Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Escape Game: Lockdown – Digital virksomhedsspil

 

60 minutters udfordring og 

Escape Game er et fordybende og interaktivt live-escape spil designet til virksomheder. Jeres server er blevet hacket og har 60 minutter til at løseudfordrende opgaver for finde koden, så jeres filer igen bliver tilgængelige.

Spillet spilles i grupper på 4-6 deltagere ved hjælp af tablet’s og forskellige rekvisitter. Holdene bombarderes med vanskelige missioner af forskellige typer. Når holdene løser opgaverne, åbnes flere niveauer med stigende vanskeligheder.

Målet er at knække udfordringer, indsamle bogstaver og løse det endelige kodeord. Escape Game kan spilles overalt, kræver ikke individuelle rum og kan tilpasses.


Hvorfor?
Sjovt og udfordrende
Teamwork
Alle kan deltage og bidrage
Kan spilles alle steder og kan kræddersyes

 


Plottet – I er blevet hacket

En gruppe hackere har formået at bryde ind på dine servere og låse alle dine virksomhedsfiler. De truer med at slette det hele om 60 minutter. Men hackerne er ikke motiveret af kontanter, deres dagsorden er mere filosofisk. Hvis du og dine hold beviser dit værd, kan I redde filerne. ”

Spillet er designet til at fremme teamwork og til at trække på gruppemedlemmernes individuelle styrker. De bedste hold planlægger godt, opdeler arbejdet på en smart måde og samarbejder med succes. Spillet kan spilles på et sted efter eget valg, på kontoret eller på en konference lokation.

Skræddersy spillet
Spillet kan tilpasses til at indarbejde nøglebudskaber, som du vil formidle til dit team. Vi er eksperter i at hjælpe dig med at konvertere meddelelserne til overbevisende missioner, som dine kolleger vil være begejstrede for at spille.

Firmakultur og mangfoldighed
  Bryd Siloerne ned
  Red bestyrelsen
  Indsend den nye strategi
Opdater personalepolitik og compliance
 Eller skræddersy dit eget specifikke tema

 

Masser af teamwork udfordringer og giver medarbejdere mulighed for at tænke udenfor boksen.

 

 

Ja tak, send mig et tilbud >>

Eller giv os et ring og få en snak med én af vores dygtige konsulenter på tlf. 5380 9004

Interaktive workshops og business spil

GreenHatPeople tilbyder interaktive workshops og business spil til virksomheder.

Hvordan formidles nye tiltag i din virksomhed?

Selv de mest dedikerede medarbejdere mister fokus efter lange oplæg og snak i timevis. Vi aktiverer og inddrager medarbejderne gennem korte og skræddersyede business spil – ikke flere passive tilskuere! Book til 10-1500 deltagere, tilpas din dagsorden og lad os tage os af resten. Apps og tablets anvendes til at involvere alle, øge engagementet og indsamle data.

  • Over 750 000 tilfredse kunder
  • Vi arbejder med den nyeste teknik
  • Let at booke og tilpasse

Kontakt os på tlf. 5380 9004 og giv dine medarbejdere en førsteklasses, lærerig oplevelse de aldrig glemmer.

Om GreenHatPeople

Green Hat People har eksisteret siden 2007, og siden da har over 750.000 personer prøvet vores produkter i Danmark og resten af verden. Deres kunder kommer fra et bredt spænd af brancher: bl.a. bank, finans, forsikring, mad, industri, teknologi, transport, pharma samt offentlige og regionale institutioner.

I Danmark har de løftet projekter fra 10 – 600 personer, indenfor såvel digital teambuilding, skræddersyede workshops som strategiske business games med forskellige temaer. Alt fra implementering af firmaværdier og kultur, onboarding af nye medarbejdere, digital transformation, disruption samt ny strategi.

De har også udviklet forskellige mobilapps til at løfte deltagernes engagement i møder, bl.a. en lukket chat kanal, pre/post meeting apps og endelig har de implementeret booster apps til at fremme ansattes fokus – på bl.a.: firmaværdier, arbejdsglæde, digitalitet, indlæring, onboarding og ikke mindst for at booste salg.

Afholdelsessteder

Hele Danmark |

Kontakt os på tlf. 5380 9004