Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Gratis foredrag om stress VERSION 2.0

Er du – eller en, du kender – ramt af stress?

Gør som over 3.000 andre allerede har gjort:
Deltag på foredrag om stress og få adgang til en række veldokumenterede værktøjer til at blive stressfri formidlet på en let og overskuelig måde.

Du har nu muligheden for at tilmelde dig foredraget “Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv (og andre) – VERSION 2.0” i World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup, tirsdag 19. marts 2019 kl. 17:00 til 19:00. Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

Bliv klogere på:

  • Hvordan du finder dine personlige antistress-strategier
  • Hvorfor stress OGSÅ er dit eget ansvar
  • Hvordan du som leder, kollega og pårørende kan hjælpe en stress-ramt, før det ender i en sygemelding
  • Hvilken behandling der afkorter et stress-forløb
  • Hvordan du kan udvikle en antistress-livsstil
  • Min nye bog “Stress er også dit eget ansvar”

 

Din foredragsholder er:
Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter til bogen ”Stress er også dit eget ansvar” (udkommer 1. marts 2019), som hun også præsenterer på fordraget. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

Lokationer og datoer for afholdelse:

  • 15/05-2019 kl. 17:00 – 19:00 Kulturarkaden, Vordingborg
  • 15/05-2019 kl. 17:00 – 19:00 Kulturarkaden, Vordingborg

 

 

Foredragsholder og stressekspert Rikke Thauer

Rikke Maj, Specialist i stress og psykisk førstehjælp
Rikke Maj Thauer har siden 2012 udelukkende arbejdet inden for behandling af stressramte medarbejdere og undervisning af ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, HR samt faggrupper inden for stressmanagement og psykisk førstehjælp.

Rikke har en baggrund som mellemleder fra beskæftigelsesbranchen med over 15 års erfaring inden for undervisning og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere. Hun har en lang og solid erfaring som foredragsholder og har fungeret som sparringspartner, både på det organisatoriske niveau og det individuelle plan.

Særlig praktisk inforamtion

Dørene åbner kl. 16:30, hvor jeg byder på kaffe, the og lidt sødt.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information her

Brug for hjælp? Kontakt os på +45 5380 9004