Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Effektiv kommunikation & konflikthåndtering (2 dage)

En hverdag med effektiv kommunikation, konstruktive løsninger og dialoger. Brug konflikter konstruktivt – det giver plads til nytænkning. Vi giver dig teknikker til at styrke din kommunikation med andre og sikre dit og andres engagement, trivsel og arbejdsglæde i hverdagen. Effektiv kommunikation er det bedste værn mod utilsigtede konflikter, al kommunikation er svær, så der er ikke noget at sige til, at der alt for ofte opstår konflikter mellem mennesker.

Derfor har vi sammensat et 2-dages forløb omkring effektiv kommunikation og konflikthåndtering, hvor du får den nyeste viden og læring om at undgå samt løse en eventuel konflikt der måtte opstå på den mest konstruktive måde. Dagene er aktive med en hel del træning i kommunikation, dialog og konflikthåndtering.

Konflikthåndtering drejer sig om at behandle konflikter med henblik på at finde løsninger, og det letteste er nu en gang helt at undgå konflikter. Derfor har vi stor fokus på selve den kommunikative del. Opstår der konflikter med os selv i centrum, eller i personalegruppen, får du her gennemgået og trænet værktøjer til at komme videre fra eller ud af en konflikt på den rigtige og positive måde.

Prisen er inkl. fuld forplejning og kursusmateriale, som du efterfølgende kan benytte som dit eget opslagsværk.

Du kan downloade kursusprogrammet her >>

Målgruppe

Kurset er for dig, der på individniveau ønsker indsigt og redskaber, så dine mulighederne for at løse konflikter effektivt, kommunikere og agere på en endnu mere anerkendende måde optimeres. Resultatet vil være en positiv adfærd og kultur baseret på tillid og medansvar, som kan danne rammen for trivsel og øget effektivitet i hverdagen, både privat og i arbejdslivet.

 

Kursusindhold

Konflikter genereres oftes af dårlige kommunikation – eller mangel på samme, så på dette kursus har vi koblet 2 emner sammen for at give dig en helhed og nogle fantastiske værktøjer med hjem. Det sikrer dit og andres engagement, trivsel og arbejdsglæde i hverdagen.

Vi sætter fokus på følgende:
 • Effektiv kommunikation i hverdagen
 • Hvornår og hvordan udvikler uenighed sig til en konflikt?
 • Kommunikation og persontypernes adfærd
 • Effektiv kommunikation 2,0
 • Retorik og gennemslagskraft i kommunikation
 • Planlægning af svære samtaler
 • Kommunikation i grupper der ikke altid er enige
 • Hvordan sikrer vi, at vi ikke selv er del af konflikten

Hvad kan du forvente

Du kan forvente at komme hjem med masser af ny inspiration og en langt bedre kommunikator. Vi giver dig den nyeste viden om effektiv kommunikation og en bytter din gamle værktøjskasse ud med en ny, så du fremadrettet kan håndtere og løse en konflikt. Vi taler med, sparrer med, og inspirerer hinanden – alt dette foregår i et tempo hvor alle kan være med.

Du kan forvente at komme hjem fra kurset med masser af nye ideer og konkrete værktøjer, som du i fremtiden kan benytte i din hverdag.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister


Hvad kan du forventer efter kurset:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kurser, konferencer og foredrag.


Undervisningsform:

Kurset er aktivt, motiverende, lærende og involverende, og alt der skal læres bliver lært og trænet på kurset.

Al teorien og træningen fra 1-dags forløbet indgår også på 2-dags forløbet, men her indgår der yderligere nye værktøjer og træning i kommunikation og konflikthåndtering.

Vi anbefaler, at du læser kursusprogrammerne til både 1- og 2-dags forløbet. Hele kursusmaterialet bliver udleveret som din egen personlige værktøjskasse og opslagsværk.

Særlig praktisk inforamtion

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med konferencens 2 undervisere. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursusafdelingen@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Annette Frydenlund har mange års erfaring med kommunikation, formidling og konflikthåndtering på flere niveauer i organisationer- og undervisningsinstitutioner. Hun ved, hvor stor en betydning det har at kunne kommunikere effektivt og autentisk, undgå utydelig kommunikation og unødige konflikter.

Ud over at være underviser, formidler og trainer er hun certificeret mindfulness-instruktør. Hun afholder kurser og workshops i såvel private som offentlige virksomheder inden for områderne: kommunikation, motivation, arbejdsglæde og mental sundhed – alt sammen i en undervisningsform der er aktiv, involverende, energisk og lærende på en enkel og lettilgængelig måde.

 

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
Århus 26-27/3 - 2019 7.995 (DKK)*  
Århus 13-14/5 - 2019 7.995 (DKK)*  
Ballerup 19-20/8-2019 7.995 (DKK)*  
Århus 21-22/8-2019 7.995 (DKK)*  
Århus 20-21/1-2020 7.995 (DKK)*  
Ballerup 22-23/1-2020 7.995 (DKK)*  

* price does not include taxes