Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Certificering i Stadil Advice Personprofil

Du kan selv blive bruger af vores anerkendte testsystem og anvende den til dine rekrutterings- eller udviklingsopgaver.

Du får redskaber med minimal administration og pædagogisk fremstillede profilrapporter, som danner et solidt udgangspunkt for en kvalificeret vurderings- eller udviklingsproces. Vores Stadil Advice Person profil er fra Kjerulf & Partnere og udviklet i samarbejde med forskere fra Københavns Universitet og bygger på tre principper: viden, enkelhed og etik.

 

 

Certificering i Stadil Advice Personprofil, kursus, uddannelse, certificering, KURSUSKOMPAGNIET.DK

 

Målgruppe

Certificeringen er for alle, som arbejder med vurdering og/eller udvikling af mennesker. Din erfaring og baggrund kan være begrænset eller du kan være garvet testbruger. Vi målretter og tilrette altid efter behov.

Indhold

Kurset gennemføres som en vekselvirkning mellem den teoretiske del, hvor emner som psykometri og etik samt gennemgang af test og anvendelsesmuligheder behandles.

Dertil kommer en praktisk del, hvor der trænes i at anvende og give tilbagemeldinger på testresultatet. Du vil få personlig coaching og feedback.

Alt i alt kommer vi omkring:

 • Person profilens baggrund, det teoretiske og empiriske fundament
 • Statistiske beregningsgrundlag
 • Gennemgang af rapporter og hjælpeværktøjer
 • Øvelser og praktisk træning i tolkning og tilbagemelding
 • Etiske retningslinjer
 • Praktik og adgang til onlinesystem

Udbytte

Med en testcertificering får du mulighed for at benytte en personlighedstest, der er enkel at anvende og som løbende udvikles i samarbejde med forskere på Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Samtidig vil du kunne afdække en persons forventede adfærd i jobbet, behov samt motivation og arbejde effektivt med personlig udvikling og coaching.

Du bliver selv i stand til at teste kommende jobkandidater. Det sparer dig både tid og penge, ligesom du kan arbejde videre med testens anbefalinger til når kandidaten kommer i ansættelse, fordi du kender til såvel styrker som udviklingsområder.

Du kan derudover anvende testen til onboarding, teamudvikling, personlig udvikling, coaching og udviklingssamtaler.

 

Hvad dækker prisen over

Inkluderet i certificeringen er:

 • 1 dags kursus samt ½ opfølgningsdag
 • Udfyldelse og tilbagemelding på din egen Person profil
 • Startpakke i form af introduktionsmappe
 • Hjælpeværktøjer i form af samtalekort og udviklingsplaner
 • Adgang til løbende sparring ved køb af tests efterfølgende

Særlig praktisk information

Charlottenlund Stationsplads, 20. august 2020 kl. 09.00 til 16.00 og den 10. september kl. 09.00 til 12.00. Der er max 6 deltagere på holdet.

Pris: 4.900 kr. eks. Moms.

Vi kan også afholde kurset online efter aftale, ligesom du kan få dit eget forløb. I givet fald afkorter vi dag 1 til kl. 12.00.

Prisen for certificeringen er kr. 4.900 eks. moms. Beløbet inkluderer en test som du benytter som case på kurset, undervisningsmateriale, forplejning og et certifikat. Ønsker du efterfølgende at bruge Person Profiltesten, er prisen kr. 2.000 eks. moms.

Der er ingen løbende omkostninger ved at have en aktiv certificering. Du betaler kun pr. test, I køber og der er ikke forpligtigelser om at købe et minimumsantal pr. år.

Underviser

Jane Hahn er partner og seniorkonsulent i Stadil Advice. Hun er uddannet bachelor scient.pol. og master i kommunikation og har arbejdet med human resources siden 1997, først i Strandgaard Consulting og siden 2001 hos Stadil Advice (tidligere Enso Consult).

Hun er forfatter til bøgerne “Netværk dig til succes”, “Årets Vigtigste Samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS” og “Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv”.

I forhold til Stadil Advice certificering er Jane ansvarlig for alt undervisningsmateriale, ligesom hun er underviser og rådgiver. Hun er certificeret i Stadil Advice personlighedstesten, og certificerer også ledere og HR-ansvarlige i brugen af denne.

Jane er også uddannet NLP business practitioner, business-certificeret coach og er diplom i ledelse. Hun er derudover certificeret i DISC og ProPerson profilanalysen, som er en erhvervspsykologisk personlighedstest

Jane underviser indenfor netværk, ledelse, motivation og coaching, ligesom hun holder foredrag og workshops.

Internt virksomhedsforløb

Certificeringskurset kan også afholdes internt i en virksomhed eller som eller onlinekursusforløb. I kan samle et hold af ledere, HR eller hvem, der nu måtte have behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak med én af vores konsulener om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

4.900 DKKEkskl. moms