Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Godt lederskab på distancen

Hvordan skaber du bedre og hurtigere resultater på distancen? Som leder på distancen uden dalig fysisk kontakt med medarbejderne har man blandt andet brug for at kunne arbejde struktureret med tillid, loyalitet og motivation. Man skal have særlige kommunikationsevner for at kompensere for afstanden i det daglige, og man skal have indsigt for at gennemføre konstruktive performance- og udviklingssamtaler på distancen.

Faktisk kræver det ikke en anden ledelsesfilosofi end den der kan praktiseres tæt på. Men udøvelsen af lederskabet skal justeres, når leder og medarbejder sjældent ses.

Prisen er inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Målgruppe

Kurset er relevant for dig, der er leder, men ikke ser dine medarbejdere dagligt på grund af fysisk distance, og som derfor har brug for kompetencer til at skabe følgeskab, samarbejde, velfungerende kommunikation og tillid under disse vilkår.

Kursusindhold

 • Hvordan skaber vi relationer på tværs af distancen?
 • Hvad skal jeg som leder være særligt opmærksom på, når jeg ofte er på afstand af mine medarbejdere?
 • Hvordan balancerer jeg tillid og kontrol?
 • Hvilke krav stiller distancen til medarbejderne?

Eksempler på temaer, der indgår på kurset:

 • Effekten af distance – for lederen, medarbejderen og organisationen
 • Relationen – tillid, samarbejde og selvledelse på distancen
 • Værktøjerne – kommunikation, kulturforståelse og forventningsafstemning

Undervisningsform:
På kurset veksles mellem oplæg, diskussion og dialogøvelser.

 

Hvad kan du forvente

Du får indblik i de særlige ledelsesudfordringer og spilleregler, der er forbundet med at lede på afstand. Efter lederkurset har du de planlægnings- og kommunikationsværktøjer, der skal til for at udøve professionel distanceledelse.

Du får du et overblik over teori, metode og værktøjer omkring distanceledelse samt de dilemmaer, der er indbyggede i denne ledelsessituation.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler
 • Et kursus bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

Efter kurset kan du forvente:

 • Alt undervisningsmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

 

 

 

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursusafdelingen@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser Trine Egede

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

BøgerStrategisk selvledelse: Ledelse mellem frihed og forretning

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb og foredrag med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs, tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere, kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet. Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 3/9-2019 4.495 (DKK)*  
Århus 4/9-2019 4.495 (DKK)*  
Ballerup 12/11-2019 4.495 (DKK)*  
Århus 14/11-2019 4.495 (DKK)*  

* price does not include taxes