Tilmeld nyhedsbrev

Forstå regnskab for ikke-økonomer / grundlæggende kursus (2 dage)

I den daglige drift af en virksomhed bliver der taget mange økonomiske beslutninger. På kurset får du et grundlæggende kendskab og viden til en virksomheds økonomiske og regnskabsmæssige forhold –  vi gennemgår de grundlæggende begreber og sammenhænge, så du fremadrettet kan deltage i drøftelsen om økonomi og regnskab på et rimeligt niveau.

Målgruppe og formål

Kurset retter sig mod alle, som ønsker kendskab og viden med bogholderi og regnskab uanset erfaring, men som gerne vil have en grundlæggende viden og en forståelse for de mange temaer inden for grundlæggende regnskab og økonomi.

Du vil få større indflydelse og kunne deltage i drøftelsen om økonomi og regnskab på et grundlæggende niveau og deltage i budgetforhandlinger, som kan fremme din karrierer nu og ved evt. karriereskift. Du vil også kunne overtage de vigtige opgave samt effektivisere og spare tid i din hverdag.

Der kræves ikke særlige regnskabsmæssige og/eller økonomiske forudsætninger eller erfaringer for at kunne deltage på kurset.

 

Kursusindhold

Grundlæggende forståelse af en virksomheds økonomi og de økonomiske beslutninger,
der træffes.Viden om virksomhedens økonomiske samspil.

 • Få indsigt i årsrapportens bestanddele og deres indbyrdes sammenhænge.
 • Forståelse og brug af de økonomiske begreber f.eks. bogføring, resultatopgørelse og balance.
 • Forstå den aktive brug af budgetter og budgetopfølgning
 • Viden og forståelse af et momsregnskab.
 • Basisforståelse om brug af virksomhedens nøgletal
 • Få indsigt i regnskabsanalyse


Undervisningsform
Under kurset får du en grundlæggende indsigt i økonomien i en virksomhed på en sjov, ligetil og underholdende måde. Der indgår cases og træningsøvelser, som tager udgangspunkt i din hverdag.

Se også Forstå økonomisk Drift og regnskab for ikke-økonomer udvidet kursus 2 dage

Hvad kan du forvente

Ny viden og en grundlæggende forståelse for en virksomheds regnskab og økonomi, som du effektiv og med stor fordel kan benytter i din hverdag.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En uddannelse bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

 

Efter kurser kan du forvente:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

 

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursusafdelingen@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

 

Underviser

Michael Zenon er civiløkonom og har i en årrække undervist i drift, økonomi og regnskab. Han mere end 20 års erfaring med undervisning af den offentlige sektor samt nogle af de store og mellemstore private virksomheder i dansk erhvervsliv.

Et par typiske udtalelser fra kursisters evalueringer:
”Michael er helt nede på jorden og kan formidle sin store økonomiske viden og erfaring på en sjov og dynamisk måde, så alle kan forstå økonomiens verden”.

”Michael har givet mig en forståelse om økonomi, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg har nu forstået den økonomiske drift af min virksomhed på en helt ny måde. Hans ligefremme læringsmetoder og store indsigt i mennesker kunne direkte anvendes”.

”Michael forstår at gøre det komplicerede let at forstå og alle mine spørgsmål forstår han at forklare på en måde, så jeg ikke følte mig dum”.

Internt virksomhedsforløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup d. 21-22-/1-2019 6.700 (DKK)*  
Ballerup d. 21-22-/1-2019 min 2 personer 6.000 (DKK)*  
Århus d. 28-29/1-2019 6.700 (DKK)*  
Århus d. 28-29/1-2019 min. 2 personer 6.000 (DKK)*  

* price does not include taxes