Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Leading SAFe®5.0 Agilist

Leading SAFe er et to-dages kursus hvor kursisten får den grundlæggende forståelse af hele SAFe rammeværktøjet og giver kursisten forudsætning for at kunne bestå certificeringen SAFe® 4 Agilist (SA).

SAFe (Scaled Agile Framework) er det foretrukne agile skalerings rammeværktøj i Danmark. SAFe er til programmer fra 50 til tusindvis personer og er en strukturering af best practices inden for agile software udvikling og lean management.

SAFe består af elementer fra Scrum, Kanban, XP, DevOps og lean portefølje management og præsenterer samt klare definitioner af roller, procedurer, målinger mv. SAFe blev formaliseret i 2011 og er pt i version 5.0

Kursisterne vil lære at støtte og udføre PI Planning-arrangementer, samarbejde på tværs af teams og koordinere flere Agile Release Trains (ARTs).

Kurset giver et helhedsindtryk af hvordan man starter, leder og løbende forbedrer produktet og den agile organisation. Alle processer, roller og elementer i SAFe bliver gennemgået for helheds blikket skyld dog uden at gå dybt i detaljen omkring de enkelte elementer. Alle lag i ledelsen af den agile organisation bliver gennemgået og hvad hvert enkelt lag skal bidrage med for at styre den agile organisation. Dette er så kursisten som agil forandringskonsulent ved hvordan man skal orientere sig i organisationen.

 

Kursusindhold

Kursisterne vil få en forståelse af lean-agile tankegangen og hvorfor den er så effektiv i nutidens “adapt-or-die” marked, samt hvad det betyder at lede en Lean-Agile transformation. De lærer også at opbygge og støtte agile teams og programmer, styrke Lean Portfolio, opbygge en kontinuerlig Delivery Pipeline og DevOps kultur og koordinere store løsninger.

På kurset får kursisten en forståelse af hvad agil tilgang er og vi gennemgår alle elementerne af det agile manifest, de agile principper samt SAFe Lean Agile principper med eksempler og øvelser. SAFe House of Lean beskriver endvidere hvorfor og hvordan agil skal bruges i organisationen og vi kommer omkring ledelse, værdi, respekt for individet og kulturen, samt hvordan man starter den agile transformationen og hvordan organisationen vedbliver at forbedre sig.

Kurset rundes af med Q&A samt tips til certificeringen.

 

Afholdelssteder:
København,  Qemploy, Kristianiagade 7, 2100 København
Lyngby, MIND4iT, Nørgaardsvej 32, 2800 Kongens Lyngby

Hvem deltager?

Kurset henvender sig til alle ledere i agile organisationer, samt agile forandringskonsulenter der skal hjælpe organisationer i den agile transformation eller sælge SAFe til organisationer.

Kurset er endvidere ideelt til alle der gerne vil have et overblik og forstå det samlede SAFe rammeværktøj uden at have forudsætninger fra en agil organisation.

Kurset kræver ingen forudsætninger.

Udbytte

Kurset giver et helhedsindtryk af SAFe rammeværktøjet og SAFe’s lean agile mindset. Kurset forbereder deltagerne i arbejdet som lean agile leder og agile forandringskonsulent i en SAFe organisation.

Kurset giver kursisten forudsætning for at kunne bestå certificeringen til SAFe® 4 Agilist.

Hvad dækker prisen over

  • Deltagerbevis
  • Undervisningsmateriale
  • SAFe Agilist (SA4) Certificering
  • Adgang til ScaledAgile Community
  • Forplejning på de 2 kursusdage (morgenmad, frokost, samt kaffe/te/vand/frugt)

Der udleveres en workbook på dagen.

Materialet er på engelsk.

Certificering

Certificeringen er inkluderet i prisen og skal tages på egen hånd efter kurset.

Certificeringen foregår online og er multiple choice besvarelse af 45 spørgsmål, der skal løses indenfor 90 minutter. Beståelse ved mindst 34 rigtige svar (75%).

Certificeringen kan først tages efter deltagelse i kurset og skal tages indenfor 30 dage af kurset.

Certificeringen inkluderer en test eksamen med ubegrænset antal forsøg.

Underviser

SAFe, Troels Jakobsen, KursusKompagniet, Lean Agile, kursus

Troels Jakobsen

Main instructor, Troels Jakobsen, has been working with software development since 1997 and as a Scrum Master since 2010. Troels has been part of SAFe implementations in Nordea and BEC and running SAFe trainings since earyly 2018.

Certifications:

  • SPC, SAFe Program Consultant (ScaledAgileFramework)
  • Scrum Master (Scrum Alliance)
  • Certified Accredited Scrum Coach (Scrum Institute)

 

SAFe, Kasper Dannefær, KursusKompagniet, Lean Agile, kursus

Kasper Dannefer

Co-instructor, Kasper Dannefer, has been working with agile project management since 2004 with specialization in liaison between business, IT, contractors, developers and operation. Kasper has used agile mindset in numerous organizations.

Certifications:

  • SPC, SAFe Program Consultant (ScaledAgileFramework)
  • Scrum Master (Scrum Alliance)

Særlig praktisk information

Det er 2 intense dage, så sørg for at være veludhvilet og kan deltage den fulde tid.

Der skal ikke medbringes bærbar.

Undervisningen foregår på dansk.

Undervisningsmaterialet og certificering er på engelsk.

Materialet bliver udleveret på dagen.

Afholdelssted:
København,  Qemploy, Kristianiagade 7, 2100 København
Lyngby, MIND4iT, Nørgaardsvej 32, 2800 Kongens Lyngby

Internt virksomhedsforløb

Alle vores forløb kan også bookes som interne virksomhedsforløb eller workshop med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulener om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Herlev Lyskær 1, 2720 Herlev | +45 7230 2035 / 22285755
Online kursus |
SE FLERE DATOER HER |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.