Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Bliv set og hørt – vejen til succesfuld kommunikation

Hjerneforskning, visualisering og sanseskarphed

Kurset tager afsæt i nylig hjerneforskning i kognitiv psykologi, der danner grundlag for hvordan deltagerne trænes i positiv storytelling, kommunikation og stemmetræning. Yderligere bruges hjerneforskningen i sammenhæng med sanseskarphed hvor det handler om indsigt i hvad din krop fortæller dig og få afklaring med dine værdier som leder. Herunder bruges visualisering som centralt redskab da det hjælper deltageren med at få afklaring og nå længere på vejen mod succesfuld kommunikation. Kurset indeholder:

 • Øvelser i visualisering, aktiv lytning, effektiv mødeledelse og effektiv kommunikation på skrift
 • Øvelser i at sige til og fra på en positiv måde, elevatortalen og peptalk
 • Samtaleøvelse, træning i egen kommunikation og øvelse i at observere

 

Obama-modellen
Ved at analysere en af vor tids mest eminente kommunikatører Barack Obama – hvordan han kommunikerer, opbyggede sit personlige brand og skabte fortællingen om sig selv – fremgår det klart at han bruger nogle grundlæggende effektive virkemidler og elementer for at opnå størst mulig gennemslagskraft. Med afsæt i det har Bartell+co sat dette på formel og skabt Obama-modellen. Det handler om storytelling, hvor man gennem 4 elementer – inspiration, involvering, energi og power – lærer hvordan man skaber den gode historie om sig selv og kan bruge det i sin kommunikation til at få større gennemslagskraft og stå stærkere i sit brand. Modellen bruges på kurset som centralt redskab der skal guide dig til en succesfuld kommunikation, hvor deltagerne lærer hvordan de fortæller den gode historie og skaber god energi.

Indgangsbillet til ZOO er selvfølgelig med i prisen.

Vi kan også anbefale 2-dags kurset: INNOVATION

 

Udbyder:

Lise bartell, Kursuskompagniet, FREMTIDENS LEDELSE

 

Målgruppe

Kurset er for dig der ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft og få endnu mere succes som leder.

Kursusindhold

Gode kommunikationsevner er afgørende for, at du kan nå dine mål som leder. Kurset Bliv Set og Hørt – Vejen til Succesfuld Kommunikation er et kursus der får dig til at stå stærkere som leder eller medarbejder, og letter din vej til at nå dine karrieremål og udvikle dine samarbejdsrelationer. Kurset giver dig ærlig og konkret feedback på hvordan din kommunikation opleves. Du får indsigt og træning i værktøjer der giver dig gennemslagskraft i din kommunikation og ledelse.

Kurset giver dig en grundig indføring i begrebet sanseskarphed hvor du bliver trænet i at bruge dine sanser til at aflæse de skjulte signaler bag verbal og nonverbal kommunikation, både hos dig selv og andre. Du lærer hvorfor anerkendende feedback er udgangspunktet for at styrke din personlige gennemslagskraft og hvordan du giver og modtager konstruktiv feedback.

Med indførelse i hvordan tidligere succesoplevelser kan bruges til at opnå mere power og energi i lederskab og kommunikation, bruges disse som afsæt til at skabe større gennemslagskraft ved visualisering, hvor du også lærer virkemidler der kan skabe større forståelse af dit budskab hos modtagerne.

 

Deltagerne på kurset:

 • Bliver bedre til at inspirere, involvere og motivere sine medarbejdere og kollegaer
 • Får en større selvforståelse og afklaring af sig selv, så man fremstår mere autentisk i sin kommunikation og ledelse gennem feedback
 • Får en dyb indsigt i hvordan andre opfatter dig og din måde at kommunikere på
 • Får lettere ved at brænde igennem
 • Får forståelse for nonverbal og verbal kommunikation, altså får styrket din evne til at læse nonverbale signaler og bliver bedre til at skabe overensstemmelse mellem den verbale, vokal og nonverbale kommunikation
 • Bliver bedre til brug af virkemidler der har indvirkning på modtagerne af budskabet
 • Får bedre forståelse for hvordan kommunikation kan fremstå forskelligt og hvordan det kan målrettes
 • Bliver bedre til at indtage scenen så de bliver bedre til at opnå opmærksomhed, forståelse, sympati og respekt
 • Får indføring i Joharis vindue og transaktionsanalysen
 • Kommunikationsmodellen Obama
 • Storytelling og Pep-talk

Hvad kan du forvente

Deltagerne mødes i øjenhøjde, og der tages afsæt i deltagernes egne erfaringer og oplevelser kombineret med teori, øvelser, feedback og brugbare værktøjer. Du kan forvente en hands-on tilgang hvor Lise inddrager praktiske øvelser der giver deltagerne en række værktøjer som de kan gå hjem og bruge med det samme.

Underviser, innovatør og ledelsesrådgiver Lise Bartell

Lise Bartel, Kursus-Kompagniet, Fremtidens ledelse

Bliv set og hørt – vejen til succesfuld kommunikation er et kursus der er udviklet og afholdes af Lise Bartell. Lise er en eftertragtet ledelsesrådgiver der bruger hendes 15 års ekspertise til at motivere virksomheder, medarbejdere og ledere til en bedre bundlinje så det kan ses, høres og mærkes.

Lise træner mennesker i kommunikation, ledelse og selvledelse med formålet om at skabe værdi for deltageren hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback betyder større arbejdsglæde og engagement.

 

 

 

 

Særlige praktiske informationer

Kurset udmunder i en opgave der skrives sideløbende med kursets forløb. Opgaven tager udgangspunkt i hvordan du personligt er udfordret i din kommunikation og bidrager i høj grad til det mærkbare udbytte du får gennem kurset og den indsigt du får om dig selv og din kommunikation.

Tidsramme: 2 dages kursus med teori og praktiske øvelser kl. 9-16

Pris: 6.500,- eksklusiv moms.

Datoer for kurset 2020: 11-12/2-2020 + 8-9/6-2020 + 14-15/9-2020

Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej og Søndre Fasanvej og derefter koser det 11,00/timen

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Virksomhedsforløb

Det er muligt at få skræddersyet interne innovationsforløb for din virksomheder, der med dialog og målsætningsværktøj tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov og målsætninger.

Bartell+co

Bartell+co er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed der har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes – som virksomhed, ejer, leder, medarbejder eller team. Med både foredrag, workshops, kurser og en-til-en-sparring tilbyder Bartell+co forskellige indgange til inspiration, viden og redskaber der kan hjælpe dig med at nå toppen i din karriere.

for en uforpligtende snak om mulighederne for et forløb i jeres virksomhed.

Kontakt vores konsulent på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk for en uforpligtende snak om mulighederne for et forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.