Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Innovation

Bæredygtig innovation og de 17 verdensmål
Har du som virksomhed eller leder udfordring ved at finde ud af hvordan bæredygtighed eller de 17 verdensmål skal implementeres i din virksomhed? Med afsæt i bæredygtighed, innovation og FN’s verdensmål arbejder man på kurset med innovationsmodellen der skal åbne deltagernes øjne for de muligheder der er i verdensmålene. Fokus for kurset handler om hvordan man i strategiarbejde, forretningsudvikling, konkrete handlingsplaner, kommunikation, markedsføring og virksomhedens fundamentet og identitet kan skabe og understøtte en virksomhed der står stærkt i den bæredygtige konkurrence.

Kurset har til formål at lære deltagerne hvordan verdensmålene skal udvælges og tilpasses virksomheden. Med udgangspunkt i innovationsmodellen lære deltagerne hvordan de relevante og oplagte mål defineres, prioriteres, inddrages og følges. Kurset giver dig redskaber og værktøjer til hvordan ord og handling skal gå hånd i hånd, og med en dedikeret indsats er der garanti for at der opnås en troværdig, succesfuld og bæredygtig forandring.

 Boost dine innovative evner
Innovationskurset kan også omhandle virksomhedens trivsel, produkt- eller tjenesteudvikling, optimering, arbejdsmiljø eller bundlinje. Fokus her omhandler hvordan din virksomhed kan få et innovativt skub så der kan blive plads til nye ideer, en forandringsklar kultur og et arbejdsmiljø der gør det muligt at finde løsninger på de udfordringer man møder, så der kan skabes resultater fremdrift og en bedre bundlinje.

Uanset hvilken retning af innovativt forløb du vælger, er det centralt at målet for kurset er at deltagerne kan svare ja til at være klar til fremtidens ukendte konkurrence.

Du får selvfølgelig en gratis indgangsbillet til København ZOO med i prisen.

Vi kan også anbefale 2-dags kurset:
FREMTIDENS LEDELSE – LEDERSKAB OG ARBEJDSGLÆDE  

 

Udbyder:

Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

 

Målgruppe

Kurset er for deltagere og virksomheder der ønsker en ny indgang til inspiration, viden og redskaber til at stå stærkt i fremtidens ukendte konkurrence. Deltagerne skal være klar til nye vinkler på motivation og et større samarbejde gennem innovationsprocesser.

Kursusindhold

Innovationskurset har to ben der kan vælge – et med fokus på hvordan man kan få et innovativt skub til i en mere bæredygtig virksomhed og hvordan man kan implementere FN’s 17 verdensmål i virksomheden. Det andet ben omhandler et mere fokuseret innovationsforløb hvor innovationsmodellen bruges som primær i at skabe bedre trivsel og arbejdsglæde, plads til optimering og en bedre bundlinje i virksomheden.

Begge kurser tager udgangspunkt i Bartell+cos innovationsmetode. En model der bygger på hjerneforskning, Walt Disneys udviklingstanker, ledelsesteori og kunstneres måde at udvikle på. Modellen indeholder 9 pendulerende faser, der inddrager hele hjernes kapacitet, aktiverer forskellige sansecentre og inddrager kroppens intelligens.

Deltagere på kurset:

  • Lære at skabe en forandringsklar kultur og moderniseret samfund i virksomheden
  • Får redskaber både til selvudvikling og innovativ udvikling af både eksisterende og nye produkter, samt koncepter, kultur, trivsel og lederskab
  • Forløser ideer og løsninger der ikke var umiddelbar adgang til før ved at skabe og være medskaber
  • Giver plads til at tænke nyt, skabe fremdrift og resultater
  • Åbner for nye måder at optimere og udvikle på
  • Lære hvordan hjernen, sansestimulering og kreativitet er afgørende for at undgå at gentage gamle vaner og uhensigtsmæssige rutiner
  • Bringer hjernen i flowtilstand og skaber derigennem unikke resultater
  • Skaber masser af nye ideer og impulser der er systematiseret så de kan implementeres i hverdagen

Hvad kan du forvente

Efter kurset har du indblik i hvordan verdensmålene og bæredygtighed kan implementeres i din virksomhed. Fremtidens ukendte konkurrence og udfordringer vil ikke virke skræmmende fordi der er skabt en forandringsklar kultur der med et moderniseret mindset løbende skaber plads til nye ideer og løsninger der får virksomheden til at stå stærkt med en høj bundlinje.

Underviser, innovatør og ledelsesrådgiver Lise Bartell

Lise Bartel, Kursus-Kompagniet, Fremtidens ledelse

Lise Bartell er certificeret indenfor innovationsmodellen Kunstgreb som er en prisbelønnet innovationsmodel. Innovationskurset er med udgangspunkt i Kunstgrebsmodellen og Lises egne udviklet innovationsmodeller. Lise Bartell er en eftertragtet ledelsesrådgiver der bruger hendes 15 års ekspertise til at motivere virksomheder, medarbejdere og ledere til en bedre bundlinje så det kan ses, høres og mærkes. Lise træner mennesker i kommunikation, ledelse og selvledelse med formålet om at skabe værdi for deltageren hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback betyder større arbejdsglæde og engagement. Lise har flere gang gæstet TV2 Go´morgen som kommunikationsekspert.

Med udgangspunkt i nylig hjerneforskning, en hands-on tilgang og positiv psykologi samt innovation inddrager Lise praktiske øvelser i sine foredrag der giver deltagerne en række værktøjer som de kan gå hjem og bruge med det samme.

Lise bidrager med nye vinkler til at skabe motivation og holdånd hvor hun taler om innovationsprocesser for at optimere din virksomhed, ledelsesstil eller dit team.

 

Særlige praktiske informationer

Kurset kræver et åbent sind hvor man tør gå ud over det vante og bruge sin kreativitet. Man skal bevæge sig ud af boksen og give plads og adgang til nye ideer og løsninger. Lise medbringer diverse redskaber der skal sætte den kreative proces i gang, hvor din hjerne, sansecentre og krops intelligens skal i gang.

Tidsramme: 2 dages kursus med teori og praktiske øvelser kl. 9-16

Pris: 7500,- eksklusiv moms.

Datoer for kurset 2020: 30-31/1-2020 + 30-31/3-2020 + 24-25/8-2020

Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej og Søndre Fasanvej og derefter koser det 11,00/timen

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Virksomhedsforløb

Det er muligt at få skræddersyet interne innovationsforløb for din virksomheder, der med dialog og målsætningsværktøj tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov og målsætninger.

Bartell+co

Bartell+co er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed der har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes – som virksomhed, ejer, leder, medarbejder eller team. Med både foredrag, workshops, kurser og en-til-en-sparring tilbyder Bartell+co forskellige indgange til inspiration, viden og redskaber der kan hjælpe dig med at nå toppen i din karriere.

for en uforpligtende snak om mulighederne for et forløb i jeres virksomhed.

Kontakt vores konsulent på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk for en uforpligtende snak om mulighederne for et forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.