Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Customer Experience Master Class (1 dag)

Med denne Master Class får du kendskab til metoder, der skaber loyalitet og optimal fremtidig vækst og værktøjer til at omsætte de lærte teorier til praktisk handling i din hverdag.

Kampagnepris: 3 for 2  – betal for 2 deltagere og få den 3. deltager GRATIS med!

Din rabatkoden: CXmasterU44

På denne Customer Experience Master Class bliver deltagerne både inspireret og udfordret på deres egen opfattelse af, hvad loyalitet er og hvordan den skabes. De får ligeledes indsigt i hvordan vækst skabes ved at gøre det rigtige rigtigt. Det er ikke længere nok blot at skaffe nye kunder. De skal udvikles og fastholdes, så de ikke alene er loyale kunder af holdning, men også i handling.

Download CUSTOMER EXPERIENCE MASTER CLASS Kursusbeskrivelse øverst på siden under “filer til download”

Du kan også vælge at deltage på vores 2-dags forløb Customer Experience Diploma Class

 

 

2-dages Customer Experience Diploma Class, CX-kompetencer, kursuskompagniet, kursus

Hvem er CX Master Class’en relevant for?

Alle ledere og medarbejdere der gerne vil have optimeret deres kompetencer og kendskab til metoder og værktøjer, der skaber loyalitet og optimal fremtidig vækst og kan omsætte de lærte teorier til praktisk handling i deres hverdag.

Hvad dækker prisen over

Der er gratis parkering og dørene åbnes klokken 8.00, hvor morgenmaden venter – og der er fuld forplejning under hele kurset. Der bliver rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere på kurset.

Tilmelding er bindende, men pladsen kan videregives til en anden, hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage.

Der er et meget begrænset antal pladser, som uddeles efter først-til-mølle-princippet!

 

Intern uddannelse i virksomheden

Få et skræddersyet program, når I er 5 eller flere fra samme virksomhed.

Skræddersyede programmer kan være relevante, når en større gruppe ledere og/eller medarbejdere, fra samme virksomhed, har behov for et fælles kompetenceløft.

Vi skræddersyer et uddannelsesforløb, der fokuserer på jeres virksomhed, jeres specifikke udfordringer, jeres branche og relevante cases derfra.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.