Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Kultur og kerneværdier – Digital Workshop

 

Introducer værdier og adfærd på en ny, interaktiv måde.

Vores ‘Core Values ​​Journey-program’ hjælper jer med at nå jeres mål på en måde der involverer og engagerer alle jeres medarbejdere. Vi kombinerer den nyeste teknologi med gamification og omdanner jeres virksomhedsværdier til sjove, og håndgribelige øvelser for jeres medarbejdere. Og for at gøre det endnu bedre spores fremskridt live og giver jer det komplette overblik.

En ny tilgang til implementering af kerneværdier.

Ved introducering af nye værdier og adfærd, er intranettet og en brochure langt fra nok. Ved hjælp af den nyeste teknologi, gamification og gedigent team arbejde, hjælper vi jer med en inspirerende og innovativ lancering – imens kan I følge hele processen live.

1. Evaluer og definer jeres kerneværdier

Før I definerer jeres værdier, er det vigtigt at forstå, hvordan jeres medarbejdere og andre interessenter opfatter dem. Hvad er niveauet af bevidsthed? Er der en fælles forståelse eller store lokale variationer?

Vi hjælper jer med at oprette en interaktiv undersøgelse af jeres kultur og værdier, hvor al information samles direkte til vores live Dashboard. Fuldt tilpasset jeres behov, giver Dashboard jer mulighed for at spore fremskridt og giver jer alle de informationer I har brug for. Med denne information er det lettere at definere værdierne. Vi arbejder med en række professionelle konsulenter, der er specialiserede i at lette denne proces.

 

2. Introducer eller opdater jeres kultur, værdier og adfærd med gamification

Vil I have en spændende og anderledes lancering?

Core Values ​​Game er det perfekte værktøj til at introducere eller opdatere jeres værdier. Ved brug af en digital platform omdanner vi jeres værdier og adfærd til håndgribelige og sjove øvelser. Spillet spilles i små grupper ved hjælp af et spillebræt og en Samsung tablet. Rygraden i spillet er en række realistiske casestudier, der er tilpasset jeres virkelighed. Spillet kan hurtigt introduceres på tværs af jeres organisation, enten med vores hjælp eller styret af jer selv.


3. Få liv I jeres værdier, nu skal der handles

Når først jeres værdier er introduceret, er det tid til at ændre adfærd og sætte handling bag. Vores Adfærds workshop lægger vægt på debat og samarbejde, og sætter skub i processen med konkrete tiltag.

Values Booster App er en sjov og smart måde at skabe forandringer på i et konkurrencedygtigt format. Ved at lade hold konkurrere i realisering af jeres værdier følges implementeringen yderligere på vej.

Hvad siger vores kunder

Vil I vide mere om implementering af kerneværdier?

1. Se case studies – klik her  >>

Find et udvalg af casestudier her, kontakt os for yderligere information hvis I ikke finder jeres branche.

Ja tak, send mig mere information>>

Eller giv os et ring og få en snak med én af vores dygtige konsulenter på tlf. 5380 9004

Om Green Hat People

Green Hat People har eksisteret siden 2007, og siden da har over 750.000 personer prøvet vores produkter i Danmark og resten af verden. Deres kunder kommer fra et bredt spænd af brancher: bl.a. bank, finans, forsikring, mad, industri, teknologi, transport, pharma samt offentlige og regionale institutioner.

I Danmark har de løftet projekter fra 10 – 600 personer, indenfor såvel digital teambuilding, skræddersyede workshops som strategiske business games med forskellige temaer. Alt fra implementering af firmaværdier og kultur, onboarding af nye medarbejdere, digital transformation, disruption samt ny strategi.

De har også udviklet forskellige mobilapps til at løfte deltagernes engagement i møder, bl.a. en lukket chat kanal, pre/post meeting apps og endelig har de implementeret booster apps til at fremme ansattes fokus – på bl.a.: firmaværdier, arbejdsglæde, digitalitet, indlæring, onboarding og ikke mindst for at booste salg.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Kontakt én af vores dygtige konsulenter på tlf. +45 5380 9004