Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

“DET LILLE EKSTRA”  Foredrag

En peptalk om arbejdsglæde og livsglæde
Et simpelt redskab til medarbejdere og ledere, leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give “Det Lille Ekstra” vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder/borgere.

Alle kan lære det, det er gratis, det smitter som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation.

Varighed: Fra 60 – 75 min.

Hvis alle turde give “Det Lille Ekstra” ville verden være positivt forandret.

– Connie Svendsen –

Bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne.

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder.
Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Flere end 90.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet - ring på 5380 9004 og få et uforpligtende pristilbud |
|

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak

Ring på 5380 9004 for pris