Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

AT-vejledning 4.3.1 – Den nye krænkelsespolitik

_______________________________________________________________________________________________________

Har din virksomhed styr på den nye AT-vejledning 4.3.1 – den nye krænkelsespolitik 

Arbejdstilsynet har netop udgivet en helt ny vejledning om krænkelser på arbejdspladserne med titlen ”Krænkelsespolitik – den nye AT-vejledning 4.3.1”.

Den åbner op for en strøm af sager i alle typer virksomheder, hvis ledelsen og AMR ikke er klædt ordentligt på, og kan medføre voldsomme konsekvenser for både ledere og medarbejdere på de danske virksomheder. Oplægget her gennemgår vejledningen trin for trin, sætter fokus på både de faldgruber og udfordringer vejledningen giver, men også på hvilke muligheder, man som virksomhed har for at forebygge sagerne.

Vi åbner dørene kl. 18.30, hvor vi byder på the, kaffe, vand og lidt sødt.

Sted: World Trade Center Ballerup d.24/4 2019 kl. 19.00 pris DKK 250,00.

Dette seminar kan også bookes som internt forløb i virksomheden. Kontakt os på tlf. +4 5380 9004 og få en uforpligtende snak med vores konsulent.

Underviser & oplægsholder Trine Egede

Lidt om Trine Egede

Trine er Certificeret Arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale indenfor Projekt- og Procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø. Trine kommer med en baggrund som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursustilrettelægger i både Danmark og Grønland.

Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og skoleleder, men har efter springet fra skoleverdenen videreuddannet sig, og arbejder i dag med kompetenceudvikling hos ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur, kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikrer indfrielse af hele organisationens potentiale.

Hun udarbejder skræddersyede kurser, oplæg og virksomhedsforløb, hvor fokus primært er lagt på samarbejde og det gode arbejdsmiljø – herunder bæredygtig ledelse, teamledelse og -samarbejde og på at sikre medarbejderes og ledelsers motivation og trivsel under forandringer både i offentlige samt private virksomheder.

Internt virksomhedsforløb

Vi skræddersyr gerne et internt virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov om interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser pr. telefon og e-mail op til 1 måneder efter endt forløb.

Ring til os på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Tilmelding til seminaret

Detaljer Pris Stk.
WTC Ballerup Ballerup 29/8 - 2019 kl. 17.00 - 19.00 250 (DKK)