Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

Culture First Onboarding -Digital workshop

Vi leverer et effektiv og motiverende Onboardingforløb, baseret på jeres egen kultur, der integrerer jeres virksomhedskultur fra første færd. Vi hjælper nyansatte med at forstå jeres virksomhedskultur, værdier og adfærd.


Hvorfor vælge ‘Culture First Onboarding’?

Forskning viser, at de første 3 måneder er afgørende for at engagere og fastholde nye medarbejdere, og at forståelsen af virksomhedens kultur er en af nøglefaktorerne ved succesfulde nyansættelser. At få sat nye ansatte hurtigere ind i jeres kultur og rutiner øger ikke kun produktiviteten men også fastholdelse og engagement.


Om vores Onboarding program

  •  Vores program er designet til hurtigt at få nyt personale ombord på en engagerende måde.
  •  Vi skræddersyr alt efter jeres behov, med mulighed for at vælge individuelle moduler eller hele programmet.
  •  Innovativ software kombineret med workshops og underholdende spil maksimerer engagement og motivation.
  •  Programmet kan, efter opsætning, gennemføres af jer egenhændigt, men vores medarbejdere er altid glade for at hjælpe.


Ja tak, send mig mere information>>

Eller giv os et ring og få en snak med én af vores dygtige konsulenter på tlf. 5380 9004

Hvordan fungerer det?


1. Indledende introduktion og træning

Enten ved indgåelse af kontrakt, eller første dag, får den nye medarbejder adgang til ‘Welcome App’. En web-baseret app der får den nye ansatte til at føle sig velkommen, giver overblik og starter træningen på en sjov og nem måde.


2. Onboarding live

For at opnå en dybere forståelse af virksomheden, kulturen og værdierne anbefaler vi, at nye ansatte samles til en inspirerende onboarding dag. Denne kunne være en kombination af præsentationer, workshops og ‘Onboarding Game’.


3. Opfølgning og handling med ‘Onboarding Booster app’

Efter introduktionen er det tid til at gå fra ord til handling. Onboarding Booster hjælper nye ansatte med at møde de rigtige mennesker og lære organisationen bedre at kende ved at gennemføre en række missioner, tage billeder og logge dem i appen.

 

 

Fortæl mig mere >>

Hvad får I ud af det?

Resultatet af programmet er en bedre forståelse for, hvordan jeres virksomhed er sat sammen og hvad der definerer jeres kultur – samtidigt får I nye medarbejdere, der tidligt i forløbet, føler sig klar til at begå sig fagligt og socialt i virksomheden.

Programmet er designet til at få nye ansatte godt fra start igennem en blanding af interaktive elementer, såsom workshops og løsning af dilemmaer, men også til at skabe relationer til nye kolleger og have det sjovt sammen.

I sidste ende vil vi have folk til at forstå ikke kun Hvad, men også Hvorfor.

At udløse den rigtige holdning og adfærd, vil give jeres virksomhed et af de mest værdifulde aktiver I kan tænke jer;  fremtidige kulturambassadører.

Om Green Hat People

Green Hat People har eksisteret siden 2007, og siden da har over 750.000 personer prøvet vores produkter i Danmark og resten af verden. Deres kunder kommer fra et bredt spænd af brancher: bl.a. bank, finans, forsikring, mad, industri, teknologi, transport, pharma samt offentlige og regionale institutioner.

I Danmark har de løftet projekter fra 10 – 600 personer, indenfor såvel digital teambuilding, skræddersyede workshops som strategiske business games med forskellige temaer. Alt fra implementering af firmaværdier og kultur, onboarding af nye medarbejdere, digital transformation, disruption samt ny strategi.

De har også udviklet forskellige mobilapps til at løfte deltagernes engagement i møder, bl.a. en lukket chat kanal, pre/post meeting apps og endelig har de implementeret booster apps til at fremme ansattes fokus – på bl.a.: firmaværdier, arbejdsglæde, digitalitet, indlæring, onboarding og ikke mindst for at booste salg.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Kontakt én af vores konsulenter på tlf. +45 5380 9004