Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Ledelse & kommunikation

God ledelse og kommunikation baseret på dine personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at motivere og til at opstille klare mål.

Vi hjælper dig med at styrke din kommunikation og dine lederkompetencer. Her finder du kurser og uddannelser, der matcher og understøtter det ledelses- og kommunikationsniveau du befinder dig på.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSFORLØB
______

 we grow orgAnisations

we grow business

We grow people

 

BLIV KONTAKTET

– det er naturligvis helt uforpligtende

Du er også meget velkommen til at ringe og få en snak med én af vores konsulenter på +45 5380 9004 eller skrive en e-mail på info@speakerslounge.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledelse & Kommunikation – Afgørende og uadskillelige

Få ting er så afgørende for en virksomheds succes som stærke ledelsesmæssige kompetencer, da disse er med til at sikre, at medarbejderne løfter i flok, og at virksomheden over tid udvikler sig i den ønskede retning. En stor del af god ledelse udgøres af klar kommunikation, så dine medarbejdere ved, hvad du ønsker af dem. De fleste virksomheder styres i større eller mindre grad fra toppen, så det er enormt vigtigt, at ledelsen er klædt på til deres vigtige rolle, og at de evner at lede og udvikle deres medarbejde på den rette vis. I tillæg til at lede deres medarbejdere, sætter lederne også virksomhedens og de enkelte afdelingers overordnede retninger. Af denne grund skal ledere også mestre strategisk ledelse, så virksomheden bevæger sig i den overordnet set rigtige retning. Til sidst skal ledergruppen være i besiddelse i af de rette kommunikationsmæssige kompetencer, så de strategiske 

beslutninger kan deles med medarbejderne på klar vis, så det er muligt at udføre ledelsens beslutninger i praksis.

Hvem henvender Kursus-kompagniets kurser i ledelse og kommunikation sig til?

Vores mange forskellige ledelses- og kommunikationskurser henvender sig til ledere på alle niveauer, også medarbejdere med ambition om at blive ledere på sigt har meget at hente ved et kursus for kommende ledere. Hvad end du er ny leder, der ønsker at få de grundlæggende ledelseskompetencer på plads, eller om du har mange års ledelseserfaring, men enten ønsker at få genopfrisket de ting, du allerede kan eller ønsker at rykke dig endnu mere som leder ved at lære helt nye ledelsesmæssige koncepter, har vi kurset, der passer til dig.

Ledelseskurser der opfylder dine individuelle behov

På vores åbne ledelses- og kommunikationskurser får du den nyeste viden inden for ledelse og kommunikation, ligesom du vil blive ført grundigt igennem de forskellige ledelseskoncepter, der vil sikre din succes som leder og gøre dig i stand til at håndtere de mange forskellige situationer og udfordringer, ledelsesgerningen fører med sig. På vores åbne kurser deltager du på et hold med ansatte fra andre virksomheder, hvilket giver dig muligheder for at drage nytte af værdifuld sparring med de andre kursister.

Skræddersyede ledelseskurser til din virksomhed

Mange virksomheder har deres egen tilgang til ledelsesfaget. Nogle virksomheder har eksempelvis en meget flad ledelsesstruktur, hvor andre har det stik modsatte. Er I en større gruppe ledere, der ønsker at rykke jer og blive opdateret på det nyeste inden for ledelse, kan det være en stor fordel for jer at få udviklet et skræddersyet ledelsesforløb til jer, da der her kan tage hensyn til jeres særlige situation og ledelseskultur. Derudover vil der være mulighed for at lægge undervisningen på tidspunkter, der passer ind i jeres hverdag, så der ikke gribes alt for drastisk ind i jeres hverdag.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Hvis du er i tvivl omkring, hvilket ledelses- eller kommunikationskursus, der er det rigtige til dig, er du mere end velkommen til at tage fat i os for sparring og rådgivning i forhold til at rykke dig til det næste niveau som leder. Med vores hjælp er du sikker på at vælge netop det kursus, der passer til dig. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.