Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk


IT, Microsoft Office & Sociale medier

 

Kompetencer inden for IT, Microsoft Office og sociale medier er stadig stigende efterspurgt. Det er også et område, som konstant er i forandring, hvilket stillet endnu større krav til dig og din udvikling. Er du med på de sidste nye tendenser og udvikling? 

Med et kursus indenfor IT, Microsoft Office og sociale medier er du sikker på, at du er helt up to date med den nye udvikling, som kan skabe nye muligheder for dig som perso og din arbejdsplads. 

Det er også muligt at få skræddersyet et internt virksomhedsforløb, som tager udgangspunkt i netop jeres situation, behov og ønsker.

LÆS MERE OM VORES VIRKSOMHEDSFORLØB
______

IT, Microsoft Office & Sociale medier – Forbedr din kunderelation gennem interaktion
Tal fra Danmarks statistik viser, at 77 % af danske internetbrugere har brugt sociale medier i 2017-2018. Eftersom at brugen af sociale medier er så udbredte, giver det en god udviklingsmulighed for din virksomhed. Ikke nok med at kendskabet til virksomheden bliver øget, men sociale medier er også kendetegnet ved, at de i høj grad lægger op til interaktion med brugerne. Du får dermed en unik mulighed for at undgå i dialog med dine kunder, og så er du godt på vej til at opbygge en god relation til dem.
Microsoft Office er ikke blot et redskab, som du bruger i det daglige. Det giver også unikke muligheder for at øge din personlige effektivitet og performance i det daglige.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets kurser i IT, Microsoft Office & sociale medier sig til?
Et kursus i IT, Microsoft Office & sociale medier henvender sig til dig, som gerne vil have et større kendskab til rygraden i virksomhedens kommunikation. Microsoft Officer tilbyder et væld af muligheder ift. personlig effektivitet, deling af viden og opsætning af avancerede datasæt. Blot for at nævne nogle få. Hvis du derudover krydre dette med indsigt i sociale medier, så vil du få en unik mulighed for at række ud til jeres kunder og opbygge en stærkere relation, som kan vise sig yderst værdifuld på den lange bane.

Åbne kurser i IT, Microsoft Office & sociale medier
Ved at deltage på et åbent kursus i IT, Microsoft Office & sociale medier vil du ikke kun modtage opdateret information om teknik og tendenser, men du vil også få en enestående mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere på holdet. På denne måde sikres du en bred indlæring og perspektivering.

Firmatilpassede kurser i IT, Microsoft Office & sociale medier for hele afdelinger eller virksomheder
Vores kurser i ledelse og kommunikation udbydes også som skræddersyet træning til den enkelte virksomhed eller afdeling. Ved denne slags undervisning tages der udgangspunkt i netop jeres situation, og der kan derfor tages hensyn til særlige udfordringer, jeres virksomhed måtte opleve med hensyn til IT, Microsoft Office & sociale medier.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.