Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Er der tillid i rummet? – gratis foredrag

 

Når tilliden ryger, ryger arbejdsglæden og samarbejdet

Er tillid en værdi i din organisation? I Danmark har vi høj tillid. Faktisk stoler 78 % af os som udgangspunkt på hinanden – og ikke bare på venner og familie, men også på folk vi slet ikke kender.

Det er det vigtigste udgangspunkt for det gode samarbejde, og en særdeles vigtig fællesnævner for, at vi kan skabe værdi og gøre samarbejdet langt mere effektivt.

Det er også et kendt begreb, at vi mennesker har forskellig baggrund – både social og uddannelsesmæssig, og heldigvis for det – men respekterer vi det i dagligdagen, specielt når vi skal tænke nyt og træffe de helt rigtige beslutninger? Og bruger vi den forskellighed til at opnå forståelse og bygge videre på hinanden?

Om foredraget
Vi tror på nysgerrigheden over for andre og tilliden i rummet, og det gør Dorte Krogh og Georg Julin også. De har mange års erfaringer fra internationale og danske organisationer. De har set, hvad det kræver, for at der opstår den følelse af tillid og sammenhørighed i både krop og lokale, som gør at vi rykker os og føler os involveret.

Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

GEORG JULIN er Kommunikation-srådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for TV og radio, foredragsholder, eventudvikler, musikproducer, moderator/ordstyrer.

Hvordan samarbejder vi – og ved vi det?
Det er et kendt begreb at vi mennesker har forskellig baggrund – både social og uddannelsesmæssig, og heldigvis – men respekterer vi det i dagligdagen, specielt når der skal nytænkes og træffes beslutninger?

 

Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

DORTE KROGH er foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver.

Tillid når stuktur og kultur mødes i fremtidens virksomheder.
Dorte Krogh tar udgangspunkt i refleksioner over at bygge bro når digitalisering og teknologi møder organisationskulturen og de nødvendigheder, muligheder og dilemmaer der ligger heri. Der bliver refleksion for publikum.

 

Kom indenfor i Søhuset og bliv klogere på:

  • Hvordan tillid er en værdi, som skaber værdi for organisationen – også for bundlinjen.
  • Hvordan forankring af kultur og værdier i en organisation ikke bare er ”blødt og udefinerbart”, men vigtigt for resultaterne.
  • Hvordan samarbejde på tværs af holdninger – så alle føler sig involveret – giver muligheder og ikke udfordringer.

Arrangementet afholdes i:
Søhuset Konferencecenter, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Dato for afholdelse:
Fredag den 15. november kl. 08.00 – 10.00

Dørene åbnes klokken 08.00, hvor der vil blive serveret en udsøgt morgenbuffet og  være mulighed for networking.

**Har du specielle kosthensyn, skal du skrive dette i kommentarfeltet ved din tilmelding.

Tilmeld dig længere nede på siden.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til alle – ledere som medarbejdere – der har interesse i hvordan man klæder sin arbejdsplads på til at håndtere de krav og forventninger fremtiden bringer.

Indlægsholdere

 

DORTE KROGH er foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver.

Hun er Mentor i DTU Scionpark, Medlem af AdvisoryBoard i Krifa’s Videncenter for God arbejdslyst.

Dorte Krogh arbejder internationalt og fokuserer på strategisk arbejde for at hjælpe virksomheder med at forankre deres virksomhedskultur og værdier i deres organisation, produkt og mærke for at opnå merværdi.

Hun er mentor hos Scion DTU. Medlem af KRIFA Advisory Board.

Dorte Krogh solgte sin designstudio (Krogh & Co www.krogh.dk), efter at hun i 20 år havde tjent en række store skandinaviske virksomheder. Hun har blandt andet arbejdet sammen med Danisco, PenSam, Convatec / Unomedical, Royal Copenhagen, Royal Greenland, Dansk Hjertestiftelse, UNICEF, PepsiCo, Kommunalbanken, NRK, Abelia, Agito, Plantui, KUA og Tandberg / Cisco.

Som bestyrelsesmedlem i danske designere startede Dorte Dansk Designforening. Hun har været et internationalt jurymedlem, og har et stort internationalt netværk.

Hun er medlem af den norske MAIA, og rådgivende rådsmedlem i World Brand Congress 2013/14. Hun taler og giver foredrag om værdibaseret branding.

_________________________

GEORG JULIN er kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for TV og radio, foredragsholder, eventudvikler, musikproducer, moderator/ordstyrer.

Georg Julin har i en lang årrække arbejdet med bl.a. virksomheder, bestyrelser, festivals, events, sang/musik og frivillighedsorganisationer, og herudover også offentlige forvaltninger om begrebet – samarbejde så alle føler sig involveret.

Det er et kendt begreb, at vi mennesker har forskellige baggrunde – både social og uddannelsesmæssig, og heldigvis – men respekterer vi det i dagligdagen, specielt når der skal nytænkes og træffes beslutninger?

Georg Julin holder som optakt til en mulig workshop et foredrag, hvor han redegør for de forskellige typer af mennesker, som vi består af, og hvordan det kan lade sig gøre at få de ofte ret forskellige holdninger til at mødes i stor forståelse.

De mange års praktisk erfaring fra både den kunstneriske og frivillighedens verden, og ikke mindst virksomhedskulturen i Danmark, har givet stor viden om muligheder, frem for forhindringer.

 

Særlige praktiske informationer

Der er 310 gratis parkeringspladser ved Søhuset Konferencecenter i Hørsholm.

Er du i tvivl om noget, så kontakt Søhuset på tlf. +45 8870 8870, eller skriv til os på soehuset@soehuset.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-17.00.

Du er også meget velkommen til at kontakte os her i Kursus-Kompagniet på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Søhuset, Hørsholm 15/11-2019 kl. 8.30-10.00 0 (DKK)*  

* price does not include taxes