Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Lederskab & Følgeskab – performance på ledelsesniveau (2 dage)

I gamle dage gik officererne med pistolen bag soldaten og kunne skyde dem, hvis de løb væk fra kampen. I dag overlever enheden på autentisk følgeskab. Alle ved hvad opgaven er, det er trænet, relationer er dyrket og tillid samt respekt er omdrejningspunktet for succes.

Få en praktisk tilgang til følgeskab, som er afprøvet i virkelige situationer – herunder hos de danske styrkelsers indsættelser i krig.

Det kræver følgeskab at opnå resultater. Kan du gennemskue, hvad der skaber følgeskab? Ved du, hvordan du udvælger tiltag, der er tilpasset modtageren? Ved du, hvad de forskellige typer medarbejdere kan være motiveret af? Vil du være bedre til at få flere forskellige professioner, motivationer og erfaringer til at følge dig, så er dette kursus noget for dig.

Lær om de fem vigtigste motiver for at dine medarbejdere følger dig som leder.

Følgeskab kommer ikke af sig selv. Du skal kende dine følgere og du skal kende dig selv, og når du gør det, så kan du planlægge, hvorledes du får følgeskab. Hovedtanken i dette kursus er, at følgere er forskellige og skal håndteres som sådan. Vi kigger på din arbejdssituation med udgangspunkt i dig som leder og finder i fællesskab frem til, hvad der giver følgeskab.

Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Målet

Målet er, at give en markant løft i performance på ledelsesniveau og herigennem løse forretningskritiske udfordringer, både på den korte bane, men i sær på den lange bane.

Et velfungerende ledelsesteam magter at løse flere typer af udfordringer mere effektivt. Et kendskab og accept af hinandens styrker er grundlaget for et effektivt samarbejde. En sidegevinst for virksomheden og den enkelte leder er at motivationen stiger og tilknytningen til virksomheden bliver stærkere.

Målgruppe og deltagerkrav

Kurset henvender sig både til ledere, chefer samt HR praktikere. Du står måske i en situation, hvor du skal få individer til at følge dig eller din ide. Du kan også stå i en situation, hvor du skal planlægge en organisationsforandring og ved at din organisation ikke nødvendigvis motiveres af det samme, og du ønsker at kvalificere din intervention.

Der vil være ca. en times forberedelse mellem kursusdag nr. 1 og kursusdag nr. 2.

 

Hvad kan jeg forvente

Du kan du forvente:

  • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
  • En aktiv kursusdag bestående af teoretisk undervisning og praktiske øvelser
  • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
  • Networking med andre kursister

Efter kurset kan du forvente:

  • Alt undervisningsmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
  • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
  • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at deltage på vores gratis seminarer og froedrag samt spare mange penge på kommende kurser, konferencer, uddannelser og foredrag.

Særlige praktiske informationer

Du vil på kursusdagen få udleveret brugbart kursusmateriale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 30 dage efter afsluttet forløbet har du mulighed for personlig sparring på e-mail eller telefon med din trainer.

Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Trainer/underviser og indlægsholder:

Bjarne Bakkegaard er en erfaren underviser og leder. Han har været ansvarlig for forsvarets chefuddannelse og lederudviklingsprogram gennem en årrække.

Derudover har han faciliteret organisationsudvikling i både militære og civile organisationer gennem de sidste 10 år. Han er systemisk og narrativ uddannet coach og har coached mere 200 af forsvarets chefer i forbindelse med officersuddannelserne. Bjarne har suppleret sin militære majoruddannelse med en Master of Management Development (MMD) fra CBS.

 

Internt virksomhedsforløb

BaadsgaardKornmaaler designer gerne dit næste interne lederudviklingsforløb tilpasset virksomhedens ønsker og behov i leder/mellemledergruppen.

Vi kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 30 dage efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset