Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Grib dine kriser

”Nogle taler begejstret om mulighederne i kriser, men når det kommer til stykket, ønsker ingen frivilligt at havne i en”

 

Hørt på kurset:

 

”Mennesket, teamet eller organisationen i krise er hverken godt nyt personligt eller for arbejdspladsen. Arbejd målrettet med at gribe krisen og styrk både kultur, arbejdsklima, energi, idérigdom og konkurrenceevne”

 

”Kriser har enorm indflydelse på vores arbejdsliv, privatliv og samlede livskvalitet og ingen ønsker sig kriser der river tæppet helt eller delvist væk under vores liv. Alligevel lærer vi ikke om kriser før de dukker op og vores verden rystes og i værste fald bryder sammen”

 

”Vi er autodidakte når det kommer til at se og håndtere kriser. Derfor ved vi ikke hvad vi skal kikke efter og ser vi ikke kriser. Vi bliver overraskede og vi havner i flere og større kriser end nødvendigt der giver os ar. Ikke kun rifter men ar. Dette sænker livskvaliteten både mens krisen står på og akkumuleret når vi ser tilbage på vores liv”

 

”Ikke alt er kriser men meget mindre kan også gøre det og som ringe i vandet bringe os i uønskede situationer i vores 5 livsressourcer”

 

”På det rette tidspunkt kan kriser være den største mulighed vores liv”

 

”I overført betydning kan kriser som en vildfaren hård læderbaseball ramme os uventet og efterlade os med meget mere end blå mærker. Ved kan lære at minimere risikoen for at bolden kommer i vores retning og hvis, så gribe den og holde den tæt, styre den og smide den tilbage hvor den hører hjemme”

 

”Kriser er kommet for at blive, blive godt overstået og igen blive afløst af nye kriser. Men forhåbentligt færre for dig og jer fordi I fremover vil se på kriser med nye øjne og værktøjer og herved øger muligheden for det gode liv du og I ønsker”

 

Torben Wiese giver med sin motiverende stil deltagerne, teamet og organisationen et helt nyt syn på kriser og det gode liv, arbejdsliv og samarbejdsliv. Hvordan man opnår det, bevarer det og reducerer risikoen for krævende og måske smertefulde og hårde kriser.

Kurset ”Grib dine kriser” er en livsglad dag med konkret og nem forståelig ny viden, værktøjer, øvelser og flere guides til deltageren der er i krise eller kender andre i krise.

Deltagerne bliver hjulpet til at forebygge kriser, opdage dem i tide samt reducere og håndtere dem godt og komme styrket igennem kriser og minimere risikoen for tilbagefald.

Kurset berører alle de kriser som vi helst vil undgå fra minikriser, til livs- og udviklingskriser samt traumatiske og eksistentielle kriser.

Herunder private og arbejdsrelaterede kriser samt kriser i teams, afdelinger og hele organisationer.

Kriser er kommet for at blive, blive godt overstået og igen blive afløst af nye kriser. Men forhåbentligt færre for dig og jer fordi I fremover vil se på kriser med nye øjne og værktøjer og herved øger muligheden for det gode liv du og I ønsker.

Velkommen til en spændende dag og et forandret syn på kriser og måske på dit liv.

Hvem deltager / Målgruppe

Ledere, medarbejdere og private der ønsker at forebygge kriser, få øje på kriser og håndtere dem godt hvis de opstår samt komme styrket igennem dem.

Desuden for ledere, medarbejdere og private der ønsker at være bedre i stand til at hjælpe andre i kriser.

Kursusindhold

Kriser kommer oftest ubelejligt og tit uden varsel. En leder eller medarbejder i krise kan både menneskeligt, organisatorisk og økonomisk blive en bekostelig affære.

Så kriser har enorm indflydelse på vores liv men alligevel er de fleste kun autodidakte og ikke kursusuddannede i krisehåndtering.

På dagen gennemgår vi bl.a.:

Hvad er forskellen på en krise og på et problem?

Hvilke 3 typer af kriser findes der?

Hvordan påvirker kriser privat- og arbejdslivet her og nu og akkumuleret igennem livet?

Hvordan påvirker kriser privat- og arbejdslivet livet akkumuleret?

Kan vi lære uden kriserne?

Hvor store er omkostningerne ved kriser?

Krisers indflydelse på vores 5 livsressourcer

Hvordan reducere risikoen for at kriser opstår – privat og på arbejdet?

Hvilke kriser er de typiske?

  • Hjemme?
  • På arbejdet?

Hvad er psykologien i en krise?

Hvordan hjælpe en ven, et familiemedlem eller kollega i krise?

Hvor er dit fokus før, under og efter krisen?

Hvilke kriser bliver dine næste?

Hvilke kriser bliver arbejdspladsens næste?

Hvordan forebygge kriser som leder, medarbejder, privat og som arbejdsplads

Underviser

Torben Wiese er valgt til Danmarks 2. mest motiverende foredragsholder, forandringsrådgiver og han er dobbelt bestsellerforfatter og har netop udgivet bogen ”Grib dine kriser”. Se mere på: https://habitmanager.com/

Deltagerens og virksomhedens udbytte

Deltagerne får et forandret syn på kriser samt hvordan de forebygger, ser og håndterer kriser. Desuden sætter der konkret fokus på nogle af de mest forekommende kriser. Igennem motiverende undervisning, viden, værktøjer og øvelser er målt at medvirke til den enkeltes og arbejdspladsens livskvalitet på både kort og lang sigt.

Særlig praktisk information

Kursets indhold veksler mellem teoretiske indlæg, konkrete teknikker og værktøjer og der vil være mulighed for at inddrage egen hverdag.

Internt forløb

Gennemføres tilpasset netop jeres situation, ønsker og krav – skræddersyes til jer

Workshops

Kan også gennemføres forkortet som halvdags workshop og gennemføres desuden som video/on-linemøde efter ønske

Afholdssteder

Fysisk eller video/online

Tilmelding til kurset

Ring på +45 2260 1170 for pris