Tilmeld nyhedsbrev
Vælg en side

4D Personlighedsprofilen Online kursus

 

Welcome to “Success at Work! Good communication and good cooperation – also with those who do not look like yourself.

Henrik Leslye has developed the 4D Profile as a super-efficient tool for those who want to ‘be able to do so with other people’ – without forgetting yourself and your own needs.

Henrik har gennem de sidste 15 år som undervist i kommunikation og der manglede et simpelt og effektivt profilværktøj, som du ikke behøver en konsulent til at ‘oversætte’. Med 4D Profilen kan du lynhurtigt forstå dig selv meget bedre og du får en masse værktøjer til at opnå langt mere sammen med andre – især med dem, der ikke ligner dig selv. Du får selvindsigt og indsigt i andre, og det er først når du har den viden, at du for alvor kan få succes på jobbet.

Alt afhænger i dag af, om du kan samarbejde og kommunikere. Og det bliver endnu vigtigere i morgendagens arbejdsmarked. Så hvorfor vente?

Forløbet tager ca. 1,5 time.

Online kurset inkludere:

  • 4D Profiltest
  • Videoer
  • Skriftligt materiale
  • Teamudviklingsværktøj

Har kurset fanget din interesse? Kom i gang i dag! 

 

Fuld tilfredshed eller pengene retur 

Køb en enkelt adgang eller køb et klippekort til virksomheden.

ER DU IKKE SUPER TILFREDS, SÅ FÅR DU PENGENE RETUR UDEN DISKUSSION INDENFOR DE FØRSTE 14 DAGE.

“Jeg ved, at mit indhold og kursus i stresshåndtering virker. Men ikke alle er ens. Og passer det her forløb lige præcis ikke til dig, så skal du selvfølgelig ikke betale en krone”
Henrik Leslye

 

Dan Sandberg

SALGSCHEF, BANKNORDIC

“Det er til dato det bedste og nemmest anvendelige profilværktøj jeg er stødt på.
Det er enkelt og utrolig logisk at bruge i enhver situation og sammenhæng. Prøv det.”

 

 

 

Jan Binau

TRAINING MANAGER / SENIOR SPECIALIST SALES TRAINING

“I can only recommend the use of Henrik’s profile tool.
I have completed several sessions where I have used the online teaching, which is in Henriks tool, as preparation and pre-work for participants. Most recently at a session with over 100 participants in Jutland. The combination of pedagogy and the explanation of the online material and the subsequent teaching and immersion goes into unity for all “.

Målgruppe

Managers, middle managers, team leaders and other management functions.

Kursusforløb

Get to know the 4 person types well

YOU LEARN ABOUT THE TYPES OF COMMUNICATION AND COOPERATION STYLE

På det her online forløb får du via en masse små videoer med en skuespiller kendskab til de 4 persontyper; Føleren, Tænkeren, Handleren og Forandreren. Det er en sjov og lærerig måde at se typerne ‘live’ – og ikke kun læse om dem. Du kan lynhurtigt genkende dine kollegaer, venner, partner og familien.

Find din egen 4D Personlighedsprofil

DER ER EN TEST INKLUSIVE I FORLØBET

Det er i reglen ret let at genkende andre. Det er straks lidt sværere at genkende sig selv. Så derfor indeholder forløbet selvfølgelig også en test, så du finder din egen 4D Personlighedsprofil. Og så ved du mere om, hvad du trives med – og en masse om hvordan du virker på andre.

Gode råd til hvordan de 4 typer bedst samarbejder med hinanden

FORSKELLIGHEDER KAN GIVE DYNAMIK ELLER DYNAMIT

Du lærer selvfølgelig at kommunikere og samarbejde med hver enkelt af de 4 typer. Men du får også konkrete tips til, hvordan du får de fire typer til at samarbejde på bedst mulig måde i eksempelvis teamsituationer, ved møder eller i projektgrupper.

Du kan altid komme tilbage til forløbet og lære nyt

NÅR DU HAR KØBT FORLØBET HAR DU UBEGRÆNSET ADGANG

Du får hele grundforløbet på en gang. Det vil sige, at du helt selv kan bestemme tempoet. Det er en af de helt store fordele ved onlineforløb. Se og gense det så ofte du ønsker.

Bonus

DU FÅR ENDNU MERE…

Du får desuden mit helt unikke 4D Teamudviklingsværktøj, så I sammen i teamet løbende kan udvikle jeres samarbejde.

Du får desuden også skriftligt materiale, kendskab til de 4 persontypers evolutionære grunddrivere og til ny hjerneforsknings dokumentation for typernes eksistens.

 

LINE & METTE HAR ANMELDT 4D ONLINE FORLØBET PÅ TRUSTPILOT MED FEM STJERNER OG FØLGENDE KOMMENTAR:

“4D Profilen. Kan varmt anbefale det her profilværktøj og Henriks geniale online-kursus til alle som gerne vil forstå sig selv og andre, kommunikere bedre og håndtere konflikter og samarbejdsudfordringer mere effektivt. Onlinekurset er utrolig informativt, nemt at forstå og særdeles brugbart. Jeg har svært ved at komme i tanke om nogen, der ikke kan have glæde af at kende det her værktøj. Og så er Henriks formidling fantastisk.”

Prøv det! Du bliver så beriget med SÅ meget viden – især om dig selv 😉 TAK! Det har absolut været en rejse af format – en rejse som kun lige er begyndt. Forløbet har i den grad givet mig langt større indsigt i; hvilke styrker jeg har… min personlighed, mit udviklingspotentiale, nye måder at se andre på osv. osv.. Jeg kan kun varmt anbefale forløbet.”

Særlig praktisk inforamtion

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004, eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00

Henrik Leslye 

Henrik Leslye er cand. psych., erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver. Han er ejer af konsulentfirmaet henrikleslye.dk og youcanstudy.dk. Hans specialer er inden for positiv psykologi, forandringer, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Henrik har 15 års erfaring med at anvende den positive psykologis viden og værktøjer i organisationer.

Han er desuden en prisbelønnet underviser og kendt som en engageret og humoristisk formidler, med en direkte facon. Du får altid den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og som tidligere nævnt – blot fordi der er forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.

Internt virksomhedsforløb

Henrik Leslye tilpasser interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Henrik arrives at an agreed meeting at the company’s address – or if desired a telephone conference, where there will be the opportunity to have special needs and internal procedures as well as focus areas to be emphasized in the course.

Read more here

Afholdelsessteder

Hele landet |

Tilmelding til kurset

Detaljer Pris Stk.
4D Personlighedsprofilen Online kursus 1 bruger - Engangsbetaling 239 (DKK)*  
4D Personlighedsprofilen Online kursus -10 brugere klippekort - Engangsbetaling 2.000 (DKK)*  
4D Personlighedsprofilen Online kursus - 50 brugere klippekort - Engangsbetaling 8.000 (DKK)*  
4D Personlighedsprofilen Online kursus - 100 brugere klip pekort - Engangsbetaling 15.000 (DKK)*  

* price does not include taxes