Tilmeld nyhedsbrev

Forandringsledelse (3 dage)

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Nye teknologier og andre forhold, så som internettet, globaliseringen, digitaliseringen og automatiseringen er hastigt i gang med at ændre vores samfund – og vores arbejdspladser. Floskel eller ej – den moderne ledelsesopgave i dag kræver en leder der behersker forandringsledelse.

Målgruppe

Forandringsledelse er for alle ledere, projektledere, teamledere og HR-konsulenter, der ønsker konkrete redskaber til at håndtere og implementere forandringer i virksomheden.

Indhold og form

Undervisningen tager afsæt i den nyeste viden inden for motivation, forandringsledelse og procesdesign.

Mange forandringer fejler, fordi medarbejderne ikke forstår formålet med forandringerne, og ikke har indflydelse nok på de løsninger, som de får ansvaret for at føre ud i livet. Det påvirker deres motivation og lyst til at tage ansvar, og kan i sidste ende betyde at en forandring ikke forankres.

Omdrejningspunktet for dette kursus er derfor involvering, og hvordan du sikrer at dine medarbejdere har en betydningsfuld rolle i forandringsprocessen. Over tre dage arbejder vi med, hvordan du som leder kan lykkes med at drive forandringsprocesser, hvor medarbejderne støtter op om processen og reelt bidrager til realiseringen af strategien.

 • Du får mulighed for at arbejde med egne udfordringer samt vidensdele og sparre med de andre deltagere.
 • Du bliver introduceret til et konkret procesdesign, så du kan gå hjem og arbejde med det lærte med det samme. Du får inspiration og praksisnære greb, så du står stærkt i ledelsen af involverende og agile forandringsprocesser.
 • Du får kendskab til de centrale teorier og metoder, som du skal bruge til at styre et forandringsforløb. Du lærer om strategi- og planlægningsprocessen i forbindelse med forandringen, og kommer til at arbejde med forskellige forandringsmodeller og teorier.
 • Du får den nødvendige viden om forandringers påvirkning på en arbejdsplads, og sidst men ikke mindst, får du en række gode værktøjer som kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere trygt igennem forandringsprocesserne

Kurset består af to sammenhængende kursusdage samt en opfølgningsdag med 4 ugers interval. Formålet er at sikre forankringen af de nye værktøjer i din egen virkelighed. Der veksles mellem teori, oplæg og øvelser, samt diskussion af dine udfordringer med forandringsprocesser, så den teoretiske viden kobles med praksis på stedet. Der afsættes tid på alle kursusdage til at arbejde med eget forandringsprojekt

Udbytte

Bliv bedre til at lede forandringer, så dine medarbejdere arbejder med dig i processen, og resultaterne opnås og forankres. Du får en dybere forståelse for forandringens mekanismer, Indsigt i forandringens psykologi, gode guidelines til, hvordan du håndterer større forandringer i din organisation, og ikke mindst en række værktøjer til at implementere forandringer succesfuldt

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • En workshop bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister

Efter kurset kan du forvente:

 • Alt undervisningsmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på vores gratis seminarer og froedrag samt spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

Særlige praktiske informationer

Du vil på kursusdagende få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med din underviser.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser Trine Egede

Lidt om Trine Egede
Trine Egede er Certificeret og uddannet Arbejdslystkonsulent og Arbejdsmiljørådgiver med speciale i det psykiske arbejdsmiljø og forandringsprocesser, og kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun laver skræddersyede kurser og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder det gode teamsamarbejde, stressforebyggelse og at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.
Derudover brænder hun for udvikling af ledelseskompetencer, og arbejder således med både forandringsledelse, anerkendende ledelse, og personlig udvikling gennem sparring/coaching.

Trine er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og lysten til at formidle og hjælpe andre til læring og udvikling er aldrig forsvundet – blot er målgruppen og emnerne nu nogle ganske andre. Selv tror hun på konstant udvikling og videreuddannelse, og starter til september således op på uddannelsen i projektledelse på CPH Business School.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde, bestyrelsesarbejde og en bibeskæftigelse som studievært på en lokalradio. Fritiden bruges på både sejlads og læsning, og da der stadig er mange pletter uden flag på verdenskortet, er kufferten aldrig langt væk.

Uddannelser / Eksamener:

 • Certificeret Arbejdslystkonsulent, Erhvervsakademiet Dania
 • AU i Teamsamarbejde og -ledelse, Erhvervsakademiet Dania
 • Stresscoach, Stresscoachuddannelsen
 • Certificeret PAS-konsulent, Munkholm uddannelsesakademi
 • Ledelse og Coaching I-III, Christian Stadil/ENSO med Nuup Kommunea
 • olkeskolelærer, Jelling Statsseminarium


Kurser/andet:

 •  Konfliktløser, Teknologisk Institut
 • Godkendt som underviser på AU og Diplomuddannelse
 • Personalejura I-III, Friskoleforeningen
 • Foredragsholder og skoleudviklingskonsulent, De frie Skoler/ Friskoleforeningen

Internt forløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup d. 23+24/1 + 27/2 -2019 16.995 (DKK)*  
Århus d. 6+7/3 + 3/4-2019 16.995 (DKK)*  

* price does not include taxes