Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Den Jeg Gerne Vil Være

Hvordan vil du gerne være som leder, som kollega, som forælder, som partner, som ven?

På dette særdeles inspirerende 3 dages kursus lærer du en metode til at tegne et skarpt billede af den person, du gerne vil være. Og du kommer til at lægge en meget lavpraktisk plan for, hvordan du rent faktisk BLIVER den person, du gerne vil være.

Kurset bygger på dokumenteret viden inden for psykologi, adfærdsdesign og hjerneforskning. Undervejs kommer du til at træne en række af de vigtigste metoder, som fører til trivsel, godt samarbejde og stærkere relationer.

Kurset er særdeles relevant for ledere.

 

 Podcast med Mikael Kamber_Sur for en sikkerheds skyld_SPEAKERSlounge_1

Lyt til vores nyest podcast med Mikael Lykke og Positiv Psykologi 

 

 

 

 

 

 

Bog_Sur for en sikkerheds skyld_Mikael Kamber_KursusKompagnniet

Ny bog af Mikael Kamber – Læs mere her

 

 

 

 

 

 

KURSUSPROGRAM – DAG FOR DAG

Før kurset: Hvem er dine forbilleder?

Inden kurset vil du få en opgave, hvor du bliver bedt om at reflektere over dine forbilleder. Hvad er det ved dem, der inspirerer dig?

 

Dag 1: Styrker og forbilleder – hvilke karaktertræk sætter du højt?

På kursets første dag får du en introduktion til positiv psykologi – videnskaben der i de seneste årtier har frembragt væsentlig ny viden om de faktorer, der fører til menneskelig trivsel.

Du lærer at identificere styrkerne i dig selv og andre – og du laver din første formulering af Den Jeg Gerne Vil Være.

 

Dag 2: Forandring – hvad kan du ændre, og hvad kan du ikke ændre?

Kursets anden dag tager afsæt i din hverdag, som den ser ud nu: Bruger du din tid og dine kræfter rigtigt? Du identificerer forhold og adfærd, du ønsker at ændre – og du bliver skarpere til at skelne mellem det, du kan kontrollere – og det, du ikke kan kontrollere.

Senere på dagen justerer du billedet af Den Jeg Gerne Vil Være.

 

Dag 3: Dine nye vaner – hvordan kommer det til at ske?

På kursets sidste dag bliver vi meget lavpraktiske: Hvad vil du gøre anderledes, når du kommer hjem?

Du får en introduktion til adfærdsdesign og lærer en metode til at mangedoble sandsynligheden for, at ønskede forandringer rent faktisk bliver til noget. Den metode bruger du til at lave en konkret plan for, hvordan du trin for trin kan blive Den Jeg Gerne Vil Være.

 

Alle dagene:

Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man prøver det på egen krop. Derfor kommer du til at lave en del øvelser undervejs, og der vil løbende være diskussioner.

Vi kommer også ud i den smukke natur omkring kursusstedet hver dag, og på dag 2 og dag 3 er der morgensang under kyndig instruktion, og efter morgensangen lærer du en særdeles nyttig meditationsøvelse.

 

”REDSKABER JEG VILLE ØNSKE, JEG HAVDE HAFT FOR 10-15 ÅR SIDEN”

KURSUSSTEDET

Kurset afholdes på Brandbjerg Højskole i Vejle Ådal. Brandbjerg er en tidligere herregård, og vores kursuslokale ligger i den oprindelige bygning med direkte adgang til parken og ådalen.

Brandbjerg Højskole er et sted, hvor mennesker i årtier er kommet for at finde deres vej i livet. På den måde er der en direkte forbindelse mellem stedet og indholdet af kurset Den Jeg Gerne Vil Være.

Brandbjerg er ikke Comwell. Også dét er der en pointe i: På kurset bliver du taget ud af din hverdag og placeret i uhøjtidelige rammer, hvor du kan betragte dit liv og arbejdsliv fra nye vinkler. Du kommer til at sove i dit eget eneværelse, som er godt og ordentligt, men ikke luksuriøst. Dit værelse har eget bad og toilet og fin udsigt.

Den Jeg Gerne Vil Være_Mikael Kamper_Kursus-Kompagniet

Den gamle herregård, hvor vores kursuslokale ligger.

OM MIKAEL KAMBER

Mikael kamper, Den jeg gerne vil være, KursusKompagniet.dk

Du kender måske bedst Mikael Kamber (f. 1967) som journalist og nyhedsvært på TV2. Men i dag bruger han det bedste af sin tid på at udbrede viden om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi.

Han har holdt hundredvis af kurser og foredrag om netop de emner, og han har skrevet tre bøger – ”Vi er bedst, når vi er glade”, ”Stærkere” og ”3 gode Ting”. I 2016 tog han uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

 

Hvad siger andre kursister

Kurset er en kompakt version af Mikael Kamber 5-dages kursus ”Vejen mod det gode liv”, som har været afholdt siden 2018. Her er, hvad nogle af de tidligere deltagere siger om kurset:

 

Jeg mindes ikke et SÅ gennemført og professionelt kursus nogensinde.

______
Palle Schrøder, Silkeborg

 

Mikael Kamber er en fantastisk formidler, fuld af gejst og humor, og det smitter! Der var nye redskaber, som jeg glæder mig til at indarbejde i min hverdag, og som jeg ville ønske, jeg havde haft med i bagagen for 10-15 år siden.

______
Steen Malte; Hundested

 

Jeg mødte op med en forventning om, at jeg skulle lidt ud af min komfortzone. Men jeg blev blæst omkuld. Jeg har sjældent lært så meget om mig selv på så kort tid, og jeg er ikke i tvivl om, at kurset vil blive en livsændring for mig – på den gode måde.

______
Nana Hyldig, Odense

 

Kurset var som et ophold på en isoleret ø, hvor tiden gik langsommere.  Det gav et perfekt grundlag for at modtage ny læring med Mikael Kamber som en veloplagt formidler og instruktør i verdensklasse. Jeg fik bunkevis af værktøjer og metoder, som er nemme og overskuelige at arbejde videre med i hverdagen.

______
Henning Dons, København

 

Jeg har fået øjnene op for den, jeg gerne vil være.

______
Anders Uhrenholdt, Hjallerup

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig mandag – torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag 09.00-12.00

Prisen og praktisk information

Prisen for kurset er 15.000,- + moms inkl. overnatninger og fuld forplejning. 

Du har mulighed for at ankomme til kursusstedet aftenen før starten onsdag morgen. Den ekstra overnatning er uden beragning, og du beds give os besked, hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

NB Hvis kursusstedet må aflyse pga af force majeure, som et virusudbrud, vil kurset blive afholdt i en online-udgave til en nedsat pris.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

15.000 DKKEkskl. moms