Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Job ved første klik! Fremtidens rekrutteringsværktøj

Slut med at hyre på faglighed og fyre på personlighed. Vi tester og matcher effektivt både medarbejder og virksomhed på faglighed, personlighed og arbejdskultur.

360job for virksomheder


Med 360job er det nu langt lettere for dig som virksomhed at rekruttere nye medarbejdere. Virksomheden gennemgår en personligheds- og kulturtest ifm. oprettelsen, som bliver sammenlignet med ansøgerens.

                                   

Kultur   PersonlighedFaglighed  Match score


Vi giver 2 måneders gratis prøveperiode på alle abonnementer.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Opret dig nu og se om 360job er noget for dig!

 

Hvad kan 360job værktøjet?

Hvordan kan vi hjælpe dig som virksomhed?

Spar tid og penge
Vi har selv mange års erfaring med rekruttering og ved, hvor besværligt det kan være, at skabe et overblik over de mange ansøgninger. Vores system er lavet, så denne proces bliver gjort let og overskuelig.

 

Få et langt bedre match
Med vores system, kan du meget tidligt i processen få et overblik over, hvor godt kandidaterne matcher med kulturen, de kommende kollegaer og de opgaver der skal løses. Et overblik man ikke får ved at skimme bunker af CV’er igennem.

Vores system understøtter hele rekrutteringsprocessen hos virksomheder og rekrutteringsbureauer

  • Med 360job, skal ansøgerne redegørefor netop de kompetencer du søger. Du behøver ikke lede efter dem, i hundredvis af teksttunge, og til tider uoverskuelige CV’er.
  • Med 360job giver du alle ansøgere noget de kan bruge i deres personlige udvikling, og ift. at finde den arbejdsplads, der passer bedst til dem. Også alle dem, du giver afslag.
  • Med 360job får du indsigt i, hvilken arbejdskultur ansøgeren vil trives bedst i, og om det matcher din afdelings arbejdskultur.
  • Med 360job får du ikke kun indsigt i ansøgernes personprofil, men også ansøgerens grad af selvindsigt.
  • Med 360job kan du udfordre ansøgerne, før du udvælger dem til samtale, på helt nye måder, og dermed få langt bedre indsigt i ansøgeren, end ved blot at læse en copy/paste ansøgning.
Vi giver 2 måneders gratis prøveperiode på alle abonnementer.
[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Opret dig nu og se om 360job er noget for dig!

Målgruppe

Alle virksomheder og organisationer der rekrutterer medarbejdere.

Mød holdet bag 360job

Balder Vendt-Striim og Chief Technical Officer har i 20 år hjulpet HR og ledere med at skabe high performance teams gennem rekruttering/onboarding, kurser/uddannelser

Paul Nolan og Chief Communications Officer og underviser i fagene HR Management, Strategisk lederskab, Organisation og arbejdspsykologi og Projektstyring i praksis.

Over 15 års ledererfaring inden for HR og kommercielle afdelinger, både nationalt og internationalt. Områder: Strategi / målsætninger og udviklingen af dens ledere og medarbejdere. Herunder rekruttering, onboarding og fastholdelse.

Særlig praktisk inforamtion

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Information om virksomhedsforløb

Vores virksomhedsforløb og foredrag tager udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information under interne virksomhedsforløb.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Kontakt os på +45 5380 9004 E-mail: kursus@kursus-kompagniet.dk

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.