Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Gratis seminar for butikschefer og afdelingsledere

 

Gratis seminar for butikschefer og afdelingsledere: Serviceskolen.dk©

– en introduktion til skolen hvor god service udvikles

Sådan skaber du gode serviceoplevelser gennem din personlige kommunikation med kunderne.

D. 13. september 2019 i Ballerup inviterer Serviceskolen.dk© dig til et unikt gratis seminar omkring et helt nyt dansk koncept inden for positive serviceoplevelser.

På seminaret får du eksempler på hvordan du kan servicere dine kunder, og hvad konsekvensen af henholdsvis god og dårlig kundeservice er. Derudover får du inspiration og konkrete tips hvordan du umiddelbart efter kurset kan styrke din kundeservice. Du kan allerede efter seminaret bruge disse tips til at skabe endnu bedre serviceoplevelser for dine kunder.

Program

08:30 Kaffe med morgenbrød

09:00 Velkommen og scenen sættes

Brian Vang og Johnny Jensen byder velkommen
If it ain’t broke, don’t fix it? Hvad er der egentlig brug for at forbedre?

09:45 Servicevarianter og betydningen for den serviceoplevelse, du skaber

10:20 Pause

10:40 Gennemgang af konkrete teknikker til at skabe gode serviceoplevelser

  • Hvad er Service Mindset, og hvordan oplever kunden det?
  • Cockpit-testen til tryghedsskabende kommunikation
  • Præcis og entydig kommunikation i butikken
  • Kropssprog i kundekontakten

De konkrete teknikker er uddrag fra vores kursusportefølje, og hver teknik kan anvendes direkte i praksis, når du kommer hjem.

11:30 Ledelse af god service

  • Kundefokus og relationel koordinering
  • Fra værdi til handling

12:00 Seminaret slutter med frokost

Kom og hør om Serviceskolen.dk© er relevant for jer. Det er både uforpligtende og gratis.

Målgruppe:

Seminaret er målrettet butikschefer, koordinatorer, souschefer, afdelingsledere og andre med ledelsesansvar i detailbranchen. Især supermarkeder og specialbutikker kan få stor gavn af teknikkerne.

Gratis-seminaret gennemgår overvejende teknikker, der er relevante for dine medarbejdere, men vi løfter også sløret for kursusindholdet for lederkurser, som sikrer det ledelsesmæssige fokus og nødvendige supplement til ændring af medarbejderadfærd.

Målgruppe

Seminaret er målrettet butikschefer, koordinatorer, souschefer, afdelingsledere og andre med ledelsesansvar i detailbranchen. Især supermarkeder og specialbutikker kan få stor gavn af teknikkerne.

Gratis-seminaret gennemgår overvejende teknikker, der er relevante for dine medarbejdere, men vi løfter også sløret for kursusindholdet for lederkurser, som sikrer det ledelsesmæssige fokus og nødvendige supplement til ændring af medarbejderadfærd.

Særlig praktisk inforamtion

Der er fri parkering ved World Trade Center i Ballerup.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Indlægsholder

Underviser:

Johnny Jensen har højt udviklede spidskompetencer i at skabe konkrete adfærdsændringer gennem enkle metoder, der er praktisk anvendelige umiddelbart efter, at man har lært dem. Johnny har i det private og det offentlige fungeret både som personaleleder og som ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse gennemførsel og kontrol af hundredvis af praktiske uddannelser. Alle med hovedvægt på at bibringe deltagerne viden, færdigheder og holdninger til at kunne udfylde deres til enhver tid gældende funktion. Johnny har gennem en årrække også været chef for en nordisk supportorganisation med fokus på loyale og glade kunder gennem effektive processer og gode serviceoplevelser.

Brian Vang har arbejdet med kundeservice som leder og rådgiver i to årtier. Han er uddannet Cand. Mag. (filosofi og psykologi), og har foretaget analyser, rådgivning og praktisk kommunikations-uddannelse for private virksomheder og offentlige institutioner, med henblik på at skabe bedre serviceoplevelser. Brian Vang har massiv erfaring med analyse af kundekontakt i telefon, på skrift og i personlige henvendelser, med særligt fokus på dialog og kropssprog. Han har gennemført analyser, kurser og individuel praktisk kommunikationstræning i alle typer af virksomheder, og har således en meget bred erfaringsbaser omkring service mindset.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Ring til os på +45 53 80 90 04 og få en snak