Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

360° Sund VIRKSOMHED

2 timer er grundstenen i en ny og revolutionerende tilgang, til at fremme menneskers vilje, evne og tro på egen indflydelse i forhold til helbred og sundhed. Vi designer dit foredrag, halv- eller heldags seminar til netop din virksomhed.
2 timer vil ikke kun påvirke medarbejder sundhed og glæden, men også virksomhedens biologiske alder og bundlinje.

“Hvis du ikke ændrer kurs ender du der hvor du er på vej hen”

Der har aldrig være større fokus på medarbejderes sundhed i de danske virksomheder, og der investeres store summer på medarbejderpleje i form af kurser og foredrag med fokus på kost, positiv psykologi, stresshåndtering, den rigtige sidde- og ståstilling og meget mere. Vores foredrag eller seminar giver jeres medarbejdere VIDEN, INDSIGT OG VÆRKTØJER, der vil skabe synergi til jeres kommende og eksisterende sundhedstiltag og investeringer.

Iframe

Målgruppe

Alle virksomheder der har fokus på medarbejdernes sundhed og ønsker færre sygemeldinger, større effektivitet og gladere medarbejdere.

Hvis virksomheden allerede har investeret store beløb i det psykiske og fysiske miljø, kan vi med få midler sætte turbo på denne investering.

Inforamtion

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. +45 5380 9004 eller skriv til os på kursus@kursus-kompagniet.dk – vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak og hjælpe dig fra kl. 9.00-16.00.

Om Ole Wessung

Ole Wessung er en af Danmarks førende sportsskadebehandlere og har arbejdet med adskillige nationale og internationale sportsklubber med fodbold, håndbold, ishockey, tennis og sejlads. Han rådgiver og behandler elite motionister og almindelige motionister.​

Udover arbejdet med almindlige kiropraktiske problemstillinger og sportsskader, arbejder han også målrettet med virksomhedssundhed og står blandt andet bag koncepter som Falck Healthcare og Willis Healthcare. Han er en ofte brugt foredragsholder, inden for sundhed – fra rygskole og ergonomi til optimal løbestil og personlig udvikling.

Internt virksomhedsforløb

Booke dit foredrag eller interne sundhedstjek i dag.

Vi skræddersyr også gerne et interne virksomhedsforløb med udgangspunkt i virksomhedens, processer, ønsker og behov.

Vores kompetente og erfarende undervisere kommer ud til et aftalt formøde på virksomhedens adresse – eller hvis ønskes et telefonmøde, hvor der vil være mulighed for at få afdækket specielle behov og interne procedurer samt fokusområder der skal lægges vægt på i forløbet.

Der vil være mulighed for sparring med underviser per telefon og e-mail op til 3 måneder efter endt forløb.

Ring til Britt Vangsgaard på tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et internt forløb i jeres virksomhed.

Afholdelsessteder

Hele landet |

Ring til os tlf. +45 5380 9004 og få en uforpligtende snak.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Ring på +45 2260 1170 for pris