Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Aktiv kvinde – med balance mellem arbejde og fritid (2 dage)

INTERNE VIRKSOMHEDSFORLØB

Mange oplever at være fanget i et limbo mellem arbejdslivet og privatlivet, og vil gerne præstere på alle fronter.
De kan ligeledes opleve, at det kan være vanskeligt at få enderne til at nå sammen, og for mange kan konsekvensen være forbundet med dårlig samvittighed, følelsen af utilstrækkelighed, mellemtilfredshed generelt i livet og som yderste konsekvens, kan stressmonsteret vise sit grimme ansigt.

Du får inspiration og værktøjer til at finde balancen, skabe harmoni og glæde i det hele liv.

 • Hvordan tager du kontrollen selv?
 • Hvordan bevarer du dit ambitionsniveau i forhold til dit arbejde?
 • Hvordan bliver du bevidst om dine værdier, får handlekraft og prioriterer efter dem?
 • Hvordan opsætter du mål og går målrettet efter det, uden at løbe hurtigere, men tværtimod bliver bevidst om energiressourcer og samtidig får dig selv med?

På kurset arbejder vi med at planlægge og prioritere det vigtige og væsentlige ud fra de ressourcer vi har til rådighed, hvilket hjælper dig til at finde den gode balance, skabe ro, højne glæden og ikke mindst forbedre dine resultater både privat og på arbejde.

Målgruppe og deltagerkrav

Kurset er for alle kvinder der ønsker et større overskud i hverdagen, en bedre indre balance i forhold til det hektiske moderne arbejdsliv, og ikke mindst er det for dig, der ønsker at stå stærkere i dit eget liv – arbejdslivet såvel som privatlivet.

Det kan være alle uanset branche og stillingsbetegnelse.
Målgruppen kan ligeledes være hele teams, afdelinger, arbejdsmiljøgrupper e.l. der ønsker et fælles sprog om en bedre balance mellem arbejde- og privatlivet, eller ønsker at optimere resultater ved at passe på den vigtige og dyrebare ressource der ligger i en medarbejder i balance.

Det kræver ingen forudsætninger eller erfaring at deltage på kurset. Du skal blot besidde et stort ønske om, at udvikle dig selv, få mere ro og balance i hverdagen og ikke mindst opnå mål og resultater uden at løbe hurtigere.

Kursusindhold

At have et fornuftigt forhold til balancen mellem arbejde og privatlivet handler om meget mere end blot tid. Det er ofte vores egne tanker og følelser der komplicerer forholdet mellem arbejde og privatliv, og på dette kursus vil du i den grad komme tættere på dig selv, og måske tage hul på devisen om, at du kun kan være noget for andre, hvis du er noget for dig selv.

Tiden er dog stadig en faktor i det moderne liv, der fortsat er udfordrende. Ville vi have mere ro og balance i livet, hvis døgnet rummede 2 timer mere? Nej, det ville nok ikke være tilfældet for de fleste. De fleste ville måske endda blot finde noget ekstra at tage sig til. Når døgnet nu indeholder 24 timer, hvorledes prioriterer vi det væsentlige og vigtige, så vi har energi til både arbejde, familie og fritid, og samtidig får den indre følelse af ro og balance?

På første kursusdag starter vi med at have fokus på at have tid til det væsentlige. Gennem en simpel metode, får du mulighed for at blive endnu mere bevidst om det der er væsentlig for dig i hverdagen, og ikke mindst hvad der i dag ”stjæler” din tid og mentale ressourcer.  Efterfølgende får du inspiration til, hvorledes du kan forholde dig til alt du i dag bruger tid og ressourcer på, der er uvæsentligt for dig.

Efter frokost på dag 1. stiller vi ind på dine personlige mål, behov og værdier. Gennem forskellige øvelser vil du blive bevidst om, hvad der styrer dig og du vil få teknikker til bevidst at ændre din adfærd.

Anden kursusdag starter med at sætte fokus på, hvorledes du selv kan være med til at skabe harmoni og glæde i livet – både på arbejde og privat. Gennem forskellige øvelser vil du blive introduceret til forskellige teknikker til at styre tankerne i en mere positiv retning og mindske tankemylder.

For at have overskud i hverdagen, må du skabe energi. Energi er ikke noget der kommer af sig selv. Der er forskellige faktorer der spiller ind, når du enten har energi eller er tappet for energi, hvilket vi sætter i din personlige kontekst på kurset.

Som det sidste på kurset handler det om at træffe bedre valg for dig selv, og om at komme i mål med dine opgaver og få dig selv med. Vi arbejder med at skabe nye vaner der hjælper dig til en bedre hverdag, hvor du bliver endnu bedre til at prioritere og planlægge. Du vil få enkelte og simple værktøjer der tydeliggør hvad du nødvendigvis må gøre, for at have overblik og overskud i hverdagen.

Hvad kan du forvente

Udbytte af kurset:
Du kan forvente at komme fra kurset med større indsigt i egne tanke- og handlemønstre, dine styrende værdier, grænser, ressourcer og behov. Disse indsigter er meget værdifulde, når du arbejder med forskellige værktøjer og teknikker, for at få skabt en ro og balance i dig selv.

Du kommer ligeledes fra kurset med ideer og værktøjer til at udfordre dine egne tanker, dit værdisæt og dine daglige prioriteringer. Mange bliver udfordret på, hvornår noget er godt nok, og hvor godt skal noget være.

Dine holdninger i forhold til, hvad der er væsentligt og hvad der ikke er væsentligt at bruge tid på, bliver bearbejdet og derudover arbejder du med dine holdninger til at have en mere struktureret tilgang til tid og prioriteringer.

Du får indsigter og viden om, hvad der giver dig positiv energi og hvad der påvirker dig negativt. Hvor godt behandler du dig selv og hvordan kan du gøre det endnu bedre i dagligdagen?

Du kommer fra kurset med værdifulde teknikker og inspiration til, hvorledes du bedre kan kontrollere og styre dine tanker, følelser og handlinger i hverdagen, så du dermed får mere energi til at være noget for dig selv, være noget for din familie og venner og ikke mindst din arbejdsgiver.

Med det formål, at opnå dine mål både på arbejde og privat, får du forskellige værktøjer og teknikker til at sætte mål, holde fokus og gennemføre dine ønskede mål.

Desuden kan du forvente:

 • Undervisning af Danmarks mest erfarne instruktørteam i hyggelige og fuldt opdaterede kursuslokaler.
 • Et kursus bestående af teoretiske og praktiske øvelser – vi har stor fokus på hands-on i vores undervisning
 • Fuld forplejning, som inkluderer morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokostbuffet, kage og naturligvis Wi-Fi til dine devices
 • Networking med andre kursister


Hvad kan du forventer efter kurset:

 • Dages kursusmateriale og en fyldt værktøjskasse, som du efterfølgende kan benytte i hverdagen som dit eget opslagsværk
 • Et elektronisk kursuscertifikat med bevis på dine nye kvalifikationer
 • Du bliver fordelskunde og kan opnå 15% på dit næste kursus, konference eller foredrag.
 • Du bliver medlem af vores kampagneprogram, som giver dig mulighed for at spare mange penge på kurser, konferencer og foredrag.


Undervisningsform:

Kurset er aktivt, motiverende, lærende og involverende, og alt der skal læres bliver lært og trænet på kurset.

Særlig praktisk information

Du vil på kurset få udleveret brugbart materiale, som du fremadrettet kan benytte som dit eget opslagsværk og værktøjskasse. Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for personlig sparring (e-mail, SMS eller telefon) med konferencens 2 undervisere. Husk at medbringe egen PC/MAC.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Underviser

Sanne Møller Skovgaard er tildliger bankdirktør i Danske Bank. Her er selv aktiv kvinde med karriere og noget på hjerte. Hun ved hvor meget det betyder, at være i balance med sig selv, og hvad der givetvis må ske, når ubalancen opstår. Sanne har mange års erfaring med ledelse på forskellige niveauer fra den finansielle branche, og har i flere år undervist som konsulent indenfor ledelse og personlig effektivitet. Sanne er certificeret Life- og Businesscoach og har erfaring med, især kvinders, mange praktiske og mentale udfordringer i dagligdagen.

Sannes tilgang til undervisning er aktiv, involverende, reflekterende, energisk og der er altid et positivt vibe og smil i rummet.

Internt virksomhedsforløb

Vores forløb er tilpasset og tager udgangspunktvvirksomhedens ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 1 måneder efter endt forløb.

Skal vi tage en uforpligtende snak om mulighederne?

Afholdelsessteder

Hele Danmark Ring på 5380 9004 | Tlf. +45 88 77 60 00

Tilmelding til kurset

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.