Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Gratis MorgenLeder Infomøde om uddannelsen Strategi, vækst og lederskab

Gratis morgenmøde: Kom til gratis 2 timers  MorgenLeder Infomøde den 23. august. Få indblik i uddannelsen Strategi, vækst og lederskab

Overvejer du hvad dit næste skridt skal være som leder eller tænker du på deltagelse på forløbet Strategi, vækst og lederskab? Deltag gratis på dette informationsmøde, og bliv afklaret om lederuddannelsen er den rette for dig.

På MorgenLeder får du indblik i, hvilken type lederuddannelse Strategi, vækst og lederskab er, og hvordan uddannelsen udvikler dig som leder. Du hører om to centrale emner fra forløbet Strategi, vækst og lederskab ”Strategi er ikke bare strategi” og ”Dysfunktionelle ledergrupper”.

Deltagere
MorgenLedermøde er for dig som sidder i en lederstilling og arbejder med eller skal til at arbejde med strategiplanlægning og har brug for en kort introduktion til det målrettede lederudviklingsforløb Strategi, vækst og lederskab inden valg af kursus.  Der vil også kort blive gennemgået andre strategikurser som udbydes af Mannaz.

Tilmelding og afmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding til MorgenLeder er påkrævet, og tilmeldingen er bindende. Der er begrænset antal pladser.

Afmelding skal ske skriftligt via e-mail eller på telefon 5380 9004 senest dagen før kl.13.00. Der pålægges et ”no-show-fee” på kr. 600,- ex. moms, hvis en tilmeldt ikke dukker op og ikke forud for arrangementet har meldt afbud.

Tid og sted
23. august 2019 Kl. 9.00 – 11.00

(Bemærk: registrering og morgenmad fra kl. 08.45)

Lokation:
Mannaz A/S
Kogle Allé 1
2970 Hørsholm

Kontakt mig for personlig rådgivning

Er der noget du er i tvivl om, så lad mig ringe dig op og give dig personlig hjælp.


Britt Vangsgaard +45 5380 9004 E-mail: britt@kursus-kompagniet.dk

 

Program

  • 08.45 Registrering og morgenmad
  • 09.00 Velkommen til Mannaz MorgenLeder møde
  • 09.10 Strategi er ikke bare strategiFå et overblik, så du kan vælge et perspektiv, der passer til din organisations behovv/Michael Frederik Ellekjær, Client Director i Mannaz
  • 09.50 Pause og kaffe
  • 10.00 Dysfunktionelle ledergrupperSådan opstår dysfunktionerne + sådan overvinder I de dysfunktionelle dynamikkerv/Lone Mandix, Business Psychologist
  • 10.30 Hør mere om Mannaz’ kursustilbud inden for strategi og ledelse.Mulighed for at netværke, stille spørgsmål og høre nærmere.
  • 11.00 Tak for i dag

 

Mannaz kurser

Hvem skal deltager?

Ledere med personaleansvar.

Særlige praktiske informationer

Der er gratis parkering ved Mannaz i Hørsholm

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt forløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Afholdelsessteder

Mannaz A/S 23/8-2019 kl. 09.00-11.00 Kogle Allé 1 2970 Hørsholm |

Tilmelding til kurset