Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Fremtidens ledelse med Bartell & Monopolet

Er du fremtidens leder? Er der én eller flere formler på fremtidens ledelse?

Kan du dagligt balancere modsatrettede hensyn, lave svære prioriteringer og tage vanskelige beslutninger? Er du klar til at afgive din rolle som leder til fordel for at spille en hovedrolle i de ledelsesprocesser, der finder sted? Er du i stand til at identificerer og udvikle talenterne, uden at gøre de øvrige medarbejdere til et B-hold? Kan du lede medarbejdere du aldrig ser i virkeligheden gennem digitale medier?

Det er blot nogle af de mange udfordringer nu og i fremtiden som kræver nytænkning og omstillingsparathed af dig som leder i en lille eller mindre virksomhed. Er du klar til det?

Få inspiration til dit eget lederskab med en masse viden og erfaringsudveksling på vores dialogmøde. Det er en platform for ledere der deler viden, erfaring, udfordringer, dilemmaer og sparre om hvordan nutidens og fremtidens leder skal være og hvordan man styrker sit lederskab.

Dialogmødet vil byde på dilemmaer og udfordringer der sætter kompetencerne på spil og skal give plads til refleksion og handling. Give muligheder til et tankesæt hvor du får sat dine teams i spil og åbnet og skabt kompetencer der giver en større bundlinje.

Så er du klar til fremtiden der byder på nytænkning og omstillingsparathed? Står du i en virksomhed med en forandringsklar kultur og et moderniseret mindset? Er du klar på at vidensdele og give feedback i et forum med andre ledere der skal give inspiration til et bedre og velfungerende lederskab?

Under dialogmødet vil det være mulighed for at tage en case med fra den virkelige verden. Udover deltagerne vil der være 2 ledelseeksperter som kan komme med input til dilemmaerne.

Gør din ledelsesverden lettere – kom og vær med til dialogmødet og gør en forskel for dig selv og andre ledere.

Hvem deltagere:
Ledere, virksomhedsejere, teamledere eller nogle som har interesse for ledelse og fremtiden.

Pris
249,- for 3 timers inspiration om fremtidens ledelse – er der én eller flere formler?

Mød Lise Bartell & Monopolet

Lise Bartell inviterer 2 ledelseseksperter med i panelet, så glæd dig til en formiddag fuld af god dialog om fremtidens ledelse. Læs mere om monopoldeltagerne længere nede.

Arrangementet afholdes i:
WTC Balerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Pris
249,- per person

Se afholdeslested længere ned på siden.
Tidspunkt: Kl. 08.30 – 12.00

Dørene åbnes klokken 08.30, hvor der vil være mulighed for networking med andre deltagere.

Vi kan anbefale, at du også tilmeld dig 2-dags kurset FREMTIDENS LEDELSE – LEDERSKAB OG ARBEJDSGLÆDE  i ZOO

Udbyder i samarbejde med Kursus-Kompagniet.dk
Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

 

Målgruppe

Ledere og  virksomhedsejere.

Mød Lise Bartell & Monopolet

Lise Bartel, Kursus-Kompagniet, Fremtidens ledelseI samarbejde med Kursus-Kompagniet leverer Lise Bartell fra Bartell+co leder, team- og kommunikationstræning, træning i personlig branding, storytelling, salgstræning, mentaltræning og kommunikationsrådgivning, mm.

Lise holder foredrag gennem SPEAKERSlounge, arbejder med kommunikationstræning og lederudvikling i små og store grupper og træner også personer individuelt i offentlige og private virksomheder, for eksempel Estee Lauder, Hilton og A.P. Møller Mærsk.

Lise har en forudgående karriere som leder i Lundbeck, Alk Abello og Dako A/S. Lise er uddannet farmakonom, merkonom og har en uddannelse indenfor LEAN Management og forandringsledelse fra ingeniørvirksomheden Carl Bro.

Lise har løbende udvidet sine kompetencer med uddannelser indenfor ledelse, kommunikation, LEAN, psykologi, facilitering, erhvervscoaching og som Mythoself® Associate Facilitator i Irland og som certificeret Innovatør.

Lise har været en del af internetboghandleren SAXO’s advisory board sammen med blandt andre Martin Tornborg og andre direktører. Lise har også været bestyrelsesmedlem i KIF Kolding København og i ErhvervsSparring Danmark og har været dommer i Dansk Industris European Business Games.

Billede og beskrivelse af Monopolets 2 eksperter er på vej!

Særlige praktiske informationer

Der er gratis parkering ved WTC Ballerup.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.