Tilmeld nyhedsbrev

Enneagram kursus – Kommunikation, samarbejde, teamudvikling og ledelse

Søger du en forklaring på, hvorfor du og andre mennesker gør som I gør? Får du udnyttet alle dine ressourcer og muligheder, og kan du se andres potentiale?  

Enneagrammet er en motivations-typologi, som viser dig årsagen til vores handlinger. Netop derfor bliver Enneagrammet brugt i erhvervslivet, både til ledelse, teamudvikling, kommunikation og samarbejde.

Udnyt dit potentiale!
Karakteristik for de 9 typers adfærd og handlinger
Motivationer og værdier der ligger bag adfærden
Træning i at identificere og møde de forskellige typer
Intellektuel, emotionel og instinktiv intelligens
Stress og trygheds-reaktioner

Mulig udviklingsvej og individuel målsætning & dit udbytte!
Du finder din egen type
Større selvindsigt –optimeret livskvalitet
Større menneskeforståelse, færre konflikter & misforståelser
Mere målrettet og differentieret kommunikation med kunder og kolleger
Styrket samarbejde
Fokus på og bearbejdning af egne faldgruber

Enneagrammet er et stærkt værktøj til at hjælpe kunder, medarbejdere og venner, og ikke mindst dig selv, til at tage en beslutning, løse problemer, sammensætte teams og meget mere. Med Enneagrammet har du sikkerhed for, at dine budskaber bliver formidlet på en målrettet og effektiv måde.

Enneagrammet kommer af det græske ord for ni (ennea). Det beskriver 9 psykologiske personlighedstyper og hver types dybtliggende mønstre. Enneagrammet kortlægger typernes måde at opleve verden på, deres følelsesmæssige kendetegn, særlige egenskaber, vaner, reaktioner og måder, hvorpå de interagerer med andre.

Ja tak, jeg vil gerne tage en gratis Enneagram test

Prisen er Inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

 

 

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Mere om Ennagrammet

Enneagrammet er en motivations-typologi, som viser dig årsagen til vores handlinger. Netop derfor bliver Enneagrammet brugt i erhvervslivet, både til ledelse, teamudvikling, kommunikation og samarbejde.

Forståelse for motivationen bag andres handlinger Enneagrammet er et stærkt værktøj til at hjælpe kunder, medarbejdere og venner, og ikke mindst dig selv, til at tage en beslutning, løse problemer, sammensætte teams og meget mere. Med Enneagrammet har du sikkerhed for, at dine budskaber bliver formidlet på en målrettet og effektiv måde.

Tilkøbsmulighed i forbindelse med køb af kursusbillet: Bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort samlet pris: 500,-kr., (Normalt 1240,-kr.)

Forfatterne bag ”Brug dit Enneagram”

Brug dit Enneagram – Coaching af Typer og Teams er skrevet af underviserparret Mia Vendt Striim og Balder Striim , der her omsætter teoretiskteoretiske viden til konkretekonkretet og brugbare redskaber. Mia og Balder deler her ud af den store erfaring, de har bag sig gennem års undervisning i Enneagrammet. Enneagramteorien kan anvendes til personlig udvikling, teamforståelse, lederskab, coaching og undervisning. Den kan bruges i dine nære relationer – parforhold, familie – og i arbejdsrelaterede sammenhænge. Grundtanken bag bogen er: Når du forstår dig selv og andre mennesker bedre, bliver det nemmere at respektere både dig og dem.

 

Målgruppe

Arbejder du med kommunikation i form af salg, service, ledelse, projektledelse eller på andre måder arbejder med at få mennesker til at forstå budskaber så er dette kursus et must.

Det er IKKE et leder kursus men der er rigtig mange ledere som tager kurset fordi det giver et nuanceret billede af hvordan vi mennesker motiveres forskelligt. Det er bestemt en fordel hvis flere fra samme afdeling/virksomhed deltager samtidigt men ikke et krav.

Kurset er for dig der gerne vil have konkrete værktøjer til at forstå og kommunikere mere effektivt så dine kunder, borgere, brugere, medarbejdere, kolleger, venner, familie m.fl. forstår dine budskaber med det samme og du forstår deres.

Der kræves ingen forudsætning for at deltage på kurset, men vi anbefaler at tilkøbe bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort til DKK 800,- (Normal pris 1.228-).

Underviser

Balder Vendt-Striim er en af Danmarks mest erfarne Enneagram undervisere.

Han arbejder til daglig som konsulent i erhvervslivet. Balder er forfatter til bogen Brug dit Enneagram og har udviklet den interaktive Enneagram test 360Indicator.

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser.

Det er valgfrit om du vil medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Tilpasset virksomhedsforløb

Kurset kan skræddersys til et internt 1-2 dages kursus i jeres virksomhed med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Tilkøbsmulighed ved køb af kursus: Bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort (Normal pris 1.240-) 500 (DKK)*  
Bogen ”Brug dit Enneagram” 299 (DKK)*  
Personprofil test 869 (DKK)*  
Enneagram huskekort 60 (DKK)*  

* price does not include taxes