Tilmeld nyhedsbrev
+45 22 60 11 70 info@kursuskompagniet.dk

Konferencer

Gennem året holder flere af vores dygtige samarbejdspartnere konferencer og seminarer, hvor du som deltager har mulighed for at få yderligere inspiraton og ny perspektiver til dit daglige arbejde. 

Derudover er konferencer og seminarer også en fantastisk mulighed for at være sociale sammen med sine kollegaer omkring et emne, som vil skabe større motivation og energi i hverdagen. 

DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT DELTAGE I VORES FOREDRAGSRÆKKE

_____

Vi fandt desværre ikke det du søger

Prøv at ændre på dine søgetermer. Du kan nulstille søgetermerne øverst på siden

"You Cannot hope to build a better world without improving the individuals"

Marie curie 

 

Konferencer – samvær, inspiration og ny viden
At være sammen med dine kolleger til en konference kan være med til at skabe et fantastisk sammenhold, og det øger muligheden for, at den nye viden, som I får på konferencen, vokser videre i virksomheden, når I kommer tilbage til hverdagen.

Konferencer er centre for ny viden og inspiration. På konferencerne vil nogle af Danmarks skarpeste hjerne formidle deres forskningsresultater, oplevelser og konklusioner indenfor hver deres område.

Kursus-Kompagniet repræsenterer en lang række af områder, derfor vil du også opleve, at vores konferencer kan sikre dig ny viden indenfor mange forskellige felter. Der vil også fra tid til anden være konferencer, som favner flere fagområder.

Hvem henvender Kursus-Kompagniets konferencer sig til?
De konferencer som bliver udbudt på Kursus-Kompagniet er for dig, som ønsker ny indsigt og viden til at excellere i dine daglige arbejdsopgaver. Konferencer kan være et fantastisk afbræk i hverdagen. Du vil gå derfra med ny viden, motivation og fornyet energi og se dit daglige arbejde fra en helt ny vinkel. På konferencer vil der være rig mulighed for at udvide dit netværk, som kan gavne dig professionelt både på kort og lang sigt.

Konferencer for den enkelte medarbejder
Når du deltager på en konference vil du blive mødt af en masse nye mennesker, som interessere sig for netop samme emne eller fagområde som dig. En konference er en utrolig god måde at tilegne sig ny viden på fra mange forskellige vinkler og perspektiver. Mange konferencer giver også mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere ud fra den viden, som I sammen har opnået – og samme opnå nye perspektiver på jeres arbejde.

Få din konference ud til folket
Skal din konference nå ud til et bredere publikum. Så kontakt Kursus-Kompagniet allerede i dag. Vi er din sparringspartner til at nå det publikum, som du gerne vil henvende dig til. Kontakt os på 22601170 eller info@kursus-kompagniet.dk.

Brug for sparring? Kontakt Kursus-kompagniet i dag!
Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for din virksomhed, eller ønsker du anden vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for sparring. Vi sidder klar til en uforpligtende dialog omkring jeres situation og bidrager hellere end gerne med at finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for jer. Tag fat i os allerede i dag på tlf. nr. 22601170 eller på info@kursuskompagniet.dk.

 

Kontakt os for personlig rådgivning