Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Gratis seminar – virksomhedsspil & digitale møder!

 

Inddrag dine medarbejdere! Vi hjælper virksomheder over hele verden med at kommunikere med deres medarbejdere på en helt ny måde ved hjælp af spil, mikroindlæring og den nyeste teknologi. Resultatet er et helt nyt niveau af engagement og deltagelse.

Sådan engagerer og inddrager du dine medarbejdere med virksomhedsspil” – kom og få en gratis smagsprøve på:

Tips og info – Aktive/digitale møder & Business games
Flyt jeres medarbejdere fra passive tilskuere til aktive deltagere med kommunikation på en ny og innovativ måde
Interaktive gruppediskussioner
Live data
Bedre forståelse og  deltagelse

Digital Teambuilding – Byg et stærkere hold med vores unikke spilbaserede koncept.
Teambuilding aktiviteter
  Business games
Målbare resultater


Udtalelse fra tidligere deltager

Jeg kan ikke forestille mig et bedre teambuilding event. Fantastisk sjove udfordringer og cool teknologi!”

Hvorfor vælge Green Hat?

  • Mål din return on investment – vores software giver dig mulighed for at måle værdien af din træning med vores kontinuerlige vurderingssystem.
  • Dokumenteret arbejde med at øge medarbejderengagement – Vores proces er skabt for at øge medarbejdernes loyalitet og ansvar.
  • Enkel og nem implementering – Vi sørger for alt det der skaber en vellykket træning.
  • Forbedret sammenhørighed i teamet – overvind din virksomheds udfordringer ved hjælp af vores specifikke- og temafokuserede spil og aktiviteter.

Tilmeld dig nederst på siden.

Om Green Hat People

Green Hat People har eksisteret siden 2007, og siden da har over 750.000 personer prøvet vores produkter i Danmark og resten af verden. Deres kunder kommer fra et bredt spænd af brancher: bl.a. bank, finans, forsikring, mad, industri, teknologi, transport, pharma samt offentlige og regionale institutioner.

I Danmark har de løftet projekter fra 10 – 600 personer, indenfor såvel digital teambuilding, skræddersyede workshops som strategiske business games med forskellige temaer. Alt fra implementering af firmaværdier og kultur, onboarding af nye medarbejdere, digital transformation, disruption samt ny strategi.

De har også udviklet forskellige mobilapps til at løfte deltagernes engagement i møder, bl.a. en lukket chat kanal, pre/post meeting apps og endelig har de implementeret booster apps til at fremme ansattes fokus – på bl.a.: firmaværdier, arbejdsglæde, digitalitet, indlæring, onboarding og ikke mindst for at booste salg.

Tilmelding til gratis introseminar

Detaljer Pris Stk.
København 28/5-2019 kl. 08.30-10.30 inkl morgenbuffet 0 (DKK)*  

* price does not include taxes