Tilmeld nyhedsbrev

GRATIS FOREDRAG – Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress!

Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress!

  • Hvordan du bedst muligt forebygger stress
  • Hvordan du opdager symptomer og hvornår du skal reagere
  • Hvordan du håndterer pres fra andre og siger fra
  • Hvordan du spotter stress hos en kollega eller andre
  • Hvordan man kommer helt tilbage efter stress
    … men, der kan også opstå emner under foredraget, som ikke står nævnt her!

Du kan tilmelde dig gratis (så længe der er ledige billetter)

På vores sidste foredrag: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress, var vi 90 mennesker samlet til en eftermiddag fyldt med viden og værktøjer, der forebygger stress både privat og på jobbet. Foredraget blev en succes og  efterfølgende kom mange op til mig og spurgte ind til en ny dato, da de gerne ville sende andre af sted og få samme viden.

Vi har derfor sat en ny dato i kalenderne og vil gerne invitere dig, dine kolleger, pårørende og teenagers til mit næste gratis foredrag om personlig stressforebyggelse, som afholdes tirsdag den 9/10-2018 kl. 17-19.

Sådan foregår det:
København:
Vi mødes på tirsdag 9. oktober 2018 kl. 17-19 i World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup. Dørene åbner kl. 16:30, hvor vi byder på kaffe, the og lidt sødt.

Århus:
Vi mødes på torsdag 24. januar 2019 kl. 19-21.00  – lokationen bliver udmeldt på et senere tidspunkt. Dørene åbner kl. 18:30, hvor vi byder på kaffe, the og lidt sødt.

Tilmeld dig nederst på siden.

Foredragsholder og stressekspert Rikke Thauer

Rikke Maj, Specialist i stress og psykisk førstehjælp
Rikke Maj Thauer har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp.

Rikke har en baggrund som mellemleder fra beskæftigelsesbranchen med over 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.

Særlig praktisk inforamtion

Sådan foregår det:
Vi mødes på tirsdag 9. oktober 2018 kl. 17-19 i World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup. Dørene åbner kl. 16:30, hvor jeg byder på kaffe, the og lidt sødt.

Der er fri parkering ved World Trade Center i Ballerup.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Afholdelsessteder

Århus kl. 19.00-21.00 Lokation udmeldes på et senere tidspunkt | Tlf. 53 80 90 04

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 20/11-2018 0 (DKK)  
Århus d. 24/1-2019 0 (DKK)*  

* price does not include taxes