Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Leder på nyt niveau (3 dage)

Er du nyudnævnt lerder? Ofte bliver ledere udnævnt uden forudgående træning eller oplæring i ledelsesrollen. Ofte er udnævnelsen baseret på de gode resultater, du har skabt i rollen på nuværende niveau, og din leder vil sandsynligvis have en række uudtalte forventninger til din nye rolle som leder.

Typisk har du fået ansvaret for et område og skal nu træffe egne beslutninger. Du skal også agere i et minefelt af processer, hvor du vurderes på baggrund af de resultater du skaber. Forstå den nye kontekst og kom godt fra start. Kurset vil have fokus på det at skifte niveau og hvorledes man kan træde ind i en ny position som leder.

Kurset er planlagt som en vekselvirkning mellem teori og øvelser med vægt på at få lejlighed til at praktisere værktøjer. Omdrejningspunktet vil i videst mulig omfang være din egen dagligdag.

Der arbejdes bl.a. med følgende emner:
• Selvindsigt i forbindelse med en personlighedstest (Karrieremodellen)*
• Fortrolighed og kommunikation til teamet, lederkolleger og chef
• Situationsbestemt Ledelse
• Teamudvikling, teamets udviklingsfaser samt tillid i teamet
• Målsætning og styring af retning

Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Målet

Målet er, at give en markant løft i performance på ledelsesniveau og herigennem løse forretningskritiske udfordringer, både på den korte bane, men i sær på den lange bane.

Et velfungerende ledelsesteam magter at løse flere typer af udfordringer mere effektivt. Et kendskab og accept af hinandens styrker er grundlaget for et effektivt samarbejde. En sidegevinst for virksomheden og den enkelte leder er at motivationen stiger og tilknytningen til virksomheden bliver stærkere.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye ledere, ledere der skifter niveau, samt HR praktikere, der ønsker at blive inspireret til arbejdet i egen organisation. Du kunne stå i en situation, hvor du skal lede mennesker, som du tidligere har været kollega med, er blevet forfremmet, har ambitioner om at blive forfremmet eller måske bare ønsker at udvikle handlemulighederne i dit personlige lederskab.

Der vil være ca. en times forberedelse mellem dag nr. 1, 2  og 3.

 

 

Hvad kan jeg forvente

Før kurset kan du forvente:

  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
  • En aktiv kursusdag bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
  • Networking med andre kursister


Efter kurset har du fået:
Indsigt i hvordan din rolle ændrer sig fra kollega til chef:

  • hvad indebærer den nye rolle – hvad skal du stoppe med og begynde på?
  • hvilke friheder og restriktioner medfører den nye rolle?
  • hvordan skaber du resultater gennem andre?
  • hvordan styrer du din kommunikation og skaber følgeskab i dit team?
  • derudover får du værktøjer til at styre og motivere dig selv og dit team
  • du bliver medlem af vores Kursuskompagniet’s kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på gratis seminarer og foredrag samt spare mange penge på efteruddannelse.

Særlige praktiske informationer

Du vil på kursusdagen få udleveret brugbart kursusmateriale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 30 dage efter afsluttet forløbet har du mulighed for personlig sparring på e-mail eller telefon med din trainer.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Trainer/underviser og indlægsholder:

Bjarne Bakkegaard er en erfaren underviser og leder. Han har været ansvarlig for forsvarets chefuddannelse og lederudviklingsprogram gennem en årrække.

Derudover har han faciliteret organisationsudvikling i både militære og civile organisationer gennem de sidste 10 år. Han er systemisk og narrativ uddannet coach og har coached mere 200 af forsvarets chefer i forbindelse med officersuddannelserne. Bjarne har suppleret sin militære majoruddannelse med en Master of Management Development (MMD) fra CBS.

 

Internt forløb

BaadsgaardKornmaaler designer gerne dit næste interne lederudviklingsforløb tilpasset virksomhedens ønsker og behov i leder/mellemledergruppen.

Vi kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 30 dage efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

14.995 12.000 DKKEkskl. moms