Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Gratis introseminar om stress

 

Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger (med lavpraktiske og effektive værktøjer).

Introseminaret giver dig konkret viden om, hvordan du fremmer trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger med lavpraktiske
og effektive værktøjer.

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

Vores analyse peger i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog der forebygger stress i en travl hverdag.

Få metoderne til at forebygge og håndtere stress hos andre!
Du har nu muligheden for at tilmelde dig introseminaret “Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger” i World Trade Center –  Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

Bliv også klogere på:

  • Hvilken betydning det, at kunne yde psykisk førstehjælp, har på det psykiske arbejdsmiljø
  • Hvordan begrebet “compassion” kan anvendes på arbejdspladser til at forbedre arbejdsmiljøet
  • Hvilke elementer der sikre en succesfuld indslusning af en medarbejder efter en periode med stress (sygemelding)
  • Hvordan hypnose og åndedræøstvelser kan afhjælpe stress
  • Hvordan Body-SDS (kropsterapi) og vejrtrækning kan afhjælpe stress
  • Indblik i vores stress-uddannelse med certificering, kursus i psykisk førstehjælp, kursus i compassion samt Masterclass i stresshåndtering

 

Dine undervisere er:
Rikke Maj Thauer, der er stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor mindfulness, og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

Lokation og dato:
WTC Borupvang 3, 2750  Ballerup d. 26/2-2019 kl. 17:00 – 19:30
WTC Borupvang 3, 2750  Ballerup d. 09/5-2019 kl. 17:00 – 19:30
WTC Borupvang 3, 2750  Ballerup d. 18/6-2019 kl. 17:00 – 19:30

Ved at tilmelde dig et af vores arrangementer “uden beregning” bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen.

Særlig praktisk inforamtion

Der er fri parkering ved World Trade Center i Ballerup.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt virksomhedsforløb

Vi tilpasser interne virksomhedsforløb, workshops og foredrag med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 1 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Brug for hjælp? Kontakt os på +45 5380 9004