Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Fremtidens ledelse – Lederskab og Arbejdsglæde

Lederskab, feedback og anerkendelse

Anerkendelse er et psykologisk behov. Uden anerkendelse eller feedback har man ingen rettesnor at pejle efter. Mange ledere overser hvordan deres ledelse påvirker medarbejderne og især hvordan dårlig ledelse influerer arbejdsglæden og bundlinjen i virksomheden. På kurset lærer man hvordan kommunikation, Sociale kompetencer, empati, feedback og anerkendelse er et væsentligt styringsredskab der styrker dit lederskab og arbejdsglæden – både for dig og dine medarbejdere.

 

Download hele kursusbeskrivelsen her

Udbyder:

Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

Målgruppe

Kurset henvender sig til virksomheder, organisationer og teams der ønsker at skabe en attraktiv arbejdsplads med positiv kultur og masser af arbejdsglæde. Det er for dig der ønsker at få en bedre bundlinje og gladere medarbejdere.

Kursusindhold

Kurset tager udgangspunkt i nylig ledelsesforskning, der bidrager til at deltageren får indsigt i hvordan du som fremtiden ledere klarer udfordringerne og sammenhængen mellem kommunikation og arbejdsglæde. Ny Undersøgelse fra Djøf hvor ledelsesforsker Ander Drejer fra Ålborg Universitet konkludere at fremtidens ledere skal rumme disse parametre pga. digitalisering og automatiseringen:

 • Menneskekender
 • Sociale kompetencer
 • Empati og positivitet
 • Evnen til at koble grupper, netværk og samarbejdspartner sammen
 • Skabe familiefølelsen fremfor soloræset

Undersøgelsen viser nemlig at fremtiden lederes at virksomheder med glade medarbejdere klarer sig betydeligt bedre på bundlinjen. Glæde hos medarbejdere kommer af gode relationer og god kommunikation. Det styrker motivation, engagement, samarbejde og effektivitet hos medarbejderne.

Herunder et fokus på sanseskarphed i forhold til dine kollegaers kropssprog og persontyper. Kursusforløbet indeholder målopsætning gennem visualisering for hvordan du kan bidrage med af hvad ledelse skal indeholde i fremtiden.

Kursets formål er vise hvordan en virksomhedskultur med arbejdsglæde er afgørende for muligheder for at tiltrække og fastholde medarbejde og for at skabe et positivt brand.

 

Udbyder:
Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

 

Deltagere på kurset

 • Er med til at definere teamets værdier og at arbejde med virksomhedens værdier som menneskekender
 • Bliver bedre til at dele de positive historier og succesoplevelser med dine kollegaer
 • Kan bidrage til at udvikle en mere positiv virksomhedskultur og styrke fælleskabsfølelsen ud fra familiefølelsen
 • Hvordan styrker du dine sociale kompetencer, empati og positivitet
 • Giver konstruktiv og positiv feedback med udgangspunkt i det der er godt og det der kan gøres bedre
 • Hvordan skaber du som leder partnerskab
 • Lærer at arbejde med storytelling og at kommunikere energisk, begejstret og autentisk
 • Lærer at lytte aktivt til kollegaer, så du får bedre forståelse for dem, og bliver bedre til at opfylde dine kollegaers forventninger og dermed sætte klare rammer for jeres samarbejde
 • Bliver mere sanseskarp, så du opnår bedre forståelse for dine kollegaers kommunikation og trivsel
 • Får indsigt i hvad personlig branding betyder for det aftryk, indtryk og udtryk du giver til dine omgivelser

 

Hands on-tilgang og aktive deltagere

Kurset inddrager deltageren meget og på kurset indgår diverse øvelser der skal styrke lederskabet og arbejdsglæden. Der gennemgås blandt andet øvelser i:

 • Verbal, vokal og nonverbal kommunikation
 • At give og modtage konstruktiv og positiv feedback
 • At benytte storytelling som redskab gennem dine egne eller teamets positive historier eller succesoplevelser

Hvad kan du forvente

Vi møder dig og dine kollegaer i øjenhøjde, og tager afsæt i jeres egne erfaringer og oplevelser kombineret med teori, øvelser, feedback og brugbare værktøjer. Ingen PowerPoint præsentationer – i stedet ”hands- on” træning, som går ind under huden, og som du kan bruge med det samme!

Du kan forvente værktøjer der kan implementeres i organisationen.

Underviser, ledelsesrådgiver og arbejdsglad

Ledelse og Arbejdsglæde er et kursus der er udviklet og afholdes af Lise Bartell. Lise er en eftertragtet ledelsesrådgiver der bruger hendes 15 års ekspertise til at motivere virksomheder, medarbejdere og ledere til en bedre bundlinje så det kan ses, høres og mærkes. Lise træner mennesker i kommunikation, ledelse og selvledelse med formålet om at skabe værdi for deltageren hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback betyder større arbejdsglæde og engagement.

Med udgangspunkt i hjerneforskning, en hands-on tilgang og positiv psykologi samt innovation inddrager Lise praktiske øvelser i sine foredrag der giver deltagerne en række værktøjer som de kan gå hjem og bruge med det samme.

Bartell+co
Bartell+co er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed der har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes – som virksomhed, ejer, leder, medarbejder eller team. Med både foredrag, workshops, kurser og 1:1 sparring tilbyder Bartell+co tre forskellige indgange til inspiration, viden og redskaber der kan hjælpe dig med at nå toppen i din karriere.

Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

Særlig praktisk information

Kurset kræver et åbent sind hvor man tør komme i kontakt med sine erfaringer, udfordringer og værdier. Man kommer til at modtage konstruktiv feedback som har fokus på at skabe udvikling og fremgang hos deltageren.

Parkering
Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej og Søndre Fasanvej og derefter koser det 11,00/timen

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Internt forløb i virksomheden

Det er muligt at få skræddersyet interne forløb for din virksomheder, der med dialog og målsætningsværktøj tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov og målsætninger.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med vores dygtige konsulent om et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Udbydes også som internt forløb |

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.