Tilmeld nyhedsbrev

Enneagram kursus – Den hurtigst voksende typologi i det 21. århundrede (2 dage)

Enneagrammet kommer af det græske ord for ni (ennea). Det beskriver 9 psykologiske personlighedstyper og hver types dybtliggende mønstre. Enneagrammet kortlægger typernes måde at opleve verden på, deres følelsesmæssige kendetegn, særlige egenskaber, vaner, reaktioner og måder, hvorpå de interagerer med andre.

Det er en psykologisk model, der beskriver ni persontyper med ni forskellige måder at opfatte verden på. Kurset er for dig, der ønsker at bruge enneagrammet aktivtfdække tanke-, handlings- og følelsesmæssige mønstre. Elementer, der alle er afgørende for den ordentlige og succesfulde kommunikation.

Enneagrammet kan virkelig rykke din forståelsesramme for menneskers psykologiske natur. Kurset giver dig indsigt og viden om dig selv – og din personlige kommunikation i samspil med kollegaer, chefer, kunder og på privatfronten. Du vil lære, hvordan du bliver en bedre teamplayer, en bedre samarbejdspartner, mere fleksibel og rummelig i din omgang med andre og mere ansvarlig over for dit eget udgangspunkt.

  Ja tak, jeg vil gerne tage en gratis Enneagram test

Indhold

Enneagrammet er en motivations-typologi, som viser dig årsagen til vores handlinger. Netop derfor bliver Enneagrammet brugt i erhvervslivet, både til ledelse, teamudvikling, kommunikation og samarbejde.

Udnyt dit potentiale! Indhold:
Karakteristik for de 9 typers adfærd og handlinger
Motivationer og værdier der ligger bag adfærden
Træning i at identificere og møde de forskellige typer
Intellektuel, emotionel og instinktiv intelligens
Stress og trygheds-reaktioner

Mulig udviklingsvej og individuel målsætning Udbytte:
Du finder din egen type
Større selvindsigt –optimeret livskvalitet
Større menneskeforståelse og færre konflikter eller misforståelser
Mere målrettet og differentieret kommunikation med kunder og kolleger
Styrket samarbejde
Fokus på og bearbejdning af egne faldgruber

Forståelse for motivationen bag andres handlinger Enneagrammet er et stærkt værktøj til at hjælpe kunder, medarbejdere og venner, og ikke mindst dig selv, til at tage en beslutning, løse problemer, sammensætte teams og meget mere. Med Enneagrammet har du sikkerhed for, at dine budskaber bliver formidlet på en målrettet og effektiv måde.

Tilkøbsmulighed i forbindelse med køb af kursusbillet: Bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort samlet pris: 500,-kr., (Normalt 1240,-kr.)

Forfatterne bag ”Brug dit Enneagram”

Brug dit Enneagram – Coaching af Typer og Teams er skrevet af underviserparret Mia Vendt Striim og Balder Striim , der her omsætter teoretiskteoretiske viden til konkretekonkretet og brugbare redskaber. Mia og Balder deler her ud af den store erfaring, de har bag sig gennem års undervisning i Enneagrammet. Enneagramteorien kan anvendes til personlig udvikling, teamforståelse, lederskab, coaching og undervisning. Den kan bruges i dine nære relationer – parforhold, familie – og i arbejdsrelaterede sammenhænge. Grundtanken bag bogen er: Når du forstår dig selv og andre mennesker bedre, bliver det nemmere at respektere både dig og dem.

 

Målgruppe

Ledere, mellemledere eller til dig der bare ønsker at bruge Enneagrammets værktøjer aktivt i din hverdag og få indsigt i de forhold, der motiverer mennesket.

Der kræves ingen forudsætning for at deltage på kurset.

Underviser

Balder Vendt-Striim er en af Danmarks mest erfarne Enneagram undervisere.

Han arbejder til daglig som konsulent i erhvervslivet. Balder er forfatter til bogen Brug dit Enneagram og har udviklet den interaktive Enneagram test 360Indicator.

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring per e-mail, SMS eller telefon med din underviser.

Det er valgfrit om du vil medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Information om virksomhedsforløb

Kurset kan tilpasses til et internt 1-2 dages kursus i jeres virksomhed.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Se mere information under interne virksomhedsforløb.

Afholdelsessteder

Tilpasset virksomhedsforløb ring på tlf. 5380 9004 |

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Ballerup 28-29/1-2019 4.500 (DKK)*  
Ballerup 28-29/1-2019 + køb af bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort (Normal pris 1.240,-) 5.000 (DKK)*  
Århus 25-26/3-2019 4.500 (DKK)*  
Århus 25-26/3-2019 + køb af bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort (Normal pris 1.240,-) 5.000 (DKK)*  
Ballerup 21-22/5-2019 4.500 (DKK)*  
Ballerup 21-22/5-2019 + køb af bogen ”Brug dit Enneagram”, personlighedstesten samt Enneagram huske-kort (Normal pris 1.240,-) 5.000 (DKK)*  
Personprofil test (Normail pris 869,-) 499 (DKK)*  

* price does not include taxes