Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Gratis seminar om Digital Tilgængelighed

gratis event, gratis seminar Kursuskompagniet, kursus, uddannelse, find kursus

Konsulenthuset Medit Consult inviterer dig til gratis seminar om Digital Tilgængelighed

Digital tilgængelighed betyder: adgang for alle – til digitale informationer på websites, i webshops, i digitale dokumenter og lignende.

I Danmark findes der mere end en halv million personer, der har et handicap eller en funktionsnedsættelse, som gør det umuligt eller meget vanskeligt for dem at læse tekst på en skærm eller navigere vha. en mus eller et tastatur. Det drejer sig f.eks. om personer, der er blinde, svagtseende, stærkt farveblinde, ordblinde, bevægelseshæmmede eller andet.

De hjælpemidler, som disse personer anvender til at afkode digital information med, fungerer kun optimalt, hvis din organisations website og digitale dokumenter er struktureret korrekt.

En sådan struktur hjælper til gengæld ALLE, der besøger dit website: ældre kunder som har brug for tydelighed, kunder med midlertidige begrænsninger som f.eks. en brækket arm, kunder der forsøger at handle i din onlineshop fra et overfyldt, bumlende S-tog, kort sagt: alle brugere, der bare gerne vil have en nem, hurtig og præcis oplevelse af din digitale forretning.

Tilmelding finder du nederst på siden.

Kontakt vores support på tlf. 5380 9004, hvis du har spørgsmål om afholdelsen.

 

Målgruppe

Seminaret henvender sig til alle typer af større virksomheder og organisationer, der aktivt anvender en digital brugerflade (website, nyhedsbreve, PDF-dokumenter, etc.) i deres kommunikation og samhandel med slutbrugere. Seminaret behandler emner, der vedrører såvel marketing og kommunikation som CSR og IT.

Indhold

Seminaret giver dig viden om, hvorfor digital tilgængelighed er så vigtig for din virksomheds kunder og brugere, hvad der skal til for at gøre digitale informationer tilgængelige, hvordan man i en kompleks virksomhed tager fat på opgaven og hvilket forretningsmæssigt udbytte man kan forvente af indsatsen.

Program

 1. Velkomst
 2. Målgruppen for Digital Tilgængelighed
 3. Hvad siger lovgivningen?
 4. Hvad siger CSR-politikken?
 5. Hvad er “Assisterende Teknologi” og hvad skal der til for at den fungerer korrekt.
 6. Test af websites og PDF-dokumenter.
 7. Digitalt Tilgængelighed: hvad består opgaven i?
 8. Internationale standarder for området.
 9. Hvordan ser en Business Case for digital tilgængelighed ud?
 10. Hvordan kommer man i gang?
 11. Afrunding

Indlægsholder

Steen Hansen, Partner i Medit Consult

Medit Consult har over en lang årrække opbygget ekspertise i de teknologier, der ligger bag Digital Tilgængelighed, ligesom vi gennem de seneste år har undervist medarbejdere i offentlige organisationer over hele landet i implementering af Digital Tilgængelighed.

Særlige praktiske informationer

København
Tirsdag den 26. maj
Kl. 14.00 til kl. 16.30
Tilmeldingsfrist: Fredag den 8. maj
Nærmere information om sted udsendes til tilmeldte senes 14. dage før afholdelse.

Aarhus
Torsdag den 28. maj
Kl. 14.00 til kl. 16.30
Tilmeldingsfrist: Fredag den 8. maj
Nærmere information om sted udsendes til tilmeldte senes 14. dage før afholdelse.

Pris: 0,-

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed og et højkompetent videnscenter med fokus på det mediegrafiske område samt alle former for digital og traditionel publicering. Medit Consult har siden år 2000 leveret konsulentydelser, uddannelse og undervisning til brandowners, marketingbureauer, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer, den mediegrafiske industri m.fl.

Interne virksomhedskurser

Vi skræddersyr interne virksomhedskurser med specifikt udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Gennem et aftalt formøde med vore kompetente og erfarne undervisere på virksomhedens adresse eller online afdækkes specielle behov og ønsker og der aftales fokusområder, som skal behandles med særlig vægt i forløbet. Ligeledes aftales i hvor høj grad forløbet skal tage udgangspunkt i virksomhedens egne dokumenter.

Forløbet også afholdes eksternt – vi har indgået samarbejdsaftaler med nogle af de bedste og mest unikke kursussteder i hele landet som ZOO, Radisson, Comwell, MBK, gallerier mf.

Der vil efter forløbet være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

København Nærmere information om sted udsendes til tilmeldte senes 14. dage før afholdelse. | +45 5380 9004
Århus |

Tilmelding til gratis seminar her

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.