Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

ER DU KOORDINATOR ELLER TOVHOLDER?

Vi fortsætter succesen…

Ekstraordinær pris – du SPARER 3.000 kr. ved tilmelding til og med d. 1. august 2020

Er du Koordinator eller tovholder? Og er du jævnligt udfordret på skiftende krav, mangelfuld kommunikation og ikke mindst konstante ændringer i din hverdag i organisationen? Så er denne workshop måske noget for dig.

Workshoppen er en 2-dages Workshop. Den er målrettet dig, der i det daglige arbejder i en koordinerende stilling/funktion som receptionist, assistent eller koordinator, og som gerne vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du har allerede, eller er på vej til en central koordinerende og planlæggende rolle i organisationen, og arbejder dagligt med at delegere, opgaveløse og kommunikere på flere niveauer.

Er du blæksprutte eller tovholder 2-dags-kursus_KURSUS-kOMPAGNIET.dk

Vi gennemgår følgende emner på workshoppen:

  • Organisationsforståelse –din rolle som jonglør
  • Kompetencer og potentialer –fokus på personlig udvikling
  • Personlig gennemslagskraft Del I
  • Positiv psykologi og styrkebaseret tilgang til jobbet
  • Forandringsparathed –en kernekompetence hos koordinatoren
  • Selvledelse –Personlig effektivitet, planlægning, overblik og aftalehåndtering
  • Fleksibilitet og delegering –hvordan siger man nej på en pæn måde

Hvert eneste emne vil tage udgangspunkt i netop jeres udfordringer fra hverdagen, og vil således give jer en række helt konkrete løsningsmuligheder og værktøjer, som I kan tage med hjem og anvende med det samme.

Dato:  26. – 27. august 2020 I København Zoologiske Have
Pris: 4.995,- normalpris 7.995,- SPAR 3.000  ved tilmelding til og med d. 16/4-2020

Priser er inkl. fuld forplejning og indgangsbillet til ZOO.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Udbyder:

Koordinator og tovholder, find kursus, kursus, Kursus-Kompagniet

Målgruppe

Workshoppen er for dig der til daglig arbejder i en koordinerende stilling/funktion som receptionist, assistent eller koordinator, og som gerne vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du kan også står over for et karriereskift og mangler nogle brugbare faglige værktøjer.

Særlige praktiske informationer

Der er gratis 2 timers gratis parkering på Roskiildevej og Søndre Fasanvej, derefter koster det 11,00 kr/timen.

Sted: København Zoologiske Have, Roskildevej 34, 2000 Frederiksberg
Ekstraordinær pris: 4.995,- normalpris 7.995,- SPAR 3.000  ved tilmelding til og med d. 1. august 2020.

Priser er inkl. fuld forplejning og indgangsbillet til ZOO.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Indlægsholder Trine Egede

Trine Egede, foreedrag, kursuskompagniet

Trine Egede er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø.

Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun laver skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Hun er et aktivt og engageret menneske, og det giver sig udslag i både frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde flere steder.

Internt forløb

Vi designer interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i de åbne forløb på vores hjemmeside samt specieldesignet Academy programs tilpasset virksomhedens ønsker og behov. Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Læs mere information her

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

7.995 4.995 DKKEkskl. moms