden om, hvordan du rådgiver erhvervslivet / forretningen
 • Du får viden om den industrielle og spirituelle tidsalder
 • Du kommer selv igennem en givende proces, hvor du oplever transitionsfasen på egen krop

Gratis Q&A informationmøde om Masterclass

Sted:
World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Tid:
Den 17. januar 2020 kl. 08.30-10.00

Sæt allerede  X  i kalenderen nu!

Efter morgenkaffen holder Yvonne et oplæg om sin kommende Masterclass 2020. En fantastisk mulighed for at hilse på hende og høre nærmere om forløbet.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Om Yvonne Urban Carlstedt

Masterclass 2020 – #Fremtidens karrierer er udviklet af Yvonne Urban, der var first-mover som Executive Coach og karriererådgiver på det danske marked, og igennem 20 år har hun fulgt udviklingen af megatrends på arbejdsmarkedet.

Da hun startede med sin nye ydelse, blev der rystet på hovedet af hende. Det gør der ikke mere. For med sig havde hun 14 års erfaring, hvor hun havde arbejdet for topledere i erhvervslivet og kunder fortæller, at det fremgår tydeligt af hendes overbevisende kompetencer. Og hun har for længst slået sit navn fast som en af de mest anerkendte og anbefalede rådgivere i branchen.

Hun er certificeret workshopleder hos FranklinCovey, hvor hun har kørt workshops for ledere og medarbejdere. I 2008 udviklede hun et Executive Coaching program for dem og certificerede deres konsulenter. Net promoter score var 100 %

Med Masterclass 2020 – #Fremtidens karrierer har hun udviklet et super spændende program med fokus på fremtiden, der er vej. Ikke om hundrede år, men inden for 2-3 år -> og fremefter.

Du kan læse mere om hende på www.karriereinvest.dk

Book et internt forløb i virksomheden

Få skræddersyet Masterclass 2020 – #Fremtidens Karrierer internt hos jer

Gennem et aftalt formøde med vores kompetente underviser på virksomhedens adresse eller online, afdækkes jeres specielle behov og ønsker. Der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egen organisatoriske situation.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med Yvonne Urban om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til Masterclass 2020

Detaljer Pris Stk.
Kbh ZOO 20. marts - 12. juni 2020 7 dage | 4 modul 28.997 (DKK)*  

* price does not include taxes


28.997 DKKEkskl. moms