Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Fremtidens arbejdsmiljø skal være bæredygtigt! – gratis foredrag

_______________________________________________________________________________________________________

Fremtidens arbejdsplads skal være både forandringsparat og bæredygtig!

Gratis, inspirerende og sjovt fyraftensforedrag, hvor certificeret arbejdslystkonsulent Trine Egede giver et bud på fremtidens arbejdsmiljø og arbejdsformer, samt beskriver hvilke værktøjer og kompetencer fremtidens ledere og medarbejdere får brug for i de kommende år.

Om foredraget:
Fremtiden kommer – og hvilke krav stiller den så til dig, dine medarbejdere og din virksomhed?
Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning, affaldssortering og bambustallerkener i kantinen. For fremtidens virksomheder er der meget mere i spil, ikke mindst evnen og viljen til at håndtere og implementere forandringer. Hvad vil det kræve af ledere og medarbejdere?

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

  • Hvad forstår vi ved begrebet ”Bæredygtigt arbejdsmiljø”, og hvordan bliver jeres virksomhed en bæredygtig arbejdsplads?
  • Forandringerne kommer – er du og dine medarbejdere klædt på til at håndtere dem?
  • Hvor starter vi ?


Arrangementet afholdes i:
World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Dato for afholdelse:
Torsdag den 3. oktober kl. 17.00 – 18.30

Dørene åbnes klokken 16.30, hvor der vil blive serveret en lille forfriskning og være mulighed for networking.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til alle – ledere som medarbejdere – der har interesse i hvordan man klæder sin arbejdsplads på til at håndtere de krav og forventninger fremtiden bringer.

Særlige praktiske informationer

Der er gratis parkering ved World Trade Center i Ballerup og Hotel Montra Sabro Kro.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Indlægsholder Trine Egede

Lidt om Trine Egede

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun laver skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde flere steder.

Internt forløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 3/10-2019 17.00-19.00 0 (DKK)*  

* price does not include taxes